Леля Гошка "развърза" милионите: Купи си палат в Мадрид

Къщата била в богаташки квартал, с голям двор и огромен басейн
18 апр 2017 14:07, Екип на Dnes.bg
61
Леля Гошка "развърза" милионите: Купи си палат в Мадрид
Кадър: Youtube

Леля Гошка, която се превърна в най-известната българска тото милионерка, е решила да харчи ударно джакпота, който удари от испанска лотария.

61-годишната жена си е купила огромна къща в Мадрид. Палатът се намирал в един от богаташките квартали на испанската столица. Имотът бил с двор от около два декара, в него имало и голям басейн. 

Кварталът бил от затворен тип, а леля Гошка и семейството й планирали да се преместят в новата къща през лятото. Това разказаха пред Dnes.bg жители на град Искър, Плевенско. Това е родното място на Гошка, откъдето тя заминава на гурбет в Испания преди години.

Още по темата

Както Dnes.bg писа тото милионерката се върна в родния Искър преди няколко седмици за погребението на майка си. Тя изглеждала угрижена, отслабнала и се държала недоверчиво. В града останала само ден и веднага си тръгнала за Испания.

В Искър говорят, че освен голямата къща, леля Гошка "развързала" милионите и за нова кола на внучка си Гергана.

Доскоро хората разказваха, че младата жена се сърди на баба си, че не иска да й даде от голямата печалба за ново возило.

Хората в Искър говорят, че тото милионерката не била от най-щедрите. Нейните роднини й се сърдели, че не им е дала пари. Тя дори не платила самолетните билети на сестрите си, пристигнали заедно с нея от чужбина в Искър за погребението на майка им преди седмици.

Местните разказват, че леля Гошка се е заела и с външния си вид. Тя била дала солидна сума пари, за да оправи зъбите си. Тото милионерката се оплакала на свои близки, че била ядосана на тотаджийката, продала й печелившия билет, защото била извикала медиите и дала гласност на печалбата и самоличността й.

От общината пък секнали намерението на богаташката да купи старото училище до църквата. Намеренията й бяха да го ремонтира и превърне в старчески дом. Кметът на Искър обаче кандидатствал по европроект за ремонт на затворената сграда и искал да я превърне в спортен комплекс.

Леля Гошка живее в испанското село Кинтанар дел Рей със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. Именно там тя един ден се събуди милионерка. Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария "Примитива". Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Личи си,че тотото още е в ръцете на Делянпеевата банда и неговата майка: само ръгявци почнаха да ни обират милионите!
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички роми обичат в Мадрид- там никой няма да разбере че са ромеи,всеки ще ги мисли за испанци
39
4
 
33
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Поуката играйте ЛОТАРИЯ ама НИКОГА В БЪЛГАРИЯ доказано е ,че тук всичко е СХЕМА и ИЗМАМА !!! Не си вкарвайте парите в БЪЛГАРСКАТА ЖАЛКА МУТРЕНСКА ИКОНОМИКА ! Навън е истината !
38
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леля Гошка се оплаквала, че й взели много пари за зъбите.
37
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма спечелил, който е прокопсал. В целия свят. Факт.
36
3
 
71
 
! Отговори
ko HE преди 7 години
Колко от роднините и съседите са й помагали че сега да се редят с паничката - навремето като заминаваше леля ми за испания обиколи всичките комшии и едва успя да събере 20 лева за билет до София . -този до испания й го платих в Мадрид , и тя горката й било неудобно да иска да й пратя пари и за това тръгнала по комшиите......... Та разбирам я леля Гошка
35
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тото и лотарията в България е измама. Лично познавам една дето УЖ спечели 500 000лв от лотарията на Прасевски, а още ходи да бачка като фризьорка. В България наемат разни статисти дават им по некой лев и ги разкарват по телевизиите. А балъците нека си дават парите
34
4
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Блажени са вярващите ! ...
33
6
 
31
 
! Отговори
Браво за интелигентн преди 7 години
решение да си оправиш ЗЪБИТЕ, Гошке! По-важно е, отколкото луксозен дом!Поддържай зъбите си!
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TOVA NE E LOTARIA A TOTO KATO BALGARSKOTO SAMO CHE OSVEN & TE CHISLA TRIABVA DA OZELISH I COMPLEMENTARIOTO I TI DAVAT DJAKPOTA
31
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките съседи богаташи.
30
9
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България не можеш да станеш милионер от тотото. Тук ще ти ги изплащат 20 години или въобще не е ясно да ли не е подставено лице което после ще ги даде на едни другари.Вие представяте ли си в тази държава някой да стане милионер и да не е зависим от някого? Ужас това ще разтревожи много хора. А в ония държави и ашлаците могат да станат богати.
29
11
 
11
 
! Отговори
малък гошко преди 7 години
лельо, купи и на мен един...
28
13
 
71
 
! Отговори
Сандокан преди 7 години
Тая си купи палат в кварталана свръх богатите в Мадрите и веднага срина цените на околните имоти.Вече не е квартала на богатите.
27
6
 
152
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато гошка е мела улиците и мила чиниите,никой не и е помогнал от родата,сега защо самолетни билети ще им плаща ? я оставете жената да си харчи парите както си намери за добре....а кмета на с. искър пък се отказал от старчески дом. какво иска,тя да му купи арена - армеец ли? я,гошке,си гледай живота !
26
10
 
15
 
! Отговори
Men преди 7 години
До Надя НиколоваЯвно още поне 19 човека са прости точно колкото теб.
25
8
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките съседи. Сега цената на техните имоти е паднала здраво заради римляните дето щъкат там ;)
24
8
 
63
 
! Отговори
бай Рангел преди 7 години
Ама пък и лотарията е с най-подходящото име - "Примитива"! Няма как *** университетски професор да спечели.
23
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще и ги вземат. Всяко чудо за 3 дни.аста маняна
22
10
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще викне и родата и ще заформят мадридски факултетен столипин.