Заради трактор: Поп строши черепа на сина си в свада

Свещеникът искал да удари снаха си, но мъжът й застанал пред нея
Обновена: 20 апр 2017 10:13 | 20 апр 2017 08:30,
42
Заради трактор: Поп строши черепа на сина си в свада
Снимка: архив, Bulphoto

Попът от Хаджидимово Димитър Войнов строши с метален прът черепа на 32-годишния си син Георги в свада за трактор. Кървавото меле се разиграло малко преди 10 часа снощи пред Шалевия магазин в градчето.

По-малкият син на попа паднал в безсъзнание окървавен и с разбит череп на улицата, а пристигналата линейка го транспортирала в Гоце Делчев, а оттам за софийска болница.

Допреди 1 година цялата фамилия живеели в мир и разбирателство, разказва "Монитор". Семейният конфликт тръгнал, когато двамата синове на попа купили трактор от 58-годишния Благовест Къшев от близкото село Ляски. Той е чичо на жената на Георги.

Месеците се търкаляли и въпреки настоятелните напомняния на по-големия брат, Георги и жена му все отлагали нотариалното прехвърляне на земеделската машина: "Няма проблем, бе бате. Нали машината сме я платили, наша си е!", отговарял Георги на настояванията на брат си и баща си - поп Димитър да се оформи нотариално покупката.

По едно време майка им – попадията, не издържала на караниците и се преместила да живее при нейни роднини. Продавачът на трактора Благовест Къшев дошъл в Хаджидимово и поискал още пари, за да се съгласи да прехвърли машината. Разгоряла се люта роднинска кавга, която бързо прераснала в ръкопашна схватка на улицата пред Шалевия магазин.

Попът, който също пострадал в мелето, защитавайки големия си син, налетял с метален прът на по-малката си снаха. Изненадващо за него обаче Георги застанал пред нея, за да я защити. Така желязото се стоварило върху главата му. Ужасяващата гледка станала е пред очите на десетки свидетели.

32-годишният Георги се строполил на земята, кръвта се разляла около главата му. Свещеникът, също окървавен, се опитал да го свестява, но безрезултатно. Местната линейка веднага дошла и медиците установили, че пострадалият е с фрактура на главата.

Линейката веднага потеглила с двамата – баща и син за гоцеделчевската болница "Иван Скендеров", откъдето сина е транспортиран за софийска болница. Около 14 часа вчера друга линейка извозила поп Димитър до болницата в Благоевград.

Полицията е започнала щателно разследване на трагичния семеен конфликт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: тракторскандалпоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30Можем и Господ за това ни отваря очите! Църквата вяра няма и бяга от нея защото не и е угодно както на върховното духовенство така и на по-дребните фарисеи и съдукеи! Ако имаше Вяра в църквата ни нямаше да сме на това положение и като държава и като народ така че плодовете говорят по-силно от най-силните мрънкания в защита на църквата ни! За съжаление българската църква е пълна помия и съвсем отговорно заявявам че Вярата там отдавна е "имигрирала" Останали са само варосаните гробници!!!
29
1
 
2
 
! Отговори
Долу на спирката преди 6 години
Хорааа, не съдете за църквата по един свещенник, който си е позволил да удари човек. Не можете да кажете, че Църквата и Вярата са недостойни заради един "поп". Все едно да кажете, че българите са ***, защото има един българин-***... А дали е само един хахахахаха
28
11
 
4
 
! Отговори
АнтиПедал преди 6 години
Нормално е за християните да убиват хора за щяло и нещяло. Нали убиха 10 милиона от 2001 насам.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
фенове на другарката от левия ъгъл - кво да ги праиш :)
26
0
 
11
 
! Отговори
Кръстословица преди 6 години
Селско забавление с три букви.
25
5
 
8
 
! Отговори
до неанонимен 1 преди 6 години
Ти въобще разбираш ли какви глупости си написал.Всички знаем какво значи саниране.Знаем също,че ГЕРБ само сменят дограмата и лепят стиропор.Нито ел.инсталация,нито вик,нито презаваряване.Също така знаем,че за разлика от Букурещ и Будапеща тук санирането не е по европейска програма,а се ползва целеви кредит от ББР.Също така знаем,че тия два милиарда заем влезнаха в джобовете на Баце и Свинетка,а сметката ще платим ние.Също така знаем,че сдруженията се развалят по търговския закон с всички екстри.
24
1
 
8
 
! Отговори
Бай Гого преди 6 години
До 22 .И като не прехвърли колата какво спечели и струваше ли си последвалите главоболия ? Андрешковска работа :-)
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19 Банките в БЪЛГАРИЯ ДАВАТ ПАРИ ЗА ТЕЛЕВИЗОРИ, ПОЧИВКИ,АПАРТАМЕНТИ.ЗА ОСНОВНИ СРЕДСТВА- ЗА ПРОИЗВОДСТВО НЕ ДАВАТ НА ИНДИВИДУАЛНИ ЛИЦА. Дава САМО НА ОЛИГАРСИ.
22
6
 
10
 
! Отговори
излъган преди 6 години
И мен така ме работят от 6 години , взеха колата не я прехвърлихме , адвокатката дето прави документите каза че с пълномощно или договор все едно , само дето с договор било по-скъпо . аз заминах за чужбина и като се върнах подир 3 години и ми търсят едни данъци , и всички вдигат ръце . "Абе , хора -викам - много хора нотариални завещания оспориха , а за мен изход няма, що тъй?" - дигат рамене и им е през оная.
21
3
 
12
 
! Отговори
x преди 6 години
Тоя поп много войнствен бе,хора! И фамилното чму име такова-Войнов!! А сега в панделата и на по-късен етап в ада!! Нека види какво е...
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо трактора е бракуван за да се продаде по ЕФТИНО на наш човек. По устав На БСП. От БСП мина в СДС. ПОСЛЕ В ДПС..
19
1
 
23
 
! Отговори
1 преди 6 години
Божеееееее за един трактор да убие човек, па била тя и снахата! Тоя народ оскотя и все по-зле става!
18
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярата си е вяра, но не понасям църква, джамия и синагога - това крадливи организации.
17
9
 
5
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Дет са казва,направо му е благословил достоянието !муахаха!да живеЙ БПЦ на ДС!Разпространителка на еврогее йски ценности!
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На варненския митрополит Кирил му бяха подарили Линкълн, а не Крайслер.По някое време тоя поп ... се удави в морето.
15
7
 
7
 
! Отговори
Юда преди 6 години
Христос воскресе!Хахаххахххххх...
14
7
 
11
 
! Отговори
До7 преди 6 години
Не ЕС и НАТО, а ЕСЕСЕСЕР и ТАТО.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трактора е от старото ТКЗС
12
3
 
17
 
! Отговори
Баба Гуси преди 6 години
Някой е минал през коментарите като селски поп на трактор през нива и като семинарист през мене.
11
5
 
14
 
! Отговори
Сигурно преди 6 години
попът преди е бил ходжа!