Слънцето се показва, температурите се качват

Максималните ще достигнат днес до 16 градуса
22 апр 2017 08:14, Александър Попов
2
Слънцето се показва, температурите се качват
Снимка: Булфото, архив

Днес ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Около и след обяд на отделни места, главно в Рило-Родопската област ще превали. Ще духа слаб, в Дунавската равнина умерен вятър от запад-северозапад. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 11° и 16°.

По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна по южното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен западен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще са 10-12°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е разкъсана, по-значителна в следобедните часове. След обяд на места, главно в Рило-Родопската област ще превали сняг. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 4°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
AMAn преди 7 години
П О случай деня на земята ябълките наоколо протестират срещу София и други командвани от наркомани региони:НАпомнят че нагли наркомани на власт са принудили стотици милиони водачи на МПС да увреждат тежко и трайно Земята ни с включени скенери денем и нощем да се спрат от движение всички автомобили с монтирани скенери вкл лед,лазерни и ксенонови до монтаж на доказано безопасни фарове жълти. Снегът не можа да спре милиони автомобили с тежко терористични скенери тн"винеткi"//
1
0
 
1
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Което ме навежда на мисълта да попитам (а и скоро е и 1 май) - дали няма някакъв шанс и тук (като в братска Русия) да върнат манифестациите?