Тежка катастрофа край Пловдив. Мъж загина.

Младеж бутнал колата му, която се ударила челно
22 апр 2017 17:44, Петя Славова
19
Тежка катастрофа край Пловдив. Мъж загина.
Снимка: архив, Булфото

Тежка катастрофа е станала между три автомобила на пътя Пловдив-Асеновград. При пътния инцидент е починал 62-годишен мъж, а 55-годишна жена е в тежко състояние.

Други двама 19-годишни пътници са леко пострадали, съобщава "Фокус", позовавайки се на говорителя на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Сигналът за тежката катастрофа е подаден към 14.30 часа днес.

Според първоначалната информация автомобил "Мерцедес" настига и блъска отзад друг лек автомобил "Сеат". И двете коли са с пловдивска регистрация. В резултат на удара предният автомобил навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в друго превозно средство с марка "Ауди" с ямболска регистрация.

При сблъсъка на място е загинал 62-годишният водач на блъснатия отзад автомобил, а тежко пострадала е 55-годишна пътничка в колата.

Автомобилът "Мерцедес", който е провокирал катастрофата, е управляван от 22-годишен мъж. Няма данни за употреба на алкохол, като той ще бъде изследван за наркотици. Леко пострадали са и двама 19-годишни пътници от същия автомобил. Няма данни за пострадали хора от колата с ямболска регистрация.

Движението по пътя Пловдив-Асеновград, в района под надлеза на "Пещерско шосе", е затруднено и се регулира от служители на "Пътна полиция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: КАТкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
15
 
! Отговори
майна преди 6 години
Колко лежа руснакът Максим Стависки, който пиян навлезе в насрещното и уби младеж? ...нито един ден. Ето за това има катастрофи.
15
0
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
Не е на пътя Пловдив-Асеновград,а стана на околовръстното на отбивката за Кадиево!
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи тоя хлапак одзад е изблъскал колата на възрастните и тя е изхвърчала в насрещното.Пътят Пловдив Асеновград е много натоварен от 50 години през събота и неделя .Почти невъзможно е отсреща да няма кола,тир,мотор .Та за мен си е предумишлено убииство и изблъскващата кола го е блъснала нарочно .
13
2
 
6
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 6 години
За мургавел ли става въпрос ?
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауди, Мерцедес, Сеат.. само липсва и БМВ..
11
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Пловдив освен ниско интелигентни хора и простаци друго няма.Масово карат таралясници на 10 плюс години. Дошли от село и със тях и простотията им. Ето го и резултата.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси ***, да го ползват сега за резервни части и да дадат шанс на нормалните хора.
9
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече е пределно ясно че от територията на мутрите и че.п за зеле нестава. То бива тъпотии ама то прерасна в епидемия. Да застигнеш автомобил и вместо да намалиш скороста да продължаваш да натискаш газта че да го удариш и да го вкараш в насрещното. Кой им дава книжки на тез селянжъри бре? Този карал ли е курс и знаели че се спазва дистанция от предната кола поне една кола разстояние? Ама От къде да знае като си е купил книжката?
8
0
 
32
 
! Отговори
хм преди 6 години
Пак някои лигльовци!
7
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно пейзаните от Пловдив се имат за безсмъртни. Качил се на Мерджан, всяка друга кола му пречи. Явно го е натискал отзад на метър и когато Сеата тръгнал да спира, майничката нямал време за реакция. Това ако не е простотия до шия, здраве му кажи. Народа изтрещя отдавна и само му дай Мерджан или БМВ и чу гледай колко му е акъла.
6
0
 
29
 
! Отговори
Пловдив преди 6 години
Катастрофа на пътя Пловдив-Асеновград, а е за затруднено движението в района под надлеза на Пещерско шосе. Ало редактора нещо си объркал пътя Пловдив-Асеновград като изходна артерия се намира в единия край на града, а пътя Пещерско шосе е в другия край на Пловдив.
5
4
 
39
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
До Дедо МъдиА бе, дедо Мъди, на теб акълът ти е май в....името.Какво значение имат конете и годината на колата, като там си има ограничения за скоростта.Не търси теле под вола, просто б.оклука с Мерцедес-а е за затвора
4
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма Перник, няма Ямбол, няма Хасково или ДОбрич (Тх)! Пловдив са номер 1 нещастници, видите ли някой с PB регистрация на пътя, избутайте го в канавката преди той вас!
3
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, не се научихте да карате, бе майни.... Миналата година се изтрепахте, всеки ден нова катастрофа с жертви в Пловдивско. Тая година, продължавате традицията ли, кво? Келешчето с Мерцедеса да получи доживотна забрана за шофьорска книжка.
2
7
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро бях в Пловдив - това са най-глуупавите шофьори!Правят нарушения, които спряха да се правят във Варна и София преди 20 години!
1
1
 
64
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 6 години
Младите шофьори дори и за неправилно паркиране трябва да ги задължават да гледат 12 часа HD филми със записи от катастрофи и конвулсии на умиращите самонадеяни ентусиасти иначе няма как да разберат какво всъщност правят когато изпреварват не правилно или притискат изневящо шофьорите с коли от миналия век(под 100к.с.)!