На училище в Ямбол с маска и нож! Директорът:Тормозът е прецедент

Две години малтретирали Мария в школото без повод
24 апр 2017 08:31,
112
На училище в Ямбол с маска и нож! Директорът:Тормозът е прецедент
Снимка: кадър Нова тв

Вече две години съучениците на четвъртокласничката от ямболското училище "Христо Смирненски" я тормозят, разказа майката на битото момиче Мария.

В края на миналата седмица се появи клип, на който се вижда как маскирани четвъртокласници бият своя съученичка.

Още по темата

"Водихме я и в спешно отделение. Удряли са я в корема, блъскали са я в главата", разказа майката на Гергана пред bTV.

"Едни и същи деца ме блъскат, удрят, вземат ми парите и закуските", разказа и самото момиче.

"Не ги дразня, седя си кротко на чина, те идват и ме стресират. Тормозят и други деца", споделя Гергана.

Момичето, което е записало клипа с побоя - Мириям, разказва, че побойниците често идват на училище с маски и заплашват съучениците си с нож в междучасията.

Учителки обаче твърдят, че случаят е изолиран и не са виж дали системна агресия в училището, както и деца с маски.

Директорът на училището е категоричен, че случаят е прецедент.

"Не е вярно, че има системен тормоз в училището. Взели сме необходимите мерки", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквун забрани мобилните телефони, но пък не е забранил маски, бухалки, пистолети. Тиквун се интересува от магистралки и ***. Той не се интересува от БЕЗДЕЙСТВАЩИ И НЕКАДЪРНИ ДИРЕКТОРИ НА УЧИЛИЩА.
82
0
 
5
 
! Отговори
коко преди 6 години
Макаренко, къде си
81
0
 
8
 
! Отговори
Патилан преди 6 години
*** в училището имаше и едно време - отпреди 50 години, такива едни - хиперактивни , побойници, за сведение - не живяха много - някои в казармата вследствие инциденти бяха до там , после - по затвори и т.н. - животът ги съкращаваше безмилостно, останалите в момента са жалки *** , които са в описа на кварталните кръчми. Положението е сега , че са като бройка повече и няма вече ефективни механизми да бъдат "съкратени"... скоро няма може да се излиза на улицата - ще настане ад от бандити
80
0
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
До Анонимен 99Не съм евразиец и не симпатизирам на нито един от тези популитски лагери. И за твое сведение това че не си видял никъде другаде, не значи че го няма. В Австрия в рамките на една година имаше десетки изнасилвания в училище миналата година. В Швеция дечица с обожествения статут "МАЛЦИНСТВА" издевателстват над по-белите си съученици. Законите са безсилни, защото трябва да сме толеранти! Няма правила и ценности, а права и поризвол. И това в България стана тенденция от СКОРО!
79
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето в това се възпитават днешните подрастващи - момичетата от малки се учат на курварлък и кифларство, момчетата бленуват да бъдат бандити, ММА бойци и мутри. Родителите са или прекалено заети, или прекалено ограничени, за да направят нещо стойностно от децата си и резултата е налице.И цялата тая дегенеративна вълна на простотия и упадък се укрепва, толерира и популяризира от т.нар. социални мрежи, където утайката има последната дума. Хвала на тези, които остават нормални в тоя луд свят.
78
0
 
12
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Като не можете да възпитавате децата си, оставете ги да се възпитават от ето такива видеа в нета! Явно, че вече всички искаме да сме принцеси вместо майки и мафиотски босове вместо бащи. Явно е, че нито жените имат ценностите да са такива, нито мъжете да са такива. Нацията изпада в морален и ценностен колапс, децата се самовъзпитават по законите на джунглата явно. Учителите не знаят какво търсят там, а и като им знам правомощията горките наистина не са за там!
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕвроатлантикСамо не разбрах къде намеси тук евроценностите и евроатлантизма???Не съм чул във Франция да влизат децата в училище с маски или в Холандия. А пък и те са в Евросъюза.На вас, евразийците, все Европа ви виновна, бе.
76
4
 
14
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
ЕВРО ЦЕННОСТИ! ЕВРО РОДИТЕЛИ! ЛИБЕРАЛНИ ЗАКОНИ! ЛИБЕРАЛНИ НАКАЗАНИЯ!Да си знаете! Това не е никакъв прецедент. Това го има в 90% от българските уличилща. Истината е, че тези *** са защитавани от учителите, които също ги е страх да им направят каквото и да е. Страх ги е от родители, страх ги от съдилища. Виждал съм го това, виждал съм и по-грозни неща! И знам, че това е масово, това е навсякъде. Липса на контрол, наказания, правомощия на учители и неструващи учители в същото време!
75
0
 
22
 
! Отговори
Стефи преди 6 години
Къде са родителите на биячите?Или си мислят,че когато детето е задоволено с храна,маркови дрехи,електроника и други екстри,вече е възпитано.Те не ходят на родителски срещи,а дори да отидат не взимат под внимание проблемите на децата си,защото си мислят че парите оправят всичко.Най трудната професия на света е да си родител.Възпитанието идва от СЕМЕЙСТВОТО.Има една поговорка-`Недей се опитва да възпитаваш детето си,то те гледа какво правиш,и ще прави същото,като теб!`
74
0
 
12
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Още от малки се подготвят за Килърите 8. Наглите 9.
73
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не разбирам кое е странното. Като чета комантатори, като Lora например, които автоматично посягат към наслилие за всеки проблем, съвсем логично и децата да са такива!
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така е ,като учителите не бият лошите деца
71
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Донякъде го разбирам директора. Според мен по-виновна е системата, а не директора. Първо, той и да се оплаче, никой по-нагоре няма да си мръдне пръстта. Второ, по тъ пата система бюджета му се формира от брой ученици. Той ако изхвърли всички гамени, които са 80% от учениците, училището ще фалира на втория ден. И трето за 800 лв заплата да рискува да яде бой, разбирам го. Защото тези са такива *** оти, че като нищо само заради забележка ще го вкарат в болница. А родителите са заети с оцеляването
70
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко, спиш. Заеми се със случая незабавно. Бежанците и катастрофиралите могат да почакат половин час.
69
0
 
19
 
! Отговори
Едно време преди 6 години
Преди доста години когато аз като бях ученичка имаше двама бабаити които изпитваха удоволствие да ме тормозят.Един ден доста се отнесоха и решиха да ме душат с корда за ловене на риба и това остави белези на врата ми. Директора направи среща между тияхните родители и моите и на тази среща ***ѝка ми заши по два шамара на бабаитите. Никои не посмя да каже и дума. От тогава тези двамата не ме пипнаха повече дори ме защитаваха от други побоѝници.
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на тия Боко ще им удвои заплатите! щото са много кадърни и прилежни! Не могат да удържат 4 клас! негодници!
67
1
 
33
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Е, така става когато "либералната" Монтесори замества "тоталитарния" Макаренко. Децата стават "хиперактивни" и всякакви други простотии. Тея с черните маски, също са "хиперактивни", а на бас? Вярно, че по мое време тежките шамари лекуваха безотказно "хиперактивност" но ... Както и да е. Страхливците с маските, тормозещи момиче просто се нуждаят от пердах. Който да им остане в главата когато пораснат. Инак, стават бъдещи бандити. Това е.
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам ромите как не са го набарали и предали за скраб.После жоржев ден ще се кара цял месец.
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато е държавата с нейните водачи,такива и децата.
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз още издирвам *** който тормозеше мен и целия клас... Съвремието ни е изпълнено с инциденти :)