Обрязаха 80 мюсюлманчета с лазер в Гоце Делчев

Децата били облечени като принцове, както е по традиция
24 апр 2017 14:30,
103
Обрязаха 80 мюсюлманчета с лазер в Гоце Делчев
Снимка: Reuters, архив

И сюнетчииската професия у нас се развива, вместо с обикновен скалпел, обрязването вече се прави с лазерен. Методът не е нов, но вече масово сюнетчиите са се снабдили с лазерни скалпели.

Такъв масов ритуал бе извършен тази неделя в ромската махала в Гоце Делчев. Сюнетчия от Айтос обряза 80 момчета от махалата и дошли от околните мюсюлмански села, пише "Труд".

Според сюнетчията, процедурата с лазера е безкръвна, по–безболезнена и се избягват инфекциите.

В съседна Турция обрязването от сюнетчии е забранено, там само лекари извършват тази дейност. Но у нас все още се практикува от занаятчии.

Семействата, довели момченцата си за ритуала сюнет, платиха по 40 лева. Въпреки че процедурата била уж безболезнена, майки и деца плакаха в джамията в махалата.

По традиция момченцата бяха облечени празнично, като принцове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А момичета обрязваха ли диваците?
65
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Море, не лазер, требва да ги обрезват с андронен колайдер, ама голем !
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво ще правят със всичката отрязана кожа?
63
3
 
13
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
До циникИ ти недей бърка шепа терористи с останалите мюсюлмани. Аз като мюсюлманин никога не бих се надявал, че като убия невинни хора ще отида в рая.
62
6
 
9
 
! Отговори
Циник до 63 преди 6 години
Не бъркай християните с шепа американски....и международни свръхбогати наглеци!Що не обвиниш Отто в създаването на ДВГ?Зощото ако не беше той - щяхте още да се колите за открадната коза, или камила!И на никой - нямаше да му пука за вас...пустините...и *** ви религия!И още - дори и така погледнато - във войните за християните става дума за суровини - а вие взаимно се колите в името на религията!Алаходупци - точно!
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И после патаклама цяла вечер :)
60
1
 
4
 
! Отговори
Циник до 61 преди 6 години
Виждам, че и на теб ти убягва разликата!Стария завет: "Око за око - зъб за зъб!"Новия : "Ако имаш 2 ризи - дай едната на ближния си"Ако те ударят - подложи, и другата страна!Разковничето, и разликата е в РАЗВИТИЕТО, И ИНТЕРПРЕТАЦИЯТА!Исляма - не търпи - последните 2!
59
11
 
10
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
До циникМюсюлманите никога няма да стигнат християните по убийства! В цял свят християните сеят войни за да има къде да си продават оръжията! Уж носят демокрации свалят правителства когато даден лидер не ги слуша като Саддам и Каддафи. И след тях успешно подклаждат войните. След тия "диктатори" уж щяха да донесат демокрация, а те донесоха в тия страни реки от кръв
58
4
 
2
 
! Отговори
до 61 от славянин преди 6 години
Хайде не ми се прави на улав - Исус не е обрязан по собственото му желание, а по еврейските догми и ритуали, които нямат нищо общо с това което Той е проповядвал, те и затова тогавашните евреи са го разпънали!
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До славянинИ какво като преди 2000 години Исус е бил обрязан. Това означавали, че трябва да не се ходи по пътя на Исус понеже всичко което е казал и направил е било преди 2000 години. Или викаш става въпрос само за неща които ни изнасят
56
2
 
10
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Това е поредното доказателство че ''правоверните'' живеят напълно неадекватно още в своето любимо средновековие и въобще не мислят и да го напускат! Не случайно думата ''мюсюлманин'' предизвиква във всеки нормален човек асоциацията за див, примитивен, изостанал, мързелив, назадничав човек! Вместо да се сърдят на целия останал свят, ''правоверните'' да се сърдят на себе си и на ''правата си вяра'', че предизвикват такива асоциации!
55
3
 
8
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Стига сте обсъждали Христос! Християнската религия се е развила до принципите на милосърдие, и помощ за всички!Когато "тираджиите" вместо с аллах - екбер на уста(а в името на Христос) - ръгнат да премазват невинни деца, и жени, тогава ми правете паралели!Въпроса е в това, че наред с варварските си обичаи - алаходупците не са мръднали от тъмното средновековие! Фанатизирани убийци , от които пропищя света!
54
1
 
2
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
До ИсторикПо времето на "католическия" период в България, управлението на Калоян, е имало 1 куп, запазени до днес, писма между Калоян и Папата дали трябва да се промени начина на проповядване, езика и т.н. за българите християни. Когато сме били превзети от Византия българското християнство СИЛНО се променя, даже престава да съществува! А ти си мислиш, че в центъра на цялото това чудо са останали непокътнати разни ПОМА-ГАЧИ... Абе не си четете историята от популисти в интернет! ИСТОРИЯ СЕ МИСЛИ
53
1
 
1
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
До ИсторикТи ако си историк аз съм тежък танк с екостандарт. Това твоето не стига, че не доказано въобще, мчи и за пръв път го чувам. Ти как си представяш над 5 века, в най-радикалните времена за християнството да оцелеят разни ПОМАГАЧИ в две напълно християнски страни на Европа - България и Византия? И това, че пома-гали ми звучи на никъде съвсем, остава и езика да е бил 1:1 със сегашния. А и ако може от къде освен Свидас знаеш за крумовите закони... Даже не знаем дали ги е имало! Явно не.
52
0
 
15
 
! Отговори
Богвисоко цар далеко преди 6 години
А българската църква спи ли спи !!! "патриотите" броят пари , стадото блее .Ромите се помюсулманчват масово и заедно с турците са 3 милиона .
51
4
 
8
 
! Отговори
Меркел преди 6 години
Това е извратена и варварска работа! Да се забрани със закон!
50
0
 
6
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
До ДойчеИсус Христос е бил евреин, роден по еврейските норми и канони. Точно отношението му към същите кара собствените му сънародници да го пратят на кръста. Не се прави на интересен, защото не си. Има повече от ясен паралел между исляма, юдаизма и християнството. Обрязването не трябва да е сцена на подобни полемики. То е на първо място медицинска мярка в определени случаи, когато е нужно, както някой долу беше посочил и в другия случай религиозна шашма за някои светски-поизостанали групи.
49
0
 
2
 
! Отговори
Адонис преди 6 години
До АнонименДо историиккИменно имало е доста пленени араби....
48
3
 
17
 
! Отговори
до 44 от славянин преди 6 години
Единственото предназначение на обрязването на конвейер на днешните европейски деца -мюсюлманчета е да ги бележат, че са представители на ''правата вяра'' и то насила представители, не по собственото им желание! Едно е сам да пожелаеш, и то съзнателно, да те обрежат, съвсем друго е да те обрежат насила без въобще да разбираш защо! Къде са защитниците на ''правата на децата'', на ''свободния избор'' и т. н.!?
47
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е по медицински причини и в болница от лекар, какъв е проблема? Но става дума за 80 деца закарани насила, огромен стрес, плач и най-вероятно нежелание. Но родителите за да вземат някоя кинта са се направили на супер муслими. И това се прави с музика и ходжи за да се вмени, че е някакво геройство. А то не е. В Косово не можех да спя три дни защото направиха това на едно дете от съседната къща. Бащата нае ***, тъпан и кларинет за 3 дни, да разбере цялата махала. Толкова е отвратително това!!