Младеж нападна и ограби възрастен мъж в Асеновград

21-годишният е познат на полицията, вече бил осъждан
25 апр 2017 14:16,
22
Младеж нападна и ограби възрастен мъж в Асеновград
Снимка: архив, Булфото

66-годишен мъж е открит в безпомощно състояние на улица в Асеновград, след като е нападнат и ограбен от 21-годишен младеж, съобщиха от МВР.

Младежът е бил задържан непосредствено след извършения грабеж.

Възрастният мъж разказал пред полицаите, че бил нападнат и повален на земята от непознат, който насила му отнел чантичка с лични документи, мобилен телефон и дребна парична сума.

21-годишният асеновградчанин е задържан минути по-късно. Той е криминално проявен и вече осъждан. Срещу него е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Иване полицията е проблем но котето е скрито в съдебната система.Този е осъждан но явно някой от СС пак му е дал пробация.В случая полицията сие свършила работата.Хванала го е.Оттук нататък думата е на съда.Най вероятно пак ще е условна.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
познат на полицията ? от време на време минава да пие кафенеце ?
9
0
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Такива с увредени мозъци,в Китай и още редица други държави,сред които и САЩ ги оправят на 100%!
8
0
 
11
 
! Отговори
до панко преди 6 години
Що си мислиш,че само ти си живял по онова време!Акцентирам не толкова върху нивото на престъпността,а върху наказанието,което тогава беше НЕИЗБЕЖНО!Къде отиде ти?От грабеж стигнахме до врагове на народа!Това гербавите,вЕрно сте изпушили от злоба!
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко пъти трябва да повтарям че убииците и айдуците се раждат с увреден мозък и няма как да се променят. Колко убиици и айдуци сте видяли да си променят мисленето и действията? Аз не познавам такива. Има такива на които живота им минава в затворите и пак си остават такива каквито са се родили. Всичко може да се поправи но увреден мозък не! Родените с такива мозъци си остават за цял живот такива. Уж има психолози учени а немогат да вникнат в същноста на проблема.
6
9
 
7
 
! Отговори
До до панко преди 6 години
Това от кой го чу? Тогава също имаше голяма престъпност (по малка от колкот сега ФАКТ), но имаше и медийно затъмнение на такива новини. Колкото и да цъкаш минуси, аз съм живял по "онова" време и много добре си спомням. Тогава враговете на народа бяха политически а не криминални.
5
0
 
24
 
! Отговори
Иван преди 6 години
С какво е познат на полицията ? Че си прави каквото си иска ли ? Ама куките за това взимат заплата да ги заключват такива е не да констатират че е познат .
4
2
 
24
 
! Отговори
до панко преди 6 години
Като никъде нищо не е излизало,ти от къде знаеш!Кристална топка ли си имал,или гледаш на къдрав косъм?При бай Тошо,такива като този нападател,минаваха специален курс на обучение в милицията,после в панделата,и повечето от тях и не помисляха след това за престъпления!
3
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Тиквите е така. Свиквайте.
2
1
 
31
 
! Отговори
Хайде преди 6 години
сега БХК да заведе дело с/у възрастния човек,че не дал доброволно всичко ценно и е докарал стрес на въпросния младеж!
1
26
 
8
 
! Отговори
панко преди 6 години
Ужас всеки обир и нападение излиза наяве на мига! По времето на неграмотния безмозъчен клоун Тошо цели автобуси с хора измираха поради некадърността на управляващите и дори и колонка във вестника не им отделяха