Веселият център: Трева сред цветя във Варна

Най-вероятно "откритието" е диворастящ коноп
26 апр 2017 15:30,
22

Снимка: Булфото

Коноп изникна в саксиите с декоративни храсти около градският фонтан във Варна.

Засега как се е появило растението там не е ясно. Най-вероятно става въпрос за диворастящ коноп, който няма високо съдържание на наркотични вещества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
men преди 6 години
а бе най лошото нещо на света. ПС: прекомерната употреба както при всяко друго нещо е вредна. ПС2: шофиране под влиянието на каквите и да е наркотици (хапове, алкохол, кокаинче) е противопоказно. ПС3: парляментаристчетата и тиквочага кога ще си направят по едно тестче: амветки, кокичка, тревичка... ще им лъснат дупарите.
20
0
 
0
 
! Отговори
men преди 6 години
вредна е с това че ше секне бизнеса на опицвет уинк уинк тиквочага подрисоф. вредна е с това че очичките ще се оцъкли и нема да има пара за бамберси. вредна е с това че ше идват туристи да пушат и да плащат данъци. вредна е и с това че лекува. че от нея се правят строителни материали, изолации, пластмаси, текстил, бои и т.н. вредна и че става олио и че то е доста полезно. ние живэм в родината на растението, расте навсякъде из тракия, в пловдив на гребната база расте колкото искате див коноп. а б
19
0
 
3
 
! Отговори
Мистър 100% преди 6 години
По добре Татул,отколкото коноп.На татула като свариш семките от 10 глави,и само с едно кафе можеш да изстреляш някого в ,,небитието''.А с марихуаната,най-много да му стане хубаво,и да пита за още след това.Та мисълта ми е че отровни растения може,но такива които лекуват не може.Така и не се разбра от официалните здравни органи,с какво е вредна марихуаната ? Да излезе някой от здравно и да се произнесе официално/ако му стиска де/
18
1
 
2
 
! Отговори
Каменов преди 6 години
сладка тревичка
17
0
 
2
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
Каква "Велика Новина", каква " Силна Сензация"! Пак някой *** е изкарал няколко лева след този простопис!
16
0
 
1
 
! Отговори
джак конопеното семе преди 6 години
хехехе от Д и М в дойчистан едно пакетче половин килце има (на око) да речем между 500 и 1000 семки. с малка инвестиция от 30 евро ушефите в софето ше обикалят по цел ден да скубят и унищожават най големио враг на българскио народ. ще се сецнат милите па и с тея търбуси да се навждат, да клекат, да стават, че да теглят, мали мали мали... като казармата едно време.
15
2
 
5
 
! Отговори
Бай Рангел преди 6 години
Обикновен, масово срещан плевел стана заплаха за националната сигурност. Смях!
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядовците едно време си пафкаха домашен коноп. Малко по-слабичък е ама става.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
някоя баб от блока си го е посадила. да си помага заради ниската пенсия...
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей, обичам я тая варна начи :):):))
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
някой си е хвърлили фасчето в саксията
10
1
 
10
 
! Отговори
... преди 6 години
Епа такива састения колко ги има по поречието на река Марица! А там съм виждал даже и бял мак! Не знам дали някой някога го е садил, но предполагам, че чисто и просто те там си виреят още от преди да е имало и хора даже!
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От пръстта идва. От Кауфланд и Бриколаж съм купувал и е така. Преди години имаше около басейна във Възраждане и спортната площадка в Младост
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече над 20 година разни т.ъпи журналисти произвеждат сензации като правят публикации за диворастящ коноп. Активното вещество в него ев десетки пъти по-ниско от товав марихуаната и трябва да изпушиш едно кило от него за да се получи ефектаот една цигара.
7
3
 
29
 
! Отговори
токсиколог преди 6 години
не виждам какъв е проблемът,това е диворастящ коноп,който може да се срещне навсякъде и не значи че е дрога.излишни медийни гръмотевици.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като я легализират какво ще стане? Като си цигарите, 500% акциз за да има какво да крадат от парламента.
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой зевзек си прави шега, пускайки семки от див коноп и после гледа сеир. Или просто някое хлапе си е свило полезния материал, изпушило го е, и е изхвърлило семената в градинката. Не изключвам и варианта предприемчиви репортери да слагат семките наесен, и после напролет тръгват да "снимат сензации". Изобщо, за едно толкова масово разпространено растение като конопа, няма никакъв проблем да попадне по десетки начини на дадено място.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЛегален значи всеки да може сам да си отглежда в саксии , всеки да продава на всякъде! Виждал ли си такова нещо? Става въпрос за либералните регулации в полза на гангстерски картели и монополи излезли на светло!
3
19
 
8
 
! Отговори
Гурбетчията преди 6 години
И никой ли няма да се сети че трябва да се махне?
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Ще ти се! хаха