Затоплянето продължава, живакът скача до 25 градуса

По Черноморието ще е по-хладно, сочат прогнозите
26 апр 2017 08:12, Александър Попов
2
Затоплянето продължава, живакът скача до 25 градуса
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Днес ни очаква слънчево време. Около и след обяд, главно над планинските райони, ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е много малка, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Максимални температури ще достигнат между 20 и 25 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат по-ниски спрямо вътрешността на страната - 14°-17°. Температура на морската вода е 10°-11°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е много малка. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15°, на 2000 метра – около 6°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Обяснявам преди 6 години
Живакът винаги скача, когато идва пролет. Обяснявам защо става така:Всички неща в природата се състоят от пет първични елемента, смесени в различни пропорции. За първите два - Вода и Земя, е характерно движение винаги надолу. За следващите два - Въздух и Огън - винаги нагоре.Има обаче и пети елемент - Vita, Животът. За него са характерни скачането и други по-особени движения.През пролетта се увеличава пропорцията на Vita в живака!