Край морето: Пламъци изпепелиха заведение в Лозенец

Разследващите смятат, че вероятно става дума за умишлен палеж
27 апр 2017 11:34,
8
Край морето: Пламъци изпепелиха заведение в Лозенец
Снимка: архив, Булфото

Заведение в центъра на курортното селище Лозенец е изгоряло тази нощ, в момента на мястото се извършва оглед от оперативно-следствена група, информира "24 часа".

Сигнал за пожара в сезонното заведение "Централ" е получен в РУП Царево в 03:20 часа. Въпреки намесата на огнеборците, от постройката е останала само стоманената конструкция.

Заведението е собственост на двама братя - местни бизнесмени, които го отдавали под наем.

Този сезон "Централ" се стопанисвал от столичанин, който тъкмо започнал да го подготвя за лятото.

Наемателят е бил в Лозенец през почивните дни, казаха запознати.

Най-вероятно става дума за умишлен палеж, смятат разследващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма радост ли че едно българско място седяло празно и незнайно? Тук какви плоски хора пишат. Типични *** !Добре че се младите да развиват България, че от такива лешници вече тънем в забрава 70 години. Е вала на хората поддържащи живота по малките населени места и привличащи туризъм и пари.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лозенец беше едно глупаво село, за което никой, освен живущите по морето, не бе чувал до преди няколко години. След като построиха няколко "лъскави завИдения", цялата гилдия простаци и простакеси се изсипа там... унищожиха цялото Черноморие с простотията и пюрвенющината си.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходих преди няколко години.Спокойно местенце.Вечер имаше само 2 бара,където да пиинеш една напитка.Щом взеха да палят и там,значи работата е тръгнала на зле
3
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При президент РадиЙев от Хасковско това е възможно! Щом може облъчен с радиация да е начело на държавата, може да има палежи, изнасилвания, обирии, кражби, измами, побоища, силов и психо рекет, несигурност, страх, омраза, безпътица, мрак, тъмнина и студ! Всичко това е част от програмата на президентина - ПРОМЯНАТА! Промяна по евразийски стандарти, под патронажа на жужака путин!
2
8
 
18
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Както винаги, по морето всичко е спокойно, мутри се стрелят, заведения горят, проституцията процъфтява.....МВР е МЪРТВО. Всяко ченге лятото е на кранче при мутри и подобни мафиоти....курорите са една тотална КЛОАКА в която само пияндета дръзват да почиват...
1
0
 
22
 
! Отговори
Даа, преди 6 години
наближава сезонът,там лапаницата е голяма и се започва с удари с/у конкуренцията!