Фиш за 1,20 лв., печалба – 2 милиона. Къде е тотомилионерът?

Джакпотът падна в Благоевград, но не се знае кой е щастливецът
28 апр 2017 19:30,
13

Срещу 1,20 лв. късметлия спечели близо милион и 700 хиляди лева в Благоевград. Неизвестният засега човек е познал всички 6 числа в една от игрите на Спортния тотализатор. Така той става юбилейният 90-ти тотомилионер в страната.

Фишът с точните 6 числа е пуснат в пункта в квартал Струмско. Кой е тотомилионерът обаче никой още не знае.

В квартала снощи имало празненства. Не е ясно обаче дали купонът е бил в дома на късметлията или не.

Хора от квартала допускат, че може щастливците да са пенсионери, които постоянно играят. Сигурни са обаче, че ако новобогаташът дойде, веднага ще се разбере кой е - по усмивката.

Печалбата не е рекордна за квартал Струмско. Преди няколко години в същия пункт късметлия пуснал фиш и спечелил над 3 милиона лева.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
чобаняга преди 6 години
Какви са тия измамнически правила да изплащат печалбата на траншове?! Нямали пари за плащане накуп?! Нали вноските от всеки тираж,които остават за печалби -50%- се трупат в сметката на тотализатора! Вярно,че българите сме наивни и подхвърляме редовно пари от балкона,но чак пък такива балъци не сме! Надявам се да се намери някой герой ,който да осъди тотализатора за тази грандиозна измама.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вас какво ви интересуват милоните на хората?
6
0
 
12
 
! Отговори
рефрен от соца преди 6 години
Участвайте във тотото, другари,с печалби всеки то ще натовари,играйте вий по 2, по 3 заплати,а после яжте моите домати!
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
м дааа , верно е че всички са мошенници , особенно тоя човечец който спечели 7 милиона и ще му ги дават по 500 000 на година , това е пълна измама , ако сложиш 7 милиона в банка на депозит получаваш повече от 70 000 лева на година , аз като играя тото и като си пускам фиш не им казвам че като спечеля тогава ще им платя а си плащам веднага , така че те ще избият половината пари от депазита който ще направят в банката , а бе в бг всичко е въртележка и то голяма
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2за съжаление си прав , особенно в еврофутбол , има една огра спорт макс се казва която се играе с маове на всеки 5 мин , е то там е егати въртележката , шанса да уцелиш нещо е 1 към 99 а и смъкнаха всички коефициенти , там идеята е не да играеш лотария а как да те излъжат и да ти вземат парите , за два месеца им вкарак 5 бона и приключих с мошенгииското тото , кракът ми няма да стъпи повече там измамата е пълна а и сменят резултата по време на мача
3
4
 
5
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Снайперче,не се ослушвай,а играй,защото трябва да ме заведеш на Малдивите.Хи хи хи.Тъй като не съм кифла ще се задоволя е с Бахамите.
2
1
 
30
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 6 години
Не участвайте в игрите на Пеевски , няма дори надежда .Играйте ТОТО само в Държавното ТОТО .Такива измислени - *национална* е яко ограбване и се чудя кога надзора ще ги вкара в затвора ?
1
1
 
21
 
! Отговори
Лотарии, лаFки и т.н преди 6 години
Правилният въпрос е КОЙ "пусна" фиша!