Слънчев вторник, но може и да превали

Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса
1 май 2017 20:49, Петя Славова
0
Слънчев вторник, но може и да превали
Снимка: архив, Булфото

Времето през нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. В сутрешните часове на 2 май на отделни места в Дунавската равнина ще се образува краткотрайна мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще са между 7 и 12 градуса. През деня ще бъде предимно слънчево.

След обяд над Западна България ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в планинските райони ще превали. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса, по Черноморието ще са по-ниски - 15-17 градуса, пише БТА.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко по-високо от средното за май. Над планините преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над масивите в Западна България ще се развива купеста облачност, но само на отделни места за кратко ще превали.

Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър, в масивите в Югоизточна България до силен от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра - около 11 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който привечер за кратко ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 15-17 градуса. Температурата на морската вода ще е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: прогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари