Мъж наби момиче на паркинг, глобиха го със 150 лева

Инцидентът станал до търговска верига в Горна Оряховица
Обновена: 3 май 2017 15:43 | 3 май 2017 14:00,
61
Мъж наби момиче на паркинг, глобиха го със 150 лева
Снимка: Flickr.com

27-годишен мъж е глобен за хулиганска проява, съобщиха от МВР.

На 30 април, около 15:00 ч., е получено съобщение от 19-годишната потърпевша, че на паркинга на търговска верига в Горна Оряховица й е нанесен побой от мъж.

Той й ударил два шамара, нанесъл й удар в стомаха и я псувал.

На 27-годишния мъж е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство и му е наложена глоба от 150 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Еми то така излиза, че можеш спокойно да си биеш който ти попадне срещу 150 лв. Ами то може да се превърне във вид забавление ... какво му плащаш. Докато има такива лабави закони, ще има и такива мухльовци, които да си позволяват своеволия. Ако бай х.й знаеше, че ще отнесе солидно наказание едвали щеше да посегне. Сега сигурно ако плати в 7 - дневен срок ще му направят и отстъпка. ... Аман вече!!!
47
3
 
10
 
! Отговори
Станислав преди 6 години
Защо м.амка му не нападна мене този ***,от 10 годишен тренирам кикбокс,досега не ми се е случвало някой да си го потърси,щеше да си го получи много стабилно!Да бие момиче,това е пълен ***,ако ми падне този *** ще го пречукам и ще го излежа,така ли се правите на мъже бе въшки?Тази държава отива на Майната си само заради такива като вас!Не народ а ***!Отвратен съм!Бийте се срещу системата,която ви пр.бава,бийте се против тези,които ви направиха Скотове,а не срещу момичета!Стиска ли ви?
46
2
 
2
 
! Отговори
Super преди 6 години
Браво, само така. Следваща спирка парламента и бой. Само ще ви глобят така че си заслужава
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50 Защото заплатата е под 3000 лева чисто ето за това и за това че за съжаление масата жени са ****** и лига'ви заядливи същества сорри но това е истината!
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В западните държави на ЕС това освен ,че щеше да струва няколко хиляди Евро ,но щеше да има и затвор ефективно.
43
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хулиганство и само 150 лв?Как няма да има агресия и селяния по улиците..... с тези смешни наказания се стимулират Аз го виждам като ОПИТ ЗА УБИИСТВО - между 2 и 5 години ефективно и компенсация за пострадалата поне 10.000лв
42
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тук на една съдийка мога ли да й ударя два шамара, да я псувам и да й дам 150 лева?
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е държава, момичето само да му се удря в шамарите и да го глобявате човека , че и цели 150 лева !!! Бе то сега се е разтреперало мочето , покайва се, даже търси близките и сигутно зада ....им се извини ....нямаме държава , личи си че герба са на власт
40
2
 
16
 
! Отговори
подходящо наказание преди 6 години
Всяка жена има някакви роднини от мъжки пол. По-добър ефект щеше да има, ако бащата, братът или братовчедите на момичето бяха отишли да напердашат бияча. Някои от друго не разбират, защото в детството си са били възпитавани главно с бой.Ако пък момичето няма роднини-мъже, да му се съберат една сюрия жени и момичета и да му дадат да разбере - хем ще яде бой, хем ще стане за смях!
39
3
 
25
 
! Отговори
СА преди 6 години
Вчера станах свидетел на една детска площадка как една 15 16 годишна сигурно 100 кг искаше първо да бие едно момче (и то ***) на 10 12 после скочи на един 40 годишен мъж, пусувайки като каруцарка то не бяха майки лели половите им органи... чак аз не мога така, а си пусувам по принцим.... останах изумен, просто си търсеше здраво шамарите. и таз ако е била същата ***
38
14
 
14
 
! Отговори
Една жена преди 6 години
Много са смели някои *** когато видят пред себе си жена.Когато не се наказват такива това води до рецидив.Ама не се знае кога ще попаднат на някоя която директно ще ги прегази пък нека после и дадат условна присъда и 200 лева глоба.Важното е че тъпанара ще гние в гроба и вече няма да бие.
37
19
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има жени и жени. Някои ще ти изброят роднините до девето коляно, ще ти разкажат че си импотент, коя те търпи и т.н. идиотизми. Вие си помислете как да се оправиш с такава жена. Принципно в европейските страни на жените се дадоха много права и те не знаят какво да правят с тях, защото са жени. Започват да злоупотребяват и се самозабравят.
36
2
 
13
 
! Отговори
БеГе мама преди 6 години
И днес бегедрамите са на ниво.
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може да е FAKE NEWS няма Източник на Информация , те може и да съобщят от ФБР но до колко я вярно
34
2
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 6 години
Ееее ама тая е от горна ... боя не се брои. А първоначално ме стресна заглавието ... : D
33
7
 
23
 
! Отговори
До35 преди 6 години
Нека твоята жена да го яде на целия град па ти си я целувай и гали. За такива като тебе ми се реве.
32
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може си такъв. Изруд! В корема да удряш. Трябва си *** злобата. Ще ти дойдат двама трима бабаити ще те правят дроб сърма. През катетър ще пикаш. Тогава ще прозреш, че жена не се удря. И тези 150-5000 лева са най-малкото нещо, което може ти се случи. Капиш.
31
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре жена не се бие независимо какво е направила. Ако ще да е и з ч у к а л а цял град.
30
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие не усещате ли как ви манипулират ЖЕНИТЕ? Те имат права за всичко а мъжете само задължения. Както Българите към р.?о.?м.?и.?т.?е.????? Дори и жената да е *** пак на нея ще отсъди СЪДЪТ отглеждането на децата. Щото съдят е жена.... плаче ми се за силния пол.
29
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички говорят тук как мъжете трябва да уважават жените, а обратното кога?