След ада край Монтана: Мъртва студентка, изродена родилка...

В болница са приети осем души, състоянието им е стабилно
4 май 2017 08:52, Петя Славова
41
След ада край Монтана: Мъртва студентка, изродена родилка...
Кадър: bTV

Състоянието на пострадалите в снощната катастрофа край монтанското село Смоляновци е стабилно.

При инцидента с автобуса, който падна край пътно дере след удар с камион, загина млада жена - студентка на 21 години.

Още по темата

"За лечение в болницата останаха осем души, които са хоспитализирани. Състоянието на всички е стабилно. Наложи се да се направи оперативна интервенция по спешност на бременна жена в осми месец. За щастие всичко мина добре, бебето е родено здраво", съобщи пред Bulgaria ON AIR шефът на болницата в Монтана д-р Тони Тодоров.

Двама души са в по-тежко състояние - жена със счупени бедра и фрактура на ребрата и възрастен мъж с фрактура на бедрото и гръбначния прешлен. Състоянието и на двамата обаче е овладяно, уточни д-р Тодоров.

Шофьорът на автобуса също е бил приет в болницата с черепно-мозъчна травма, разкъсни травми по лицето и с обща черепна травма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
40
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Този участък от Е 79 е гpoбище, при ограничение (60) тировете карат с над (100)!Обаждаха се на АПИ да вземат мерки, а те: От съображения за сигурност разговорът се записва...преместиха си го в другия крачол.Е, нека сега да си пуснат записа!
12
7
 
10
 
! Отговори
Нико преди 6 години
Защо няма закон който да задължи всички собственици на извънградски автобуси да сложат предпазни колани?
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ако имаше някаква институция към полицията, чиято работа да е контрол на движението по пътищата.Да следи да се спазва правилника и всички да се движат по ред и нормално.Не знам как ще я кръстим.. "пътна полиция" звучи добре, КАТ също става.Колко ли пари ще ни струва да се създаде такова нещо?
10
5
 
12
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Хора, вие слагате ли си предпазни колани в автобуса ?
9
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера минах по този път, но по-рано. Тираджийте карат като обезумели! Ако някой не озапти тези ***, кой знае още колко жертви ще има по пътищата!
8
11
 
51
 
! Отговори
Време Разделно преди 6 години
Блокада на границата с ТурцияИ ние имаме конституционни права, да не ни убиват по пътищата, нагли пияни ислямисти!Левски и Ботев не са си дали живота, за да ни трепят турци през 2017 заради продажни политици. Блокада на границата с Турция. Гражданско неподчинение и общонационално възстание. Не на ТУРСКОТО РОБСТВО! Блоклада на ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ за постоянно!
7
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
някой направи се осмели да публикува колко души са загиналите през последните 30г в България,от произшествия причинени от водачи на автомобили с турска регистрация,данните ще са стряскащи!!!....И пак ще са капка в морето от катастрофи причинени от родни шофьори.
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Редовно пътувам по този път. Преди няколко години, в този район асфалта по завоите беше нарязан, с което се изгуби сцеплените на гумите с пътя! Ето причината за поднасяне на ремаркето на тира. При всяко ПТП, причината е висока скорост, така е по удоно на властите. Съболезнования на пострадалите.
5
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първата работа на *** като влезат в България е да се напият зверски и да се юрнат по пътищата, щото знаят тук закони нема, т.е. има ама нема кой да ги прилага.
4
2
 
35
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Защо сме на световното дъно по свобода на словото ? Защото медиите в страната са 99 % частни и се подкупват . Много жалко за загиналото младо момиче, но когато преди две седмици стана също голяма авария с автобус на елитна компания в медии и сайтове не се появи нито един ред , защото по традиция тази компания си плаща редовно в медии и никога нейни аварии не излизат на бял свят. Лично на моя сестра и се бе обадил шефа за да и каже за тази авария. Но и тук нито дума за виновника за това тежко ПТП
3
1
 
42
 
! Отговори
ганьо преди 6 години
къде е шофьора на тира?
2
4
 
42
 
! Отговори
Ако преди 6 години
някой направи се осмели да публикува колко души са загиналите през последните 30г в България,от произшествия причинени от водачи на автомобили с турска регистрация,данните ще са стряскащи!!!
1
1
 
22
 
! Отговори
Първи преди 6 години
кошмарррр