Отново бой, отново в училище: Първокласник в болница

Малчуганът е с избити зъби, оплакал се и от болки в корема
5 май 2017 11:47,
79
Отново бой, отново в училище: Първокласник в болница
Снимка: архив Булфото

Първокласник от СУ "Константин Преславски" в Бургас е приет в болница след побой в училището, съобщи "24 часа".

Малкият Данаил е с избити зъби, оплаквал се е и от болки в корема. Инцидентът е станал на 4 май. В училището тече проверка, уточнява се какво точно се е случило.

 "Не мога да коментирам, в момента имам работа", каза психологът на училището Светлозар Янев.

По непотвърдени данни едва, когато бащата на детето го взел от училище, то се оплакало, че много го боли корема.

Вкъщи родителите видели, че детето има избити няколко зъба. Те веднага алармирали полицията, по случая работят служители от Второ РПУ.

Момченцето е настанено в отделението по ортопедия към УМБАЛ Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Интересно тогава кой ще е виновен, кого ще плюете и мачкате!
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДа, прав си за делегираните бюджети! Ама хванете този който ги натресе на Българските училища- Даниел Вълчев тариката! Търсете го и го накажете, той даде безгранична свобода на феодалите -директори, точно с тези бюджети. Колят и бесят, който не е с тях е против тях! Това е тяхната максима, също както банкянския мутрафон!
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Питам 73Българският психолог е толкова психолог колкото ябълката таралеж. Толкова са назад в психологията в България че просто са за смях - нашите психиатри/психолози. А колко от тях са с купени дипломи не се знае!
56
1
 
12
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Психолога имал работа. Интересно какво ли може да работи един психолог?
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Побоищата в училище ще спрат, когато родителите бъдат глобявани по 5000 лева за бой и да носят пълна имуществена отговорност за това"Няма да спрат. Просто гладиаторските битки ще са извън двора на училището, за да не се влиза в разход, че за тия 5 бона бая народ ще трябва да джоби.
54
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще накажат побойника, нали училището ще загуби пари ако го няма. Не стига че от битото дете ще загубят, защото сигурно ще го преместят в друго по-свястно училище ами трябва да гонят и побойника. Една глоба на родителите в полза на училището и те ще го "посъветват" у тях да не прави повече така. С тия делегирани бюджети в училищата нама и грам дисциплина, когато е най-нужна и още дадоха възможност на директорите и приближените им доста да се облажат. Заплати от 2000 лв + празнични
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Том и Джери!Зависи.У нас сина играе Mortal Kombat иThe Witcher, но не може да убие паяк, като го види в банята и не е агресивен.Липсата на пълноценни примери за подражание в семейството, води до фалшива асоциация с филмови герои. Деца, които са системно лишавани от човешка топлина и близост, заместват тези образи с образите от екрана.
52
4
 
11
 
! Отговори
Том и Джери! преди 6 години
До голяма степен, поведението на децата ни зависи от филмите и интернет игрите! Останалото е възпитанието от РОДИТЕЛИТЕ!!! Знаете ли, че когато гледам анимационно агресивно филмче направо изтръпвам как ще го възприеме едно дете!!!!!!!!
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
срамота..
50
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 53Не става дума за децата, а за техните родители Защо не можете да го разберете?.."в седми клас са вече големи", "големи" за какво?И в първи и в седми клас това дете има ЕДНИ И СЪЩИ "РОДИТЕЛИ".
49
0
 
17
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Обществото ни е болно, много болно!!!Въпроса е - кой вкара вируса в организма на българското общество и не само, че не грижи за лечението, но и умишлено подлага пациента (тоест, всички нас) в още по тежка "инфекциозна среда" среда!
48
1
 
5
 
! Отговори
До 53 преди 6 години
В случая говорим за първокласници! В седми клас са вече голями.
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много гламави коментари,а още по гламави ***..А всъщност малките са ритали футбол,скарали са се,и единият е бутнал другия,при което му е паднал един млечен зъб.Чак след училище детето се е оплакало че го боли коремчето.Таткото каза че в момента е добре и няма никакви претенции към учителите.Ние в първи клас се биехме редовно,но защо пък никой не ни пишеше по вестниците тогава..
46
2
 
2
 
! Отговори
Том и Джери! преди 6 години
Явно децата възприемат анимационните филмчета буквално!
45
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На родителска среща на седми клас се провежда следния разговор.На едно момиченце вчера му стана лошо в час по физическо и аз го питам защо, а тя ми казва, че си е счупила смартфона.Таткото става и със зачервено лице реве:-Ще и стане много лошо естествено, тоя телелефон ми струва 800 лв.Това го казва на учителката по физическо.Аз не издържах, защото това беше поредната простотия за има-няма 20 минути, взех си чантата и си излязох. На сина ми му се подиграват, защото бил с допотопен телефон
44
11
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Зловредните последствия от "Борисов 3", тепърва ще ги изпитаме на гърба си, това е само началото.
43
8
 
1
 
! Отговори
пънчо преди 6 години
а каква истина излязла малкият първи нападнал но после го натупали и журналистите го раздухват да прикрият основните проблеми в държаватаучителя в момента е най големия рекитьор не му ли се отблагодаряваш способен е да побърка детето ти и какъв да него изкара.ако се скараш на детето си са готови да ти образуват нерви за детски тормоз
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AlaskaНе само! Родителите трябва да знаят, че когато отрочето им си продава фасоните в училище, ще понесат и те последствията, иначе нищо няма да се промени! Това не е държава, това е джунгла и съм щастлива, че децата ми са далече от нея!!!
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обедняване и безпътица са причините.
40
4
 
21
 
! Отговори
гостенка преди 6 години
И в училищата е като по пътищата, понеже цари пълнно беззаконие и анарахия в държавата, си отиват невинни хора и деца!