Заради любовна драма: Девойка скочи от 6-я етаж

Оцеляла е по чудо, паднала върху дървета край блока
Обновена: 5 май 2017 16:39 | 5 май 2017 16:35,
33
Заради любовна драма: Девойка скочи от 6-я етаж
Снимка: архив, Булфото

Десетокласничка от гимназия "Максим Горки" в Стара Загора скочи от дома си на шестия етаж в старозагорския квартал "Железник" и оцеля по чудо - паднала върху дървета край блока, което омекотило удара в земята. Момичето е само с гръдна травма, информира "24 часа".

Инцидентът с 16-годишното момиче станал в сряда вечерта. Падналата до блока ученичка била забелязана от съседка, която извикала бързо линейка.

Със съучениците на пострадалата вече работи психолог. От класа й са категорични, че в основата на драмата е любовна история на тийнейджърката.

Разказват, че в Център за междуетническа толерантност тя се запознала с момче от ромски произход, в което се влюбила, но двамата неотдавна се разделили. Имали общи интереси в областта на рап-музиката.

Тя била добра ученичка, изучава китайски език. Преди време направила впечатление сред съучениците си със засилен интерес към паранормалните явления, мистериите и окултните науки. В класа нямала много приятели, но с едно от момичетата била много близка. Дори преди фаталния скок й се обадила, за да й каже колко много я обича.

Според нейни познати, момичето нямало проблеми в семейството си, разполагало с достатъчно пари. На практика живеело само, отделно от родителите си, но в собствен апартамент.

Макар да нямало данни за престъпление, по случая в Районната прокуратура е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Разследващите проверяват дали тийнейджърката не е подтикната към фаталното решение да сложи край на живота си.

Момичето вече е преместено от реанимацията в клиниката по гръдна хирургия и няма опасност за живота му, потвърдиха днес от Университетската болница в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
Любопитко преди 6 години
В собствен апартамент?...Тия са от друга губерния. Нека скачат. Нека летят.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слаба психика...
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18Ти, изглежда четеш текстовете през ред.Изрично е казано - друга ценностна система. Аз ще добавя също и различен темперамент, различни обичаи, които влияят на поведението и на най-интелигентните сред тях.Може да има изключения, но каква е гаранцията, че човекът ще се окаже изключение? Постъпки, които за тях са съвсем логични и очаквани, за нас са като гръм от ясно небе.Много рядко има щастливи връзки между лица от ромски и бълг.произход, особено ако тя е българка, а той е ром.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление - пубертетски неволи. Дъщеря ми в момента е на 17, прекрасно момиче, но като я тресеше пубертета преди няколко години беше на ръба да скочи от 10- я етаж...страшна драма- беше си оскубала ЦЕЛИТЕ вежди и се беше комплексирала, че е грозна. Цяла вечер я пазих, седнала на ръба на парапета и си говорихме. После, като й мина пубертета, ми се извини- каза леле, колко съм била глупава. Децата искат внимание, не само пари и да живеят сами като това дете. Съчуствам на родителите ...
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19А малко ли са от нашата раса със същите симптоми? Само се огледай на 3 метра от теб и ще видиш "попчетата"! Не са хич малко!
16
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Какво да се прави? 16Типично пещерно мислене със зациклящ мисловен процес! Жалко за тебеподобните в нашата държава - космическа! Ами ако рома е бил от другата категория която ти даже не си в състояние да разделиш с едно селско магаре? Ако е бил човек като човек а не тесногръд български еснаф пак ли ще го гледаме че е ром? А нашите "български" простотии нима са малко? И какво от това че не сме роми по външен вид но смърдим отвътре като някои от тях!!??
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много рядко но се срещат и нормални шведи, много, рядко! Дано да е бил от тях. Но който и да е, не си заслужава да се самоубиваш. Работил съм в Тежки престъпления и съм видял какво ли не. Да, млади и красиви се хвърлят, тровят, бесят по съвсем незначителни поводи. Една прекрасна девойка се беше хвърлила от 5 етаж, любовна причина. Остана жива но единия крак с 5 см по-къс.В шокова зала я видяхме гола, прекрасна!Питах я после защо, да види какво е в Отвъднотo???Ако решат, никой не може да ги спре.
14
3
 
43
 
! Отговори
Какво да се прави? преди 6 години
1. Най-напред, бой заради това, че се е сближила с ром -лице с друга ценностна система. Сближиш ли се с някого от този етнос, рано или късно се стига до конфликт. Девойката го е приела според своите разбирания и сега, от наивност, изживява края на връзката им като драма, вместо да почерпи приятелите си по случай щастливата развръзка!2. После, пердах загдето не е помислила какво би причинило самоубийството й на нейните родители.3. И накрая, една мотика - лятото да копа и да не мисли за глупости
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 80-те до нас имаше общежитие с предимно момичета от околните села.Що хапчета, рязане на вени и циркове по терасите имаше....Така че тезата ...сега младежта е еди каква си отпада
12
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българките предпочитат роми пред българи. Дори са готови да умрат. Хубавото е, че все пак са си близки.
11
1
 
21
 
! Отговори
казах преди 6 години
ви аз че от тези центрове нищо добро няма да излезе ама кой да слуша
10
5
 
31
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Една гора бой от бащата и ще се оправи.
9
10
 
27
 
! Отговори
спас преди 6 години
***, паранормална реперка безнадеждно влюбена във вмирисан мингянин. да мре. Българиа няма нужда от такива! айде праскайте ми минуси!
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова ли няма смислени новини...
7
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес бегедрамите са безкрайни.
6
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз днешната младеж за нищо не става. Дори не може да се самоубие като хората....
5
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвети Стоянова, ти ли си пак?
4
4
 
38
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
gledam v na6ta maxala edno ruso xubavo momi4e s edin grozen ....ot malcinstvata ,kvo im stava na tiq momi4eta
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много моля да ни държите информирани за всеки нейн статис в всички соц мрежи понеже силно ни вълнува нас феновете на балконинг
2
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф тъкмо спряха ни занимават с една такава