Заради любовна драма: Девойка скочи от 6-я етаж

Оцеляла е по чудо, паднала върху дървета край блока
Обновена: 5 май 2017 16:39 | 5 май 2017 16:35,
33
Заради любовна драма: Девойка скочи от 6-я етаж
Снимка: архив, Булфото

Десетокласничка от гимназия "Максим Горки" в Стара Загора скочи от дома си на шестия етаж в старозагорския квартал "Железник" и оцеля по чудо - паднала върху дървета край блока, което омекотило удара в земята. Момичето е само с гръдна травма, информира "24 часа".

Инцидентът с 16-годишното момиче станал в сряда вечерта. Падналата до блока ученичка била забелязана от съседка, която извикала бързо линейка.

Със съучениците на пострадалата вече работи психолог. От класа й са категорични, че в основата на драмата е любовна история на тийнейджърката.

Разказват, че в Център за междуетническа толерантност тя се запознала с момче от ромски произход, в което се влюбила, но двамата неотдавна се разделили. Имали общи интереси в областта на рап-музиката.

Тя била добра ученичка, изучава китайски език. Преди време направила впечатление сред съучениците си със засилен интерес към паранормалните явления, мистериите и окултните науки. В класа нямала много приятели, но с едно от момичетата била много близка. Дори преди фаталния скок й се обадила, за да й каже колко много я обича.

Според нейни познати, момичето нямало проблеми в семейството си, разполагало с достатъчно пари. На практика живеело само, отделно от родителите си, но в собствен апартамент.

Макар да нямало данни за престъпление, по случая в Районната прокуратура е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Разследващите проверяват дали тийнейджърката не е подтикната към фаталното решение да сложи край на живота си.

Момичето вече е преместено от реанимацията в клиниката по гръдна хирургия и няма опасност за живота му, потвърдиха днес от Университетската болница в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новата звезда по балконинг. Сега ще ходи ли в дубай си пече дъто?