Нов инцидент: 15-годишен намушка млад мъж във Владая

Петима нападнали ученика, пострадалият е в "Пирогов"
6 май 2017 11:56,
38
Нов инцидент: 15-годишен намушка млад мъж във Владая
Снимка: Булфото, архив

Млад мъж е бил ранен при инцидент във Владая снощи.

Той е бил прободен с нож при спречкване с 15-годишен ученик в столичен автобус.

Ученикът е бил нападнат от петима мъже, съобщава bTV. Неговата версия е, че ножът е паднал от един от нападателите и с него той е опитал да се защити.

Дали е така предстои да се изясни. По случая е образувано следствено дело.

Причината за спречкването все още не е ясна.

Раненият мъж е на 22 години. Той е откаран в "Пирогов" без опасност за живота. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Лили преди 6 години
Познавам този 22 годишен "мъж",който се държи като пиклъо. Това си е самозащита от 15 годишното момче и не би трябвало да бъде съдено,както казах познавам 22 годишния и смело мога да кажа,че не е случайно ранен. Отвратително лигав и постоянно се занимава с такива неща! бие шамари на по-малки от него, за да се почувства силен и освен да краде на друго не са го възпитали. Дайте му на него и на другите 4,които са били там да тормозят кучета,които крадат само. Заяли са се с малолетното лице от скука
15
0
 
2
 
! Отговори
Каката преди 6 години
С тоя защитен вид проблемите предстоят......и ще избухват като гноен цирей,защото има закони,но се тълкуват както дявола -евангелието за защитения вид.....другите....кучета ги яли....нали пълнят хазната с данъци!?
14
0
 
2
 
! Отговори
номер2 преди 6 години
Петима мъже с ножове нападат един пубер! Пуберът, като Рамбо, или като Чък Норис, отнема ножовете им и започва да ги мушка! Хайде, стига бе! Много *** версия! Вероятно измислена от милиционер!
13
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Нещо за хелзингския комитет няма ли да напишете?Или на него не му плащат за такива случаи?***.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мен да ме нападнат петима, не нож, ами базука ако имам ще извадя. Без значение дали са шведи, индийци и всякакви други измети. Що не идват един по един като мъже? Да видим съда колко е справедлив сега. Или пак ще ръсят глупости - използване на неправомерна сила. Неправомерна в случая може да е ако хлапето извади Калашников
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво се оказа, според ТV-новините? Петима пълнолетни роми без причина са нападнали българче, ненавършило 15 години! Ударили го с бутилка по главата, половината му лице било смазано.Но момчето се оказало куражлия и хакнало единия швед с изтървания от самия него нож.Това е историята, разказана накратко от свидетели.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А стига с това " детство без решетки ",а ги вкарвайте в пандиза че се изтрепаха!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошо Ок разбрах мислим еднакво но ножът не е нещо неестествено стига да не се вади за щяло и нещяло а само за неизбежна само отбрана. Ромите ни превземат а ни се бием по между си...
8
1
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
За какво се бориш ти бе ?? Не можеш ли да четел или?? Подкрепям момчето , с право го е наръгал.Доколкото става ясно от зле написаната статия , един от петимата е изпуснал ножа и момчето се е възползвало от момента.
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошо Гошко има и друг вариант ти ако те нападнат 3-4 а ти си сам не е ли нормално да извадиш нож ?
6
1
 
31
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Браво младеж , добре си се защитил .Така трябва като носят ножове и се правят на мъже, заслужават да ги ръгат.Не смейте да го съдите , човек има право да се защити.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Burzum Щом нападателите са 2 и нагоре а ти си само може и да ръгаш с нож или пистолет,аз лично така бих направил ако в момента съм въоражен!
4
7
 
8
 
! Отговори
Гербаво време преди 6 години
Ако баща му е гербав, може да си му'шка когото поиска!
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото разбрах 5ма са скочили на ученк някакъв. Последния е изкарал нож и в резултат единия от 5та е в болница. Както вече писах, виждате вече всеки ден такива новини. Гответе се за още. Чалго-мутренска държава. Какво да се прави. От премиера та до последния. Без четящите тука естествено.
2
1
 
20
 
! Отговори
СС преди 6 години
До АнонименТо като видиш кой е автора-напълно нормално. Тва момиче освен да пуска пропагандиращи снимки за друго не става.Горката не може да свърже две изречения на кръст..
1
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не ви се разбира. Ранения ученик е на 22г ли? И с кого са били петимата мъже?Мноооого зле