Трепни: Тираджийката Люси зад решетките, пласирала дрога

ВКС намали присъдата й от 3 години затвор на 2
6 май 2017 07:58,
64
Трепни: Тираджийката Люси зад решетките, пласирала дрога
Снимка: Монитор

Студентката Людмила Андонова, която наскоро изпя перфектно парчето "Трепни" на Цеца Величкович – Ражнатович, с което си изпълнение тогава поздрави всички тираджии, влиза зад решетките.

Върховният касационен съд намали присъдата й от 3 години затвор на 2, които Люси трябва да изтърпи при общ режим.

Още по темата

Със същата присъда приятелите на Люси - Любомир Георгиев и Драгомир Амбарев, са осъдени на по 3 години затвор. Всеки един от тримата трябва да плати по 5 бона глоба за това, че е пласирал дрога, пише "Монитор".

Любомир Георгиев бе признат за виновен за разпространение на 2 240,5 грама дрога за 13 443 лева, с които е пипнат от ченгета на 1 януари 2015г. на 209-и км на магистрала "Тракия". У Драгомир пък били открити наркотици за 9 368, 61 лева, а у Людмила Андонова – марихуана за 1 199,87 лева.

"Искам да поздравя всички тираджии, камионджии, тези, които карат бусове, коли и изобщо като цяло всички, които сме на път. Нека Бог да е пред нас и да ни пази. А сега това е от мен", казва в началото на видеото Людмила, а след като запява, удря в земята доста професионални певачки, коментираха тогава хора от музикалната гилдия.

Въпреки певческите си заложби, Люси Андонова ще трябва да се съобрази с решението на съда и да прекара следващите две години от живота си в женския затвор в Сливен.  

Припомнете си изпълнението на Люси:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото момиче. Едва ли изобщо е спечелила нещо над мизерната заплата с тая трева, а щом са я хванали само с нея, е отказала да превозва друго. Тя наистина кара ТИР и беше сега в "Гласът на България", но не продължи напред, а заслужаваше. Ако я бяха взели, нямаше да се стигне до там. Силен човек с лош късмет.
19
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко в този живот опира до среда и произход.Ако средата е произхода и бяха по-добри нямаше да пее сръбско и да кара камион ... ами щеше да е учила и да си живее живота.Сега - в затвора, защото мирогледа на средата и стига до там - до сръбското и до затвора
18
4
 
46
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
За кокошка няма прошка , за милиони няма закони , а??Че тая парцалеса си е за пандиза е така.Но колко повече животи отнеха и съсипаха някой индивиди.По- организирана престъпност от политиката ,не е съществувала.За почти 30 години те цяла държава опоскаха и унищожиха.Къде са техните присъди.Я да ми обясни как свинкята на мустакатия банкер ,притежава имот до Женевското езеро за 50 милиона!!Много пестелива ли е ,кво?
17
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бааахтиии...все едно слушам на живо сръбска професионална певица...и тембър и извивки... Представям си ако е във звукозаписно студио как ще звучи тази. По-добре и от Цеца даже.
16
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Люси пееш перфектно ,сбъркала си си професията , зарежи този камион
15
12
 
35
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
Това е България при минимална заплата 360лв. нето! Някой хора за да се издържат прибягват до крайности,вместо да работят нон стоп за да докарат приличен доход! Не сериозно е клишето"да си учил" или " мързелив си" ! Трябва да има и нашите професия ,не може всички да са висшисти,но за съжаление някой хора решават да кривнат от правият път и и,карат някой лев! Пожелавам да си изкара леко присъдата и след това да не се занимава с тези работи!!!
14
9
 
38
 
! Отговори
хм преди 6 години
Ей с това ли ставаме известни....чалготии и дрога
13
13
 
36
 
! Отговори
маларт преди 6 години
всъщност къде и по какво е студентка? да знаем кой университет приема такива простакеси. залагам за Благоевград или нещо от "свободните" университети
12
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам ни най-малко подобна музика, ама тая лудетина добре пее!Много малки присъди!? Има хора с такива за 2 цигарки
11
12
 
14
 
! Отговори
НЕбългарин преди 6 години
Абе, защо никой не е писал, че тия не са българи? Как може да се излагате тъй незнаетели, че българите не правят такива работи тия са от малцинствата
10
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да е престъпничка и всякаква, но музикалното изпълнение е голямо на тая
9
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 К'во пее фалшиво, бе? Тази пее на 95 % по-добре от всичките ни певачки в чалгата ...поне в това парче.
8
19
 
19
 
! Отговори
Delpieri преди 6 години
Пее фалшиво
7
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генерала Божигол и тази заедно да се явят на кастинг в "България търси Оллигофрен!" Ще сцепят мрака!
6
11
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вика "Нека Бог да е пред нас и да ни пази"... и сее смърт с наркотици."Евала" на такъв народ... мъpши!!!
5
10
 
27
 
! Отговори
LEZbo преди 6 години
Там ще влизат в употреба всякакви уреди и зеленчуци , олио ръце до лактите , тя тая мацка е достатъчно разхлабена така че няма да е трудно да й направят краставичен генг-бенг
4
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се дразня когато вкарват момичета в затвора за нищо.После що наричали ушевите хомосексуалисти? И без тва няма жени.
3
23
 
22
 
! Отговори
Морген преди 6 години
Не е лошо момичето. Дано излезе по-рано да радва хората.
2
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там ще я uзлeзбят яко старите обитателки на панделата...
1
5
 
79
 
! Отговори
Ауслендър преди 6 години
А кога ще вкарат ония които крадат милиони от парламента?! КОГА???