Пет са жертвите край Асеновград, карали със 150 км/ч

Връщали се от Асеновград, един от пътниците бил с отнета книжка
10 май 2017 09:15,
131
Пет са жертвите край Асеновград, карали със 150 км/ч
Снимка: архив Булфото

Петима са общо загиналите в зверската катастрофа вчера на разклона за село Богданица, което се намира на 15 км от Асеновград.

Трагедията се е разиграла малко след 16 ч. на пътя Асеновград-Поповица- Мерцедес, шофиран от 40-годишния Райчо Илиев, изхвърчал от платното и се забил в дърво.

Още по темата

На място са загинали водачът, 23-годишния Ангел Николов, който е баща на 4 деца и чакал пето, Райчо Демиров, на 27 г., и сестра му Зюмбюла. Петата жертва е племенница на Райчо. Всички жертви имат семейства и деца, каза кметът на Богданица Александър Александров пред "24 часа".

Вече е известно, че във фаталния ден петимата са били в Асеновград, за да вземат отнетата шофьорска книжка на Ангел. Според слуховете са отскочили и до казино. Не е ясно дали са пили алкохол.

На връщане към Богданица мерцедесът най-вероятно е карал с над 150 км/ч. Платното е било мокро заради падналия дъжд. Шофьорът загубил контрол, преминал в насрещното, а след това излетял от шосето и забил в дърво.

Разпознаването на жертвите отне часове, тъй като автомобилът е бил разцепен на две, а хората в него - на парчета.

Общо шестима са загинали при станалите 18 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР.

При пътнотранспортните произшествия са ранени двайсет души. В София са регистрирани 169 леки ПТП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
31
 
! Отговори
MadSlav преди 6 години
До bluesky1Жалко, че си му оставил Ошите, и те и други части от тялото не са им нужни.Пълно е с *** на пътя, а докато са на пътя, а не в затвора....всички ще разчитат на късмета, да се приберат живи и здрави.Ето това, драги ми сънародници е Национала Лотария !!!
13
6
 
70
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Пълно е с коментари какви са по произход загиналите. Много добре обаче знаете, че останалите шофирате по същия безумен начин! Преди два дена на прохода Предел един софиянец ме изпревари "на косъм" при приближаващ в насрещното с висока скорост автомобил. Беше и валяло. Аз возех жена ми осемгодишния ни син. Намалих да се разминат! Но после го настигнах изпреварващия и го спрях...беше около 55 г. мъж добре облечен с модерна Мазда...освен попръжните му издърпах и ухото...и му бе малко..аман от нагле
12
3
 
66
 
! Отговори
дд преди 6 години
Аз не съм ром, с висше образование съм, но преди много години,когато бях на 20г. , на магистралата карах с 190 км.ч. ,като колата беше стара и возех 4 човека, като едното беше дете на 5 г.. Уменията ми бяха нулеви. Просто глупостта, адреналина и хормоните на младия човек ,който си вярва ,че е голяма работа. Често си го припомням тоя случай.
11
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До киресАми, ако бяха блъснали някого в насрещното?Ама на шапкарите им дай само да скатават и да вземат рушвети!
10
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като кажат " и шофьора изгубил контрол"........ Сякаш колата е виновнаВсеки има глава на раменете и трябва да си носи последствията. Сами избираме да настъпим повече от ограничението и щом се случи нещо никой друг не може да е виновенГоворя за "бизнесмена" който уби дете В ГРАДА карайки с над 80кмч и изкараха детето виновно Над 50кмч и на пешеходна пътека - Умишлено убийство
9
27
 
30
 
! Отговори
препатил преди 6 години
И на мен щеше да се случи същото, но си пущих фаровете ! Те спасяват живот !
8
3
 
115
 
! Отговори
ДДТ преди 6 години
Случаят подсказва на държавата как може да провежда правилна демографска политика. Да се дава безплатно на всеки Райчо по един 20-годишен мерцедес,до него задължително да седи и Зюмбюла и да им се осигури свободно трасе около Асеновград. Там има подходящи пътища с прекрасни трайни насаждения.
7
7
 
65
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 6 години
ТАМ Е УЖАС. ТЕЗИ В ПЛОВДИВСКО ДА ГИ СПРАТ ДА КАРАТ КОЛИ. АЗ ТАМ ПРЕМИНАВАМ САМО СЪС САМОЛЕТ ИЛИ ВЪРТОЛЕТ.
6
13
 
23
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Анонимен 5 Аааа, не така.Не всички пенсии гласуват за БСП. Аз например не съм гласувал някога за БКП , та камоли сега за БСП.Слава Богу все още съм си с акъла.
5
1
 
48
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Те този с отнетата книжка е виновен. Другото, ние си го знаем....
4
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без коментар!
3
1
 
96
 
! Отговори
и как има книжка? преди 6 години
Ама да продължават училищата изкуствено да ги пишат разни неграмотни ***, че завършили основно та да стават шофьори. И го правят за по 30-50 лв. офците, които делят с директорката. И те искат да се облажат от някаква далаверка на дребно.
2
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6Много вярно. Така става и е политиката . Оставаш пенсиите да гласуват - следва ката строфа на страната :)
1
1
 
146
 
! Отговори
Вот дю фак преди 6 години
Крайно време е харата да разберат ,че неспазването на основни закони във физиката не се решава с 50 кинта на проверяващия , цената винаги е по-висока от тази която сме готови да заплатим.