16-годишна красавица е Царица на розата - Карлово 2017

Тя бе избрана в конкуренцията на 13 девойки
11 май 2017 14:45, Красимир Ангелов
10

Снимка: Община Карлово

16-годишната Христина Караколева е новата Царица на Розата - Карлово 2017 година. Красивата карловка бе избрана на традиционния конкурс-спектакъл, който се проведе в сряда вечер.

Общо 13 прекрасни девойки се бориха за титлата тази година, като специалният гост и председател на журито бе "Мис България 1995" Жени Калканджиева, президент на модна агенция "Визаж".

Христина е ученичка от СУ "Васил Левски", като владее отлично английски език, а освен това активно се занимава с триатлон. Новоизбраната Царица на розата ще бъде главното действащо лице в предстоящия Празник на Розата, който ще се проведе на 27 май в Карлово. Следващите 12 месеца тя ще бъде красивия символ на Карловската розова долина.   

Заместник-кметът на община Карлово Антон Минев връчи на победителката истинска роза със златно покритие. Христина получи и уникален китайски сувенир от Българо-китайската асоциация за бизнес развитие.

Първа подгласничка на Царицата е Владимира Чомакова - 18-годишна ученичка в СУ "Христо Проданов". Владимира спечели и "Наградата на публиката". Втора подгласничка е Цветелина Маркова на 18-години, която учи в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимка 3 където са снимани всички момичета нито една неможа да ми хване окото! Нарочно ли са ги избирали такива или има нещо по завързано не ми е ясно. Днес по улиците видях триста пъти по симпатични и красиви! Само че те нямат нищо по завързано а и не са от дачните!
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сложили ли са и вече кУроната?
4
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой чичо ше я тричи тая в Мерцедеса ми се чини!
3
22
 
6
 
! Отговори
Чичо Спас 22 см буца преди 6 години
Колко й е тарифата?
2
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 16 години трябва да си учи уроците и да си ляга рано....сама, а не да я царосват и сгирджосват, като ***.вак от визаж.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв е манталитета на карловците?