Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив

Загиналият е семеен с две деца
Обновена: 13 май 2017 18:07 | 13 май 2017 17:55,
301
Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Джип уби полицейски служител на пловдивския бул. Санкт Петербург. Инцидентът стана този следобед в района на парк Лаута.

36-годишният катаджия слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещ се джип, управляван от жена. Той е пометен от превозното средство. От удара обзорното стъкло на автомобила е счупено.
"Джипът профуча покрай мен с висока скорост. Катаджията беше на платното и вдигна палката, за да спре колата. Тя обаче буквално го помете", разказа очевидка на инцидента пред Dnes.bg

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото, а колата е успяла да спре чак след 70-80 метра.

Водачката е откарана в болница, за да й бъде взета кръвна проба и да се направи тест за наркотици. На място в момента има шест полицейски коли и няколко мотора на звено "Сигма". Огледът на мястото на катастрофата продължава.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.
Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца. В парка се провежда народен събор и най-вероятно загиналият полицейски служител е бил дежурен на шосето. Пътят е блокиран.

Във връзка с трагичния инцидент, се прекратяват представленията на двете сцени на Народен събор - Пловдив, съобщиха от общината.

Обявената за днес и утре програма се отменя по решение на организаторите.
„Изказваме дълбоки съболезнования към семейството, близките и колегите на загиналия полицай”, заяви кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: пловдивполицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е за обикновен гражданин, ще чакате коли на полицията, но за техен колега: има шест полицейски коли и няколко мотора на звено "Сигма".
82
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При подаден звуков и светлинен сигнал от колата и неизпълнение на последният ,това е УМИШЛЕНО УБИИСТВО . И всякакви там юридически лигавения ,признания , ще покажат че законите в България се приемат единствено с цел да обгрижват престъпника и престъпността . В демократичното право ,най- напред са важни правата на престъпника и после идва ред на правата на жертвата . Язък за младият човек загинал при опит да си върши работата . ТОВА Е УМИШЛЕНО УБИИСТВО .
81
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умишлено създаваните и противоречащи един на друг закони за МВР от,, демократичната ,, ни държава , са една от причините за такива случаи . Подаден сигнал и на,, буфчата ,,и кефнало за не спре и убива човека . Ако беше в Щатите 100 999 % процента -куршум, пък тогова ще не ще ,ще спре . Дори и убита . Ами ако е терорист и не иска да спре . Полицаят ще му се моли ли да спре .Затова твърдя, че умишлено са създават такива закони и полицията безсилна и унизена . Бог да прости момчето.
80
5
 
6
 
! Отговори
пешеходец преди 6 години
След като ти вдигнат стоп палка,се отбива пред пътния полицай и се пропускат останалите автомобили да минат,нали така беше ? Не е истинааааааааа
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен84 Я върви на майка си у п.....та .
78
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кога ще се научите да пишете на български и без правописни грешки? Изглежда вярно, че в Бг. са останали неуките (т. е. не образованите)
77
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няко без стаж си е мислел, че си заработва рушвета.....Навсякъде опътът си казва работата, обикновено *** младите и некомпетентните....
76
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и да е бил, честен или корумпиран, няма значение. Факт е че една мутреса е убила човек изпълняващ служебните си задължения и трябва да си носи последствията и да плати прилична кръвнина на горката вдовица.
75
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По първоначални данни 36-годишният полицай подал сигнал на автомобил, движещ се по булеварда, да спре, но следващата кола не е успяла да намали своевременно скоростта. Джипът се е отклонил, за да избегне катастрофа, но блъска и убива на място полицая.
74
3
 
31
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До 84: Ако се спазваха правилата и глобите се събират на място, както е по държавите които цитираш със сигурност и полицаите ни нямаше да дебнат из храстите. Тая пътна шофьорска анархия я има само в България!
73
2
 
9
 
! Отговори
До 85 преди 6 години
Ти къде сложи запетайката бе граматик! Когато пишеш на клавиатура е простено да сбъркаш или изпуснеш буква.
72
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До интЕлигентния: Поразяваш с твоя коментар :))))))))
71
12
 
10
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Научете се да пишете на правилен български език и тогава коментирайте, смешници!
70
1
 
9
 
! Отговори
Автора, Автора!!!! преди 6 години
Не е така! Какво ми пишеш "ЕДНА ЛЕЛЯ КАЗА"???? Истината е друга в другите меди.
69
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато се спира джип не трябва да се излиза пред него а от страни защото всички които карат джипчета са неадекватни в спирането! Те умеят само да настъпват газта до ламаринжака и да викат паисеееее идем!
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това ли доживяхме ?
67
1
 
29
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 6 години
За да няма воина и трагедия по пътищата, трябва задължително в училищата да се изучава правилника за движение по пътищата. Да има изпити и по кормуване. Така ще се намали и купуването на шофьорски книжки. Тази жена не се знае как е взела книжка. Всеки ден ПТП са факт и стават очевадни.
66
2
 
16
 
! Отговори
Най-тъпото е, преди 6 години
че статията не е вярна! Жалко за младото момче!
65
43
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сме живи и здрави останалите. Стават такива неща! И жената не е виновна!
64
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е че някой негов колега я е пуснал тая за 5 лв. преди това .