Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив

Загиналият е семеен с две деца
Обновена: 13 май 2017 18:07 | 13 май 2017 17:55,
301
Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Джип уби полицейски служител на пловдивския бул. Санкт Петербург. Инцидентът стана този следобед в района на парк Лаута.

36-годишният катаджия слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещ се джип, управляван от жена. Той е пометен от превозното средство. От удара обзорното стъкло на автомобила е счупено.
"Джипът профуча покрай мен с висока скорост. Катаджията беше на платното и вдигна палката, за да спре колата. Тя обаче буквално го помете", разказа очевидка на инцидента пред Dnes.bg

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото, а колата е успяла да спре чак след 70-80 метра.

Водачката е откарана в болница, за да й бъде взета кръвна проба и да се направи тест за наркотици. На място в момента има шест полицейски коли и няколко мотора на звено "Сигма". Огледът на мястото на катастрофата продължава.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.
Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца. В парка се провежда народен събор и най-вероятно загиналият полицейски служител е бил дежурен на шосето. Пътят е блокиран.

Във връзка с трагичния инцидент, се прекратяват представленията на двете сцени на Народен събор - Пловдив, съобщиха от общината.

Обявената за днес и утре програма се отменя по решение на организаторите.
„Изказваме дълбоки съболезнования към семейството, близките и колегите на загиналия полицай”, заяви кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: пловдивполицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябява да сте свикнали вече .От сутрин и вечер ви приказват за убийства ,свиквайте бе ,свиквайте ! В демокрацията е така, онзи с джипа плаща 20 000 лв глоба и си продължава в живота .
62
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за момчето.Хората карат като самоубийци, напълно зомбирани от простотия и комплекси. Нещата ще се оправят, когато такива, като въпросната кифла, биват осъдени да заплатят огромна сума на зачерненото семейство, джипът се конфискува, а шофьорът-убиец прекарва следващите 20г. от живота си на топло. Дотогава ще се избиваме по пътищата и ще задълбочаваме демографския срив.
61
49
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си струва заради 50 кинта да те сгазят като куче на пътя.Бог да го прости - него и греховете му.Да са живи и здрави дечицата като пораснат да харчат пачките които е надиплил в гардероба, ако дотогава парите не се обезценят.
60
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е при деморкацията хората с пари да се дрогирата и да мачкат бачкерчета които стават сутрин в 6 да блъскат цял ден за надника да изкарат да си платят парното и тока.
59
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХансПpocтак от пpocташко семейство си беше, пpocтак си и остана.
58
3
 
24
 
! Отговори
681 преди 6 години
А в други сайтове се говори за два джипа и за две шофьорки...Спирал уж първия, а го смазал втория джип. Ама това са подробности... Важното е да сме "информирани"! А на журналистите това им се отдава!
57
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само от коментарите се вижда, че до 50 години тази държава ще се затрие. Няма такива скотове.
56
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На пук на омразата, аз ще споделя, че много се кефя на една приятелка, която вчера запази самообладание и спаси дете което си бе глътнало езика!Аре стига с този хейт, проявете състрадателност! Кажете нещо в утеха на онези които имат нужда от такава, независимо дали пряко свързани с *** на този човек или таят друга болка ... нали сме нация, Православна! Стига с тази безкрайна омраза която имам чувството, че се превръща в отличителна черта на нацията!
55
54
 
17
 
! Отговори
Ханс преди 6 години
Тоя па да заработи 50 кинта - намазал гумите.
54
16
 
14
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
Разбира се, че е риск изкачането от засада, явно ги отнасят към рисковете на професията.
53
14
 
26
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
ей значи ако е кука ще се съберат всички и ще се получи човека присъдата! ДА ВИ СВЕТНА ЧОВЕКА КОЙТО ГО УБИХА НА ХЕМУС ПРЕДИ СЕДМИЦА СЪЩО Е БАЩА И МНОПГО ДОБЪР ЧОВЕК - ОНЗИ КАРАШЕ С 200КМ/Ч И НЯМА ПРИСЪДА ЗА НЕГО! 10 МИН СЛЕД УДАРА Е СЛЯЗЪЛ ЧАК ОТ КОЛАТА УБИЕЦА докато намери на кой да звънне и ще му лепнат условна! сега ще видим дамата как ще я ожънат - пък БЕЗСМЪРТНИТЕ куки ще продължават да пресичат 3 платна на ботевградско само за да гушне парички!!! пародия е това безконтролие!
52
2
 
35
 
! Отговори
майна преди 6 години
Тази е била във Фейсбук
51
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 99 % от софиянци са от прованса. При Освобождението България е била 3 500 000,сега е 7 000 000. Двойно нарастване. При Освобождението София е била 20 000,сега трябва да е 40 000. Смятай там до 1-2-3 или колкото милиона сте,колко са "прованс" от софиянци
50
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доживотен затвор , в града не се кара с 200, не се минава от лента в лента все едно ти е писта. *** държава, *** народ.
49
8
 
26
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Заради някаква крава сте сираци ... Може би така трябва да обясни на децата ...
48
10
 
27
 
! Отговори
Панов преди 6 години
До Любака...каза човекът, който никога не е живял на Запад. На Запад пич, никой не те спира ей така. На Запад, абсолютно всеки специален автомобил с лампа, е с много ЯРЪК цвят и се вижда от много далеч. На Запад можеш да видиш повече жени зад воланите на 6 и 8-цилиндрови "скутерчета", които карат точно в ограничението, както и всички останали впрочем. На Запад е напълно нормално да си караш със 190 по магистралата, и да те изпревари жена със "скутерче" като спрял. На Запад има етика на пътя.
47
9
 
30
 
! Отговори
Неа Подкрепям 39 преди 6 години
Съболезнования и сили за близките .
46
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца."Всички глу.паци, които се забавляват и дори радват на смъртта на полицая, да прочетат това. Отидете вие да обяснявате на децата му къде е татко им.
45
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Говорила е по телефона-вероятност 100%Гримирала се е-вероятност 87 %
44
9
 
27
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Коментарите ви са такива все едно всички полицаи са еднакви ... Айде стига . Бил е дежурен заради някой или нещо в събота вместо да е със семейството си ... И наистина работят за 500-600 лева . И не е луд тоя който яде баницата а който му е дава - това по повод корупцията ...