Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив

Загиналият е семеен с две деца
Обновена: 13 май 2017 18:07 | 13 май 2017 17:55,
301
Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Джип уби полицейски служител на пловдивския бул. Санкт Петербург. Инцидентът стана този следобед в района на парк Лаута.

36-годишният катаджия слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещ се джип, управляван от жена. Той е пометен от превозното средство. От удара обзорното стъкло на автомобила е счупено.
"Джипът профуча покрай мен с висока скорост. Катаджията беше на платното и вдигна палката, за да спре колата. Тя обаче буквално го помете", разказа очевидка на инцидента пред Dnes.bg

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото, а колата е успяла да спре чак след 70-80 метра.

Водачката е откарана в болница, за да й бъде взета кръвна проба и да се направи тест за наркотици. На място в момента има шест полицейски коли и няколко мотора на звено "Сигма". Огледът на мястото на катастрофата продължава.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.
Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца. В парка се провежда народен събор и най-вероятно загиналият полицейски служител е бил дежурен на шосето. Пътят е блокиран.

Във връзка с трагичния инцидент, се прекратяват представленията на двете сцени на Народен събор - Пловдив, съобщиха от общината.

Обявената за днес и утре програма се отменя по решение на организаторите.
„Изказваме дълбоки съболезнования към семейството, близките и колегите на загиналия полицай”, заяви кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: пловдивполицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
26
 
! Отговори
do 54 преди 6 години
Ако трябва правилно да транскрибираме английската дума за "селянин", мисля, че не е редно да се казва "***"!Извън протокола, скоро няма да се оправим! Може да се поберем в голям китайски град без на никого да направим впечатление, иначе се делим на селяни и граждани, без значение, че до преди 15 год. всички бяха на лади и москвичи! И к'во те натиска?!?! Пътя е по две ленти в посока. Май егото ти е голямо! К'ви са тия със Смарт аз съм с 240 коня дизелова печка. Аман от цървуляк момче!
42
14
 
38
 
! Отговори
Дачо преди 6 години
Чета и не вярвам на ушите си!!Как може да има толкова злоба.Човек е загинал.Ама бил полицай,ама бил корумпирам.Ами като при нормалните граждани има изнасилвачи,убийци,наркомани и т.н. това означава ли че и вие сте такива ? Заслужаваме си съдбата.
41
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за загиналия. Кой в България спазва правила?
40
8
 
69
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Написаното не отговаря на истината!Полицаят спира превозно средство движещо се пред джипа и понеже последния се движи бързо, за да не удари спиращото превозно средство, минава от дясната му страна и удря полицая... Служителя няма никаква вина и е абсолютно п*росташко и некоректно да се обвинява униформен който е изпълнявал служебните си задължения! Тази жена или девойка управлявала джипа не е реагирала адекватно и това е почерк на 90% от водачките, които наблюдаваме ежедневно с цигари и телефони
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Блиц пише, че шофьорката е 40 годишна и е от Пловдив.
38
3
 
39
 
! Отговори
se преди 6 години
Жалко.Трагедия.В Пловдив е АД по улиците и булевардите!!!Камери ,глоби но никакъв резултат.По правило 50 километра нали !Е колко са тези които спазват в Пловдив тази скорост????
37
13
 
7
 
! Отговори
Гицаните преди 6 години
дали е бил осигурен преводач от бежов-столипински език на български езуик?да арестуват тия с изцъклените зеркели и ги поставят в хотел без наркотици. те сами ще посочат мастер-дилара! и да им измучат куфарите с прашец и кинти. после псетат ги папали.жалко за човека, скръб за семейството му и най-ве4е за децата му.
36
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво има шест полицейски коли и няколко мотора?
35
2
 
44
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Познайте как си е взела книжката тази кифла и дали ще лежи в затвора!?...
34
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ СЪМ МНОГО ВЕЩ НО МИ Е КАЗВАНО, ЧЕ АКО ВНЕЗАПНО ИЗСКОЧИ ПРЕД КОЛАТА КУЧЕ ПРАСЕ КОЗА ИЛИ ОВЦА ТРЯБВА ДА ГО ПРЕГАЗИТЕ!!!АЗ ЛИЧНО НЕ ЗНАМ КАКВО СТАВА АКО КАРАШ СЪС 100 КИЛОМЕТРА И ВНЕЗАПНО НАТИСНЕШ СПИРАЧКАТА!
33
20
 
21
 
! Отговори
oeruio преди 6 години
Джипът си има държавни регистрационни номера и не може да избяга от властта! Но полицаят може да изтърве "сухото" . Иначе със свещ да ги дириш - все ги няма пустите катаджии...
32
8
 
51
 
! Отговори
Поклон преди 6 години
Съболезнования за семейството.Жалко е да си учител, полицай или лекар във България.Този човек заслужава повече от омразни коментари на шайка форумни философи. Не всички униформени са такива, каквито си мислите - корумпирани, слабоумни и мързеливи. Имайте предвид, че заплатата за такава длъжност в Пловдив варира между недостатъчни500 и 650 лева на месец. Каква щеше да е реакцията ако същият джип беше отнесъл пешеходци, малко по-надоул по булеварда? Тогава щяхте да пишете "КЪДЕ СА КАТ-АДЖИЙТЕ?"
31
9
 
25
 
! Отговори
Любака преди 6 години
Да го прости господ човека!Жалко за дечицата.За мастиите качени на джипове, на всички ни е ясно какви са.На запад жените си карат малки "дамски" коли, скутерчета и колела.Да им светне дано и на катаджиите да не изкачат като "лосове в Швеция" все едно са видяли 20 лв. апропо джиповете се харчат по 50.
30
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за загиналия катаджия. Не, че ги обичам защото са най-корумпираните, но човекът може би е спасил група деца които киффлоча неминуемо би отнесла на следващата зебра.
29
8
 
5
 
! Отговори
Бе преди 6 години
къде пише,че водачката е пловдивчанка?
28
5
 
4
 
! Отговори
тони преди 6 години
До анонименЕ ти в Пловдив със 120-130 ли караш
27
7
 
39
 
! Отговори
Препатила Майна преди 6 години
В Пловдив последните 15 години сметката е проста-който имаше акъл и д.у.п.е се изнесе я за София,я за чужбина.Баш пловдивчани останаха възрастни хора,политически натегачи,разни наглеци на хранилка и може би в администрацията.И свободните места запълниха куцо,кьораво и сакато от Карлово до Асеновград и от Хасково до Пазарджик плюс естествено прилежащите им села и паланки.Селянията е до шия,а и някой ни сложи титлата "Културна столица на Европа"-не и с този "материал",майна.
26
32
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА ВНИМАТЕЛНО!!!!!!!!!ТОВА НЕ Е РЕГУЛИРОВЧИК А КАТАДЖИЯ ИЗСКОЧИЛ НА ПЛАТНОТО ОТ ИЗНЕВИДЕЛИЦА! ЗА ДА РАЗМАХВА СИГУРНО ОНЯ ЗНАК ЗА СПИРАНЕ НА КОЛА!!ПСЕВДО ОЧЕВИДЕЦА СПОМЕНАТ В СТАТИЯТА Е КОЛЕГАТА НА ПОЧИНАЛИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО!!!ИЗСКОЧИЛ Е ИЗНЕВИДЕЛИЦА НА ПЛАТНОТО! И НЕ СЕ ЗАСТАВА ПРЕД АВТОМОБИЛ СЪС ЗНАК СТОП ВИНАГИ МОЖЕ ДА ТЕ БУТНЕ ВСЕ ПАК ИМА СПИРАЧЕН ПЪТ!!!КАКВОТО Е ТЪРСИЛ НАМЕРИЛ ГО Е!
25
8
 
22
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Тея не се научиха да не скачат пред колите изневиделица. Униформата не пази от злополуки! Може и пиян да е зад волана.
24
3
 
47
 
! Отговори
ДОКОГА преди 6 години
Всички КИФЛИ са с джипове, а дали имат книжки и как са взети е друг въпрос! Бог да го прости момчето! Сега КИФЛАТА да лежи докато изгние в затвора! За жалост повечето са такива - чичко Паричко купува джипа, ама АКЪЛ НЕ МОЖЕ! Боже пази ни!