Още един автобус в Пловдив беше обстрелян

Собственикът е убеден, че това е открита провокация
16 май 2017 10:44,
10
Още един автобус в Пловдив беше обстрелян
Снимка: архив, Булфото

Трети автобус е бил обстрелван тази сутрин в 6:45 на последната спирка в зона А-12 в район "Тракия" в Пловдив. Това съобщи собственикът на фирмата "Автобусни превози" Петко Ангелов. Той е убеден, че атаката по новите автобуси по линия номер 66 е открита провокация.

Още по темата
Вчера по същото време в сутрешните часове един след друг бяха обстрелвани 2 нови автобуса на същата фирма и на същото място.

От полицията по-късно съобщиха, че те са били обстрелвани с прашка и с метални копчета от дънки. Ангелов смята, че това е невъзможно и допуска, че изстрелите са произведени с нещо друго от близкия жилищен блок, пише "24 часа".

Той смята, че намеса в нападението имат конкуренти, от които бяха отнети линиите 1 и 66 и предоставени с временна заповед на "Автобусни превози".

Автобусът, който е бил нападнат тази сутрин, отново е със счупено странично стъкло, щетите са за хиляди левове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конкурентна борба. Трябва да има конкуренция между фирмите, така е при пазарната икономика.
8
0
 
1
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
счупено странично стъкло, щетите са за хиляди левове. -Така се точат държавни пари
7
0
 
6
 
! Отговори
коко преди 6 години
Властите немогат да хванат един ненормалник а какво остава не дай Боже да се наложи да ловят терористи...
6
0
 
7
 
! Отговори
177 преди 6 години
Сега някой умник да въведе регистрационен режим за прашките. Нали така се решават такива проблеми?
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На стъклото майната му - полицията да си свърши работата! Но какви са тези хора да стрелят по автобус, пълен с невинни хора. Да рискуваш да извадиш око на невинен човек, или даже и да го убиеш за кеф... Тези пишлемета трябва да се хванат и обстрелват с прашки по главите на главната.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия копчета не са изстреляни с прашка. За да счупят нещо такова трябва да е отблизо, ако е прашка. Може да е със сгъстен въздух, той би придал по-голяма скорост на копчето.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нема такава държава и толкова *** народ. Вчера чупиха на два автобуса, преди дни рязали овошки защото не били доволни от заплащането защото свършили работата като кучето на нивата. Гадости всеки ден. А върха са уж конфискуваните палати на телефонните измамници в Г.Оряховица в които си живеят спокойно и сигурно. В гадната Америка има една служба IRS при която няма милост. У нас тази комисия трябва да се закрие, взимат пари и си чешат топките. Хора без 1 час труд има палати за стотици хиляди. И
2
2
 
14
 
! Отговори
С каква преди 6 години
начална скорост трябва копчето от дънки да напусне прашката и каква маса трябва да има за да счупи стъкло на автобус?
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или просто някои пичлеметта си правят "майтап".Преди време докато минавах под блока нещо ме уцели здраве по главата. Гледам - няма никой. Заинатих се и останах да гледам. По едно време 2 глави се подават през парапета да видят дали съм тръгнал и пак се скриха. Видях ги къде са, качих се до вратата и звъннах да ги питам що ме целят. Естествено никой не отвори. Взех наколко кибритени клечки, начупих ги, натъпках патрона и си тръгнах. Да обясняват те на родителите си що така.