Брутална саморазправа! Ритник за баба на спирка в Бургас

Агресията с нищо не е предизвикана, младежът е арестуван
17 май 2017 08:52,
344

Видео от 9-ти май показва как як мъжага напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в бургаския жилищен комплекс "Изгрев".

Клипът е разпространен във Facebook, а на него се вижда как младеж брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо ммладия мъж, който я е атакувал в гръб.

На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

От падането си възрастната дама е със счупен крак.

Благодарение на бързите действия на бургаската полиция, нападателят е задържан. Това е 26-годишният Живко Кючуков. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
0
 
0
 
! Отговори
do Anonimen 306 преди 6 години
И какво като го освободят? Ще бъдат избити и *** барабар с него до два дни макс!!! Ако са от революционните комитети, ще провалят въстанието 1876. Аман от всеразбиращи национални нихилисти!
262
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГробаряГробарю, през февруари никой не си прекопава градинката с лук! Ако изобщо можеш да четеш, прочети стихотворението на Ботев "Обесването на В. Левски", преди да плямпаш глyпости.Голямата вина на българите е тяхното безразличие, "топлата соба и самун хляб". Турската власт, е уважавала Левски, пратила го е за София с няколко заптиета конвой, стотици километри през поля и гори. Но *** не е събрал 20 души със сопи да освободят най-българския българин. Аман от невежи "историци".
261
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
поредния ***,всеки може да е на мястото на ударената жена.
260
0
 
4
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ТОЯ НЕ Е НИКАКЪВ ШИЗОФРЕНИК, А ИМА ФАЛШИВО МЕДИЦИНСКО
259
0
 
3
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ТОЯ СУБЕКТ Е ЗА ДИРЕКТЕН ЗАТВОР
258
3
 
4
 
! Отговори
Man United преди 6 години
Кого плашите, че няма да се върнете в България ? Знаете ли, колко ме * за вас?Вие нали избягахте и се "спасихте", защо се интересувате от нашите проблеми?Гледайте си проблемите във вашите държави.Нормалните народи, когато имат проблеми и тежки моменти се обединяват и започват да бачкат здраво, а ние бягаме и търсим "лесното", което често се оказва по-трудно.
257
0
 
12
 
! Отговори
в преди 6 години
ако бях там следващото паве щеше да лети по него.такъв човек няма място на свобода, да не кажа жив
256
0
 
1
 
! Отговори
ц преди 6 години
не си е вземал лекарството от какво
255
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно от какво е бил провокиран
254
1
 
5
 
! Отговори
v преди 6 години
Подобно нещо ако се случи тук, този е пътник. Бял ден няма да види, да не кажа че никой няма да стои и да гледа. Да се прибера в България -НИКОГА! Лудите нямат място по улиците, трябва да се приберат. Нападал ме е шизофреник с нож като бях дете, докладваха родителите ми, ала бала- още се разхожда тоз и си говори сам във Варна.Дано женицата се оправи, ако някой постъпи така с баба ми, готова съм да платя на някой да го затрие от бой
253
0
 
18
 
! Отговори
Без преди 6 години
Овцете на спирката безучастно гледат. За тоз народ само тояга.А тоя селинджър аз лично бих поставил на електрическия стол. От това човек не става!
252
9
 
2
 
! Отговори
Гробаря преди 6 години
Преди да се възмутите, прочетете, че младежа е шизофреник-психо болен човек. После се възмутете от себе си, родителите, приятелите, комшийте си, кмета си, кварталния полицай и райония ви прокурор, съдия, доктор, политик. Колко от изброените гласуват на избори, протестират, стачкуват, борят се за трудовите и граждански права?Когато са бесели Левски, много българи са прекопавали градинката си с лук и са се претеснявали за реколтата си, наздраве!
251
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ще влезе в затвора колкото онази, която прегази полицая.
250
1
 
17
 
! Отговори
От Турция преди 6 години
Тук за такова нещо го линчуват веднага този до смърт и няма да ги обвинят в нищо. Не разбирам хората в България защо са толкова страхливи. Сега не ги ли е срам като се виждат на клипа с ръце в джобовете. Ако е тук ще се самоубият от срам, но там явно е нормално.
249
1
 
7
 
! Отговори
55555 преди 6 години
Конкурент на Валери Симеонов.
248
0
 
3
 
! Отговори
Bimbo преди 6 години
Защото такива Мекотелчета с бръмбари в главата много по Родните институции, дет се разпадат естествено от Икономий в джоба. Ще го пуснат по улиците с мотив чв тва му е първото провинение, ще почакат когато минава автобуса и тогава Мейотелчето като бутне някойя бабка аджаба ако е гъкнала може го вкарат у затвора за има няма годинка валентинка.
247
0
 
5
 
! Отговори
Bimbo преди 6 години
Такова недорасло мекотело направи същата грешка в Германско метро и му дадоха до 10 г затвор. В България Родната Полиция ще каже,,, ааа тва е Иван.... И толкос ни се видяло ни се чуло. Евентуално ако вземат да го вкарат в следствието за хммм айде 24 часа да кажем в което се съмнявам щот тряжва го хранят и пазят а от Икономий вече Началника неможе го видиш от почивки по Бермутки Свирмувки. Накрая ще излезе че има бръмбари в главата и ще го пуснат познайте защо?
246
0
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Сериозна работа.Не е шведска нито ром ска чисто българска. Добре е да за крием отново държавата и след 500 г.лечение отново да се ***.
245
0
 
13
 
! Отговори
Анна преди 6 години
А Вас от Днес искам да Ви питам ,това на саморазправа ли Ви прилича или на НАПАДЕНИЕ??????Изумена съм от некадърноста Ви!
244
4
 
30
 
! Отговори
Анна преди 6 години
.......За пореден път ме е срам ,че съм българка.......На клипа виждам БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРИ ,които само стоят и гледат даже и полиция не посягат да извикат !!!!СРААААММММ!Ей за тва няма се върна в България!Няма вече хора там ,а само стадо овце!!!!