Брутална саморазправа! Ритник за баба на спирка в Бургас

Агресията с нищо не е предизвикана, младежът е арестуван
17 май 2017 08:52,
344

Видео от 9-ти май показва как як мъжага напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в бургаския жилищен комплекс "Изгрев".

Клипът е разпространен във Facebook, а на него се вижда как младеж брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо ммладия мъж, който я е атакувал в гръб.

На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

От падането си възрастната дама е със счупен крак.

Благодарение на бързите действия на бургаската полиция, нападателят е задържан. Това е 26-годишният Живко Кючуков. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
2
 
22
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
"Журналистите" - редактирайте си заглавието"Баба" може да казвате единствено на майките на вашите родители. Давам жокер за синоними, които да използвате за в бъдеще - дама, жена...
222
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БългаринВсичко е частно в България само на теория. Голяма част от целият бизнес е в ръцете на "бивши" комунисти и техни поставени лица.А след като всичко е в ръцете на бившо комунисти, те на държавата ли го прехвърлиха, национализираха го сигурно, нали комунистите национализират, а само на теория го държат частно, иначе всичко е общо както при комунизма, затова сме зле и живеем като капиталистическа страна от Третия свят?
221
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Брутална саморазправа"Саморазправа, не е ли когато има конфликт и вместо съответните органи участниците се "оправят" сами?В случая само в коментарите се предполага как бабето е нападнала нещастният младеж, но в статията се описва за нападение завършило с телесна повреда, което по закон се предвижда да изкара топла зима.
220
2
 
1
 
! Отговори
до 257 преди 6 години
Забрави да питаш защо в България всичко е частно и да го наречеш платен шорошки ***. Ти си срам за комунистите, след като пропусна 2 съществени опорни точки в коемнтара си.
219
1
 
27
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Има го и цялото видео, което е 3 минути. Човек може само да се разплаче и да каже лека ú пръст на държавата. Престъпник, който рита баби, "мъж", който си пуши цигара и гледа безучастно паднал човек, жена, която си хапва пица. Има и една смела баба, която се намесва. Това ни е и бъдещето, агресивни, неграмотни и озлобени хора, настоящето - страхливи и безучастни и миналото, което ние бързо затриваме с ритници.
218
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Не чета често коментари и не познавам поведението на отделни коментиращи, но ви благодаря за съветите - ще спестя времето си и няма да продължавам с безсмислени спорове.Хубав ден на всички!
217
1
 
13
 
! Отговори
Васил Левски преди 6 години
Браво горди българи с главно Б. Гордея се с вас, велики наследници на нашето юнашко племе. Другия път поне от 4 метра гледайте безучастни, да не ви закачи случайно този..
216
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е просперираща членка на ЕС и НАТО, в свободните демоктатични и независими медии всеки ден ни заливат демократична информации икономическия ръст и намаляващата безработица.
215
2
 
10
 
! Отговори
Koko преди 6 години
Браво на младежа! Истински мъж, доста добър лоу кик има, освен това не даде шанс на опонента си да се изправи. Работи добре и с вербалната агресия, умело използва и сплашването. Атаката му в гръб е истински шедьовър. Момче, не се познаваме, но ти определено знаеш как да се справяш с беззащитни пенсионерки, тези завидни умения са основата, която ще те превърне в бъдещ силен и успешен мъж. Страхотен си!
214
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бе, българин ли си какъв си, не те знам, но очевидно не си много умен. Всичко било частно в България само на еория:). Ми то така е и в капитализма. И там целият бизнес е съсредоточен в едрия капитал- - конентрация на капитала се нарича. Е, има си идребен бизнес на кредити.
213
2
 
6
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Дали ще се намери нормално мислещ адвокат да защитава този ИЗВЕРГ !
212
0
 
3
 
! Отговори
do244 преди 6 години
Безработицата падна под 6,7% хуе
211
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Другарю Анонимен,Всичко е частно в България само на теория. Голяма част от целият бизнес е в ръцете на "бивши" комунисти и техни поставени лица. Това нито е тайна, нито може да бъде оспорено.А да сравняваш България с типична капиталистическа страна означава, че никога не си прекрачвал граници на Запад отвъд Сърбия.Но България има нужда и от теб. Приятен ден!
210
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До нема такава дуржава.Клипът не съществува.
209
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
244, за да си мислят такива като теб, че не е комунизъм
208
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не съдете наблюдаващите,хората ги е страх"Вие луди ли сте?Заради този страх сме на това дередже!Ами ако това беше вашата майка или баба така ли щяхте да стоите безучастно.....от страх?
207
0
 
1
 
! Отговори
extremist преди 6 години
До Анонимен 245: СТРАХЛИВ МИШОК КАТО ТЕБЕ ЛИ ?
206
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакви антикомунистически хорица и тук намерили терен за развихряне.Никакъв преход към демокрация не е имало през 1989. Имаше преход към капитализъм.В богатите държави капитализмът върви с демокрацията.В бедните и несретни държави обаче капитализмът си е просто бой, еб.ане и стригане. Така че нещата са си съвсем логични и всичко си върви по план - този който може да ачка другите си ги мачка. Толкоз!
205
3
 
8
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДОЛУ ГЕРБ
204
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да се проверява кой какво пише-дали е страхлив мишок,комплексар или потенциален престъпник.