Брутална саморазправа! Ритник за баба на спирка в Бургас

Агресията с нищо не е предизвикана, младежът е арестуван
17 май 2017 08:52,
344

Видео от 9-ти май показва как як мъжага напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в бургаския жилищен комплекс "Изгрев".

Клипът е разпространен във Facebook, а на него се вижда как младеж брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо ммладия мъж, който я е атакувал в гръб.

На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

От падането си възрастната дама е със счупен крак.

Благодарение на бързите действия на бургаската полиция, нападателят е задържан. Това е 26-годишният Живко Кючуков. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали е драскач на Сорос или не, това няма нищо общо с въпроса защо след като в Бъглария управляват от комунистите то всичко е частно, а България е типична капиталистическа страна от третия свят с престъпност, мизерия, безработица, страх и агресия?
202
1
 
0
 
! Отговори
до българин преди 6 години
виждаш ли му коментара под номер 236. От тук антатък каквото и да пишеш, ще ти повтаря това като развалена грамофонна плоча. Ти си прецени има ли смисъл от "диалог"
201
0
 
10
 
! Отговори
нема такава дуржава преди 6 години
https://youtube/watch?v=ubcBFBHAWIsтова е пълния клип , оставиха женицата сама Божкееее славния български народнеаааам думиии........... басииии
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 233Явно не са те образовали както трябва, затова пишеш простотии.
199
0
 
4
 
! Отговори
до българин преди 6 години
Не му обяснявай, не иска да те разбере. Сега ще започне да повтаря без значение какво му пишеш, че си платен драскач на Сорос и как са виновни демократите. Има по-голяма вероятност да водиш конструктивен разговор със стена отколкото с комунист. Комунизма е диагноза.
198
10
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Сама си е виновна тая червена бабка, следащият път пак да гласува за БСП. Докато ни управлвят комунистите никога няма да се оправим, заради тия червени баби.
197
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му счупят и на него тазобедрената става,да не може да става.
196
0
 
0
 
! Отговори
до 233 преди 6 години
Даже изобщо не ми плаща. Аз за разлика от теб съм си достатъчно образован, за да си изкарвам и сам пари.
195
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БългаринА защо след като в Бъглария се управлява от комунисти всичко е частно, а България е типична капиталистическа страна от третия свят с престъпност, мизерия, безработица, страх и агресия?
194
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли кое е ироничното? Че благодарение на такива като тази червена бабка синовете на комунистите и бившите агенти на ДС сега са на власт, а благодарение на тях такива *** като Динко и този Живко са на свобода ис и разиграват коня. Закон за кармата му викат индийците. Наречете го закон за причината и следствието. Аз му викам каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
193
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Другарю Анонимен,В България цари мизерия, защото 89-та се фалшифицира преход към демокрация, а управлението до днес не е било изпускано от "бивши" комунисти. От хора, които защитават свои и чужди интереси, а не тези на българския народ.Хора, които контролират изцяло съдебната власт и разследването, а с това и цялата държава.Дано доживеем и открием как българският народ ще се отървем от тази напаст в новата ни история.Бъдете здрави и силни!
192
2
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До до 223 До 225 Хората не се обаждат на 112 , че 112 пъти ще ги влачат по разпити и съдилища заради тъпите закони.
191
5
 
0
 
! Отговори
БОЙ преди 6 години
Анонимко - ако беше млада ромка - щеше да се радвам да гласуват за ДОГАН.Ти доволен ли си от политиците в България? Харесва ли ти политическата, икономическата и социалната обстановка? Дано ти харесва, понеже такива бабушкери като тази са я градили. И са гласували и ще гласуват за нея. БОЙ на тия бабушкери, дето само гласуват за ДОГАН. Секс на бабички.
190
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам клипа направо се възмущавам от това, това сме ние българите без комплекси и най важното да се правим на герои. Ами сега мерки ще се вземат ли или няма, айде народе сабидете се стига сте лежали, и най важното как може да удариш беззащитен човек който нищо не ти е направил това възможно ли е, а хората отстрани да гледат резил
189
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу комунистите,които искат да е общо всичко,което съм откраднал с честен труд.Ех,защо нямах няколко живота,та да си го изхарча...
188
8
 
2
 
! Отговори
БОЙ преди 6 години
Бой по тия бабушкери - само от това разбират. Бой и пак бой. Иначе на следващия избор отново ще си гласуват за ДОГАН. Бой, докато не им дойде акъла. Секс на бабички!
187
4
 
1
 
! Отговори
до 226 преди 6 години
Дай си банковата сметка да ти пратя 100 лв за очилца. Очевидно бачкаш за 500 лв и нямаш пари. И разбира се, Сорос ти е виновен, че нямаш акъл и образование.
186
0
 
4
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Г-Н ПРЕЗИДЕНТ....обезпокоително ли е ако попитаме как е със здравето Бисеров?
185
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не се сьобщава какьв е по народност трепача заритал бабата?...Ами то си пише бре. Живко Кючуков. От същата националност като К. Каракачанов, А.Джамбазки, дори и от същата партия.
184
0
 
7
 
! Отговори
до 223 преди 6 години
И да се обадят на 112 ли ги е страх? Хората просто са скотове, не ги е страх.