Брутална саморазправа! Ритник за баба на спирка в Бургас

Агресията с нищо не е предизвикана, младежът е арестуван
17 май 2017 08:52,
344

Видео от 9-ти май показва как як мъжага напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в бургаския жилищен комплекс "Изгрев".

Клипът е разпространен във Facebook, а на него се вижда как младеж брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо ммладия мъж, който я е атакувал в гръб.

На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

От падането си възрастната дама е със счупен крак.

Благодарение на бързите действия на бургаската полиция, нападателят е задържан. Това е 26-годишният Живко Кючуков. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Не съдете наблюдаващите, хората ги е страх!Всякакви ненормалници, алкохол, наркотици, ножове, пистолети, боксове, бухалки...
182
0
 
6
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Г-Н ПРЕЗИДЕНТ...обезрокоително ли е ако се намесим със съвет в нез.съд. с-*** ? Да не се напрягат а да копират деист. на германците при аналогич. случаи с бг.в германското метро !
181
2
 
3
 
! Отговори
до 220 преди 6 години
Отговора ти го написах 4 пъти. Смени очилата.
180
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ако не е съгласен с комунистите и веднага става "платен от ШороШ". И какво ще спечели точно Сорос от това, че някой написал 2 мнения в днес.бг, дето го четат по 100 души?
179
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
анаболите до това водят сега внуците на бабата да се упражняват вьрху него
178
1
 
2
 
! Отговори
комуниска,комувисока преди 6 години
Докато с мантрата "комунизъм " си обяснявате всичко,така ще е.Комунизъм значи всичко общо-демек,жена ти е и моя.Ао е готина,нямамнищо против
177
3
 
1
 
! Отговори
до 211 преди 6 години
Отговор ти дадох 4 пъти, ама като не ти оттърва, че любимите ти комунисти излизат черните овце, ти остава само да е правиш, че не си прочел и да питаш за н-ти път. Какъв е смисълт да ти отговарям още 60 пъти?
176
7
 
5
 
! Отговори
до 211 преди 6 години
Всички комунисти сте параноидни шизофреници. Ако Сорос ми плащаше за всяко мое мнение, до сега да бях милионер. Умрял Сорос да убеждава прошляци като теб.
175
0
 
13
 
! Отговори
СС преди 6 години
Този е някакъв надрусан изверг, но и гледащите безучастно - също! :( Тъжна картинка, батка...
174
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Голям мъж този! Браво!
173
0
 
13
 
! Отговори
Хм... преди 6 години
Само един комплексар може да постъпи така. Каква психика трябва да има този, че да ритне без причина беззащитна възрастна жена?! Щото не си е намерил майстора. Че да се случи бабата да има някой син или внук, я каратист, я джудист, че като го подпукат, ще си забрави и името, и откъде е, и на коя планета се намира. За огромно съжаление е пълно с такива комплексари.
172
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало мъжете в България къде сте?Или сте "мъже"само когато трябва да пребиете някоя жена.Като този от репортажа ,който стои и гледа безучастно.Дано утре да се случи и на вас и никой да не ви помогне.Да извадите телефоните и да снимате сте първи.Комплексирани сеирджии.За пореден път се убеждавам,че няма мъже.Никой не е готов да изяде един тупаник ,в името на това да защити или помогне на друг .Да не говорим,че в случая става въпрос за жена,възраста......***!Аз като жена съм се намесвала а вие..
171
4
 
6
 
! Отговори
Heil Hit преди 6 години
Защо не се сьобщава какьв е по народност трепача заритал бабата?
170
9
 
3
 
! Отговори
до 202 преди 6 години
явно е типично за комунистите да повтаряте като папагали лозунги и да се правите, че не вдявате истината. Спирам да ти отговарям. То е все едно да говориш с папагал. Каквото и да му обясняваш, той си повтаря неща, които нямат общо с истината. Намери си някоя червена бабка да се навивате по цял ден как "при бай Тошо беше убуу"
169
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие се бъзикате, ама аз лично бях свидетел как миналата година тази баба натръшка Багата барабар с трима негови приятели. Не се лъжете по невинния вид на бабката. Този щом успя да събори толкова коварен противник, значе със сигурност има бъдеще в UFC. А и тази баба е наркобоса на Южното Черноморие и стои зад нападението срещу Митьо Пищова и така му взе мястото на наркопазара. Човека просто бори престъпността, а вие му се нахвърляте тука.
168
0
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Отдавна е време, на тази територия, наричана по инерция държава, да се променят три неща, в полза на гражданите, а не на престъпниците. Наказателния кодекс, закона за притежаване и носене накъсо оръжие, и дефиницията за неизбежната самоотбрана.
167
0
 
10
 
! Отговори
gogo преди 6 години
минимум 5 години ...ама УСЛОВНО!това е нашата прокуратура. Защитава мутрите и престъпниците.
166
1
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Сега този да бъде арестуван и за 1 месец поне да го тикнат в затвора. А толкова много зяпачи, как нито един не виждам да звъни по телефона на полиция..... Толкова сме деградирали като народ, че просто .....
165
0
 
29
 
! Отговори
korupcia преди 6 години
В Германия на нашия герой дето рита минувачи му лепнаха обвинение "опит за убийство" и лещи в ареста, присъда до 10 години го грози. На този какво обвинение ще му сложат нашите прокуратура и съд? Или вече са го пуснали?
164
5
 
5
 
! Отговори
до 196 преди 6 години
И тогава беше същото, просто не се разпространяваше по медиите. И това създаваше илюзия за сигурност.