Шофьорката, убила полицая – на свобода срещу 10 бона

Грозят я до 6 години затвор, книжката й вече е взета
17 май 2017 15:52,
32
Шофьорката, убила полицая – на свобода срещу 10 бона
Снимка: Булфото, архив

40-годишната Катя Лерца, която на 13 май прегази и уби на пътя пловдивския катаджия Делян Палазов, е освободена.

Окръжна прокуратура й е определила парична гаранция от 10 000 лева. Сумата трябва да бъде внесена в 10-дневен срок, пише 24 часа.

Още по темата
На Лерца е наложена забрана да напуска страната. Шофьорската й книжка е отнета временно.

Срещу нея е повдигнато обвинение за нарушаване на правилата за движение и причиняване на смърт по непредпазливост. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 2 до 6 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаят - самоубиец трябва да плати гаранцията, както и разноските по делото. Плюс немалко имуществени и неимуществени щети на госпожата.
7
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е употребила алкохол.Скоростта не може да бъде определена на око без техническо средство.Полицаят е изкочил внезапно пред колата.Нелепа случайност.Може и условно да мине с добър адвокат.А полицаите да не си мислят,че като се появят внезапно на платното всеки трябва да закове на място.
6
2
 
2
 
! Отговори
палете свещи преди 6 години
жертви на такава техника са полу адекватни доста време.. Имат трайни увреждания на главен мозък от обемно проникващо оръжие ползвано за блокиране на психиката. У Нас е описано за първи път през ноември - декември 1985 в сградата на ИНтерпред..
5
9
 
9
 
! Отговори
има пси блокаж преди 6 години
Да съди престъпниците принудили я да кара автомобил с нагло вредни холограмни оръжия налепени на предно стъкло.За поне 100 000 000 които да подели с наследниците на убития..За крадците на милиарди около БОрисов Сто милиона лева са плюнка ..Срещу жаната е ползван видео скенер и пси блокаж.Да се види вс е пак какви милиони прибират около Борисов от продажбата на холограмни оръжия вкл маскирани като "Винетки"
4
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E tova e v bg sa 3oo lv 72 4asa v mvr orofesori sa ubiiezata 10.oooo i na svoboda koja e taja s djip mutresa i barsa dkoros tova e ubiistvo
3
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
".....лишаване от свобода от 2 до 6 г." - Преведено на *** език Законодателна гавра с убитите на пътя!
2
5
 
37
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Един живот струва 10 бона ... Ясно ... И то изплатени на държавата .... Мхм ... То затова няма желаещи да вършат каквато и да е работа ...
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е от малцинствата, щом сте и написали името.