Шофьорката, убила полицая – на свобода срещу 10 бона

Грозят я до 6 години затвор, книжката й вече е взета
17 май 2017 15:52,
32
Шофьорката, убила полицая – на свобода срещу 10 бона
Снимка: Булфото, архив

40-годишната Катя Лерца, която на 13 май прегази и уби на пътя пловдивския катаджия Делян Палазов, е освободена.

Окръжна прокуратура й е определила парична гаранция от 10 000 лева. Сумата трябва да бъде внесена в 10-дневен срок, пише 24 часа.

Още по темата
На Лерца е наложена забрана да напуска страната. Шофьорската й книжка е отнета временно.

Срещу нея е повдигнато обвинение за нарушаване на правилата за движение и причиняване на смърт по непредпазливост. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 2 до 6 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живея на голям булевард 4 ленти + трамвай. На тсрещната стана сграта пълна с чентега. Е няма да ви казвам сутрин в 8, на обяд в 12 и после в 5 как се хвърлят да пресичат като кокошки. Не ги интересува, че идват коли, рейсове или трамвай. Имат се за безсмъртни и всеки им е длъжен.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето пишете наизуст, пълни глупости. Полицаят не е спирал нея, а камион, и тя не е изпреварала, а е избегнала спиращия рязко камион. Нормално е да я пуснат, все пак не го е прегазила нарочно, не е рецидив, не е употребила наркотици и алкохол.
26
2
 
5
 
! Отговори
ОКО ЗА ОКО преди 6 години
А би трябвало да убият неграмотната буца,дето даже не е научила,че ОТ ДЯСНО НЕ СЕ ИЗПРЕВАРВА.
25
0
 
4
 
! Отговори
соцялно слаб депутат преди 6 години
Сега пре спокойно може да духне за Германия.
24
4
 
6
 
! Отговори
Държава на абсурдите преди 6 години
Това е просто държава на абсурдите. Газиш, пускат те срещу гаранция. Всеки един от вас да се замисли само за секунда дали в цивилизованите страни така се прави. Не, нали? Нищо при нас може, може и един куп извинения да се намерят за да е пуснат и даже да не е съдят. Помнете ми думите че ще е изкарат невинна. Когато няма наказание и да се търси вина всеки започва да си прави кой каквото пожелае. Тогава и настъпва кошмара. БГ е в кошмара и никога няма да се измъкне. Това е страната на абсурдите, бягайте колкото се може по-далеч.
23
1
 
5
 
! Отговори
До шматка преди 6 години
Значи шматка според теб ако види някакви да се гърмят или млатят от дригата страна да си седи спокойно и да чопли семки защото гледаш ли той е само нает за мероприятието.Въпрос- ти кух ли си или просто бавно развиващ.
22
12
 
13
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Стига сте писали глупости.Полицаят е охранявал обществено мероприятие.Не е катаджия.Видял е че Жипа приближава с голяма скорост и е излязал да го спре.Да му попречи да се вреже между хората.Много бързо забравихта атентата във Франция.Терористите използват МПС за атаки.Човека си е вършил работата и то добре.Спрете сеА тая фльорца с тази фамилия каква е по народност и къде живее
21
13
 
13
 
! Отговори
Галилей преди 6 години
Омръзна ми да чета за прегазения полицай!Със какво живота му е по скъп от този на другите прегазени хора се питам ,имал деца ,жена ,а останалите нямат ли?! Колко майки плачат на гробовете на децата прегазени колко деца останаха без родители!Хайде стига с тая врява за полицая да знаят останалите му колеги ,да не скачат пред колите от храстите ,нищо че имат пагони и те са смъртни.
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казах,закривай тая клоака България
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо да бяга, след като максималната присъда, която може да получи е 1 година условно?
18
5
 
16
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Гаранция от 10 000 лв, взели и книжката и да не напуска страната...Колата конфискувана ли е ? Да се обзаложим ли дали тази дама ще дочака процес или след няколко месеца ще я обявим за издирване в Интерпол ?Този филм вече сме го гледали...
17
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има удостоена награда за подобни, "Дарвин" се нарича. Да се самоубиеш по особено глупав начин. За съжаление, въпреки че постъпката му е напълно заслужаваща наградата, полицая ням да я получи. Понеже се изисква да не си оставил потомство, което да носи срамотата на глупостта.
16
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живота в България се влошава от много години. Неравенството което е жестоко защото има лица получаващи огромни пари с далавери и кражби. Те стават недосегаеми, психиката им се променя рязко, за тях обикновените хора са плебеи. Комплекса за малоценност мори българина! Изкара малко пари и скъпа кола, 250 коня. По пътя, пайсееее, газим 'ора!! Задължително черни коли с тонирани стъкла. При повече пари се взима и охрана. Това е върха на Простотията. Ето защо нямаме истински бизнесмени, бизнес.
15
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Редовен номер на катаджиите е да изскачат внезапно на пътя, създавайки предпоставка за ПТП. Тия хора за басмъртни ли се имат? Лично не бих застанал на пътя на велосипедист, да не говорим за тон и половина ламарина....
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има и такива кокошки играещи на бизнес дами. Цигарата в устата, телефона на ухото, агресивно газ! Някакво необяснимо самочувствие особено когато се качи и на високо, джип. Явно атмосферата в Пловдив е много отровна за да се изтрепат толкова хора за кратко време. Когато бизнесдами/мени направят малко пари и знаят, че глоба не може да ги събори, стават нагли и агресивни. Гледаш намусени лица, леко сърдити, гледащи с пренебрежение останалите на пътя. Как да спазва правилата, тя има пари. Ще плати и
13
1
 
20
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 6 години
Нищо няма да и направят ! Даже после може да съди държавата...
12
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2 години затвор за убийство на баща на две деца. Преди време казармата беше по 2,5 години. За нищо ...
11
6
 
18
 
! Отговори
Бай Гого преди 6 години
Наказанието предвидено от закона е нормално .Жената да не е някъв сериен убиец или терорист ,че да лежи доживот ! Бързо забравихте времената когато раздаваха само Условни присъди ,справка - кънкьорчето Ставийски .
10
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очакваше се това. Ще намери 10 хилки и ще ги внесе. И кво после, ще постои няколко месеца в общежитие, ще обжалва и ще я помилват за добри поведение. Дано я осъдят близките на полицая за много пари, да и вземат имуществото.
9
4
 
5
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
и защо да седи в ареста, ще се крие, ще влиае на свидетели, ще прегази още някой ли. кой е казал че 10х струва живота на човек.