Трима пострадаха при катастрофа на "Тракия"

При 137 км от автомагистралата има и верижна катастрофа
17 май 2017 13:55,
5
Трима пострадаха при катастрофа на "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Трима души са пострадали при катастрофа на автомагистрала "Тракия", в района на село Шишманци, в посока Бургас, съобщиха от МВР.

Сигналът за пътнотранспортно произшествие в района на 147 км на АМ "Тракия", в посока Бургас, е подаден около 11:00 часа днес.

Според първоначалната информация, в аварийната лента специален автомобил за поддръжка растителността на магистралата бил блъснат от влекач с пловдивска регистрация. В резултат на удара първото превозно средство паднало в канавка, а тежкотоварният камион се блъснал в разделителната мантинела и препречил пътното платно.

В болница са закарани 43-годишният водач на влекача, 56-годишният шофьор на специалния автомобил и негов 53-годишен спътник. Няма данни за тежки травми.

И в момента движението на автомагистрала "Тракия" е затруднено. Временно е ограничено и движението при 137 км от автомагистралата, при пътен възел "Изток", в двете посоки, поради верижна катастрофа.

Обходният маршрут е път III-565 Рогош - Манолско Конаре - Белозем - АМ "Тракия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Които са ходили в бели държави знаят как се обозначават такива превозни средства които работят по магистралите. От 10 км се виждат премигващите им светлини и с обозначителни знаци от километри се предупреждава за намаляване на скороста. Но при вас не е бяла държава а африканска така че нямате нищо общо! Хубавото в случаят е че се изнесох от африка преди 20 години. А вие подължавайте да си качвате на власт мутретата и да се трепете като кучета!
4
2
 
6
 
! Отговори
tony malinov i Sofia преди 6 години
Роден съм в София. Във Втора Градска Болница. Лъвов мост. Моят град беше спокоен и пълен с уют. Докараха след това едни от Северен Виетнам. Другарчета на НКВД от Русия и Лубянка. Тези жълтурки са приятелите на Хо Ши Мин - в моята София. Дрога и престъпност получихме от тази ***. И *** се появиха. Бъдете здрави и благословени. Тони Малинов
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основната вина носят КАТ и собственика на пътя. Няма закон, който да разрешава на такъв автомобил за поддръжка да спира в аварийната лента. Ако ще се прави нещо по магистралата, трябва да се сигнализира с подходящите знаци, ако трябва стеснение да има и т.н. Отделно, че и влекача е в нарушение.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много тир много нещо - къде да се движат след като петербурски съсипа железницата!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По нашите магистрали е нормално тирове да се движат в аварийната лента. Нормално е, защото няма контрол, а и КАТ изглежда не ги интересува, въпреки, че са наясно с тези навици на множеството шофьори.