Млад мъж изчезна в Родопите, близките му го издирват

Димитър от село Кутела преди седмица тръгнал с колата си
18 май 2017 18:00,
10

27-годишният Димитър Семерджиев от Смолянското село Кутела е обявен за национално издирване.

За последно е видян селото преди седмица, от където тръгнал с колата си и до днес е в неизвестност.

Притеснена майката на Димитър първоначално не съобщава за изчезването на сина си. Притеснява се, че думите й може да му навредят тъй като бил с изключително чувствителен и раним.  По-късно надеждата, че може да се вслуша в молбата й, я кара сама да ни потърси.

"Просто да ни се обади. Това е! Просто да ни се обади... Ние  сме с него, разбираме го. Не го обвиняваме в нищо. Просто да ни се обади това е", сподели майката Валентина Семерджиева пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако му се е прецакал телефона и всички телефони му се изтриват.Кой го знае къде кърши снага с приятели и не знае,че го търсят.Акъла не му го побира, защото е ок.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До3Определено,че ако обича и държи на някого в този живот е на майка си!Паднала му е батерията,няма покритие в тези чукари.Има нужда от уединение.
5
0
 
2
 
! Отговори
член на МОК преди 6 години
Във връзка със зачестилите случаи на "изчезване в Родопите" и всенародното издирване на скрилите се спортисти, МОК ще приеме "изчезването" за олимпийска дисциплина. Тъй като България постигна решителни успехи в последно време,натоварваме Стефка Костадинова с провеждането в Родопите на първото европейско първенство в този масов спорт.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
високо планинските българи са известни с мръсният си инат ако ги обиде някои вместо да накривят шапката си или се бесят в гората или стават партизани за известно време чумкин ще накривят на някои шапката
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен до номер 1 преди 6 години
Не си прав...Нормално е всеки да потърси помощ при загуба на връзка с близък човек.Жалкото в България е ,че няма нито една организация ,която чрез медиите да издирва изчезнали!!!*** както и да е.....дано момчето е живо и здраво...
2
1
 
10
 
! Отговори
Много неясноти преди 6 години
Имало ли е някаква причина този човек да реши да се покрие за известно време?Тръгвайки, казал ли е къде отива и колко ще се бави?Може да е при гадже. Но защо подлага близките си на такова изпитание?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кофти работа, дано да се прибере