Перата и приятели при блока на шизофреника Живко: Да го пребием!

Майка му твърди, че синът й осъзнава какво е направил и съжалява
Обновена: 18 май 2017 08:57 | 18 май 2017 08:52,
182
Перата и приятели при блока на шизофреника Живко: Да го пребием!
Кадър: YouTube

Десетки приятели и съмишленици на Петър Низамов-Перата са обградили жилищния блок, където живее 26-годишният Живко Кючуков, който зверски изрита възрастна жена на автобусна спирка.

"Който го види някъде, да пише веднага. Бил от нашия квартал: "Изгрев" бл. 19, наркоман, полудял преди няколко години от синтетика. Хайде всички там да го пребием!", пише Перата на профила си във Facebook.

Още по темата

Той и съмишлениците му се заканват, че ще дежурят, докат Живко неизлезе, за да отмъстят за бруталния ритник над 72-годишната му жертва - Виолета С., която е бивша учителка.

Жената все още е в болница, със счупен таз, докато вчера следобед биячът й бе освободен от Центъра за психично здраве, където бе настанен за освидетелстване, а по-късно бе прибран от майка си в жилището й, където тя живее с другия си син.

Стана ясно, че жената преди години е изоставила Живко, защото той залитнал по дрогата, а впоследствие бил и освидетелстван като шизофреник. Твърди, че всеки ден ходи до квартирата му, за да го види и да му даде поредната порция лекарства.

Именно тази диагноза, ако бъде доказана от медиците, може да остави 26-годишния мъж безнаказан и на свобода, защото той не може да носи отговорност за действията си.

"Сега вече осъзнава какво е направил. Казва, че съжалява и се страхува! Страх го е от полицията и хората – да не му направят нещо", обяснява пред "Флагман" майка му Дарина.

"След тази случка ще е под контрол, при мен. Той от години е болен. Не е осъзнавал какво върши. Много съжалявам за възрастната жена и съчувствам на нея и близките й", казва още Дарина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
13
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Не тоя шизофреник, а оня *** на видеото, който седи с гръб и гледа безучастно трябва да бъде ошамарен.
122
10
 
2
 
! Отговори
до бай тошо преди 6 години
Ай стига си тролил вече 2 дни.
121
3
 
18
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
Е ,как сте горди български хора ????Добре ли живеете в милата ни родина????Имате ли сигурна работа ,безплатно образование и медицина ????Спокойно ли спите и отглеждате децата си ????А родителите ви радват ли се на достойни и спокойни старини ????Има ли правосъдие и работещи институции ????Ако е така ,значи живота ви е достоен .
120
3
 
23
 
! Отговори
sak преди 6 години
Вече навсякъде по улиците се вижда едно и също. Агресивни шофьори, агресивни пешеходци,агресивни велосипедисти,агресивни майки,агресивни деца, агресивни роми,агресивни старци. Намръщени и гледащи страшно. Наперени,вулгарни и нагли.Мъжкари с бици и татута и с провиснал синджир на врата,биячи и мма бойци. Решени да смажат черепа на всеки, който не е на тяхното мнение. Очаровани от бойните си умения и жестокостта си. Жалка история , но има светлина в тунела и тя идва от терминал 2.
119
1
 
24
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Не е ли редно някой да носи отговорност за тях или ще ги оставяме безпризорно?След като го пускат някой трябва да може да понесе наказателната отговорност за действията им (ако е с писмено желание, нотариално заверено от роднините то тогава те да носят отговорност, ако е на случаен принцип тогава доктора който се е разписал това лице да се пусне на свобода, ако е заради закриване на лудница тогава министрите на финансите и медицината. Толкова ли е сложно?
118
1
 
17
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Ако ще пускат лудите на свобода поне да го направим като хората (да ги оставим 4-5 дена без лекарства и да ги пуснем в парламента когато има гласуване за заплатите на депутатите) така поне 1 от проблемите ще се реши! А по казуса с лудите - има ли въобще регистър в държавата колко са психично болните, колко от тях са на самолечение, колко от тях са опасни? Има ли държавен стандарт или критерии по който се определя кой да се пуска от лудницата и защо?
117
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много съжалявам за възрастната жена и съчувствам на нея и близките й", казва още Дарина.Аз пък искам да го усетиш какво е на теб да ти викат, че ти съчувстват.
116
3
 
22
 
! Отговори
хах преди 6 години
До иВанСпокойно бе Иване, те Перата и компания като го хванат ще му избият шизофренията от главата. А след 6 месеца в гипсова вана може и дрогата да е отказал. Всичко ще му мине.:)
115
0
 
22
 
! Отговори
Любо преди 6 години
За тоя само як бой,ама много як , за да му дойде акъла.
114
0
 
12
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Съжалявам, но според мен фокуса пак се измести! Въпросите са кой се е разписал този индивид да е на свобода, а не в лудницата? Подведен ли е разписалият се под наказателна отговорност (да се разглежда като възрастен да остави огнестрелно оръжие без надзор при деца на по 4,5 години) и ако не защо? Ясно е, че държавата и ония 240 *** + всички в комисиите им грам не им дреме, но след като гражданите плащаме данъци искаме поне малко спокойствие. Нали за това ви плащаме бе държавни ***!
113
17
 
4
 
! Отговори
иВан преди 6 години
99% от пишещите тук не знаят какво е жизофрения. Жалки сте!
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"След тази случка ще е под контрол, при мен."Т.е. ще си бъде на свобода и няма никакво наказание или поне лечение (ако предположим, че е болен). Това, че съжалява, е достатъчно и ние следва да предполагаме, че трябва да сме в безопаснот, докато е сред нас, а и че достатъчно се наказва сам себе си, понеже съжалява и се страхува. Така ли изелзе сега или аз нещо не разбирам?
111
1
 
11
 
! Отговори
б преди 6 години
А дано го пребият как си трябва.
110
0
 
23
 
! Отговори
6волта преди 6 години
Значи майката възпитала и отгледала наркоман, той станал шизофреник от дусане (често явление), "държавата" не я ...и го е оставила тоя да се разхожда по улиците... единственото жалко е че не ритна някой депутат или съдия.
109
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За такива само бой на почивки. Бой, бой, бой, като спре да чувства болка, го оставяш да се освести няколко часа. После пак бой, докато му омекне тиквата и пак почивка. И така докато предаде Богу дух. Ама всичко пред погледа на подобните му да видят какво ги чака.
108
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На времето бях ходил в едно малко градче в южна Италия. Там никой не си заключваше къщите и нямаше решетки на прозорците. Питах някакъв местен при тях не се ли краде а той ми каза че мафията се грижи в градчето да има ред и нарушителите ги превъзпитава със собствени методи. Като гледам върви натам
107
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато му изнася- осъзнава, иначе-не!Много удобно!
106
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Як бой до спукване. Като му спукат тиквата и се събуди в болницата може и да осъзнае какво е направил. Това че е посегнал към дрогата и е станал ненормален си е негов проблем и изобщо не го оправдава! Ако органите на реда не предприемат нещо, нека тогава хората направят нещо. Това все пак е демокрацията, нали?!
105
0
 
7
 
! Отговори
foxy преди 6 години
да им създадат условия и хората ще си живеят по селата . Простичко е , достатъчно е да им се изкупува продукцията за да имат поминък вместо да се вначят . Поща на държават ще е в субсидия . Познавам много хора които с радост биха се махнали от града ако имат някакъв доход на село.
104
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боой до смърт