Мъжът, ритнал баба на спирка в Бургас – вменяем!

Предстои да му бъде повдигнато обвинение
Обновена: 19 май 2017 16:37 | 19 май 2017 15:39,
73
Мъжът, ритнал баба на спирка в Бургас – вменяем!
Снимка: Facebook

26-годишният Живко Кючуков, който зверски изрита възрастна жена на автобусна спирка в Бургас, е бил вменяем към момента на извършване на деянието. Това е становището на психиатрите, освидетелствали бияча.

Още по темата

След като стана ясно, че Кючуков е осъзнавал какво върши, той ще бъде отново задържан и привлечен като обвиняем, обясниха запознати пред "24 часа".

До този момент делото се водеше срещу неизвестен извършител, а Живко бе само заподозрян.

С новите данни разследването вече се фокусира върху извършителя, който потресе цяла България с жестокостта си.

На 9 май Живко нападна непозната беззащитна пенсионерка на автобусна спирка в бургаския к-с "Изгрев". Охранителна камера обаче засне нападението.

На записа се вижда как Живко рита с всичка сила бабата в гръб и я събаря на земята, а после се връща с камък в ръка към нея.

72-годишната жена бе приета в болница със счупена тазобедрена става и оперирана. Тя все още е в отделението по ортопедия към УМБАЛ Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
26
 
! Отговори
Лицето на снимката преди 6 години
Млад, умен и красив... майтапчия. Дали и пострадалата възрастна жена мисли така?
33
4
 
65
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Венцислава Вельова е жената написала тази статия започваща с МЪЖА........и т.н.Е госпожице Венцислава,аз съм сериозно обиден да сравняваш тоя М ухльо с мен.Сбивал съм се през живота си,доста пъти/все пак съм на 47/,но да ритам жени и баби,или н да ритам в гръб.......А ти пишеш мъжа,ритнал баба......Нищо мъжко няма в това моето момиче!!!
32
0
 
19
 
! Отговори
луцифер преди 6 години
избирай обвинение или бой
31
0
 
60
 
! Отговори
онова, което е преди 6 години
извършил е УБИЙСТВО; тази жена като лежи ще се развият язви и рани: дори подлогата ще бъде ужас за нея( преди 30г. майка ми лежа със счупен крак, горката... а това е таз...) Изцяло, като бебе, трябва някой да се грижи за нея... Мъчителен край...Непременно трябва да се говори с родителите ; КАКВО Мислят? Облечен е модно, охранен, със самочуствие. Не разчита на "инвалидна пенсия". Никой няма да се "ожени" за него( за да го гледа!),нито пък някой ще го назначи на работа.Този индивид СКУЧАЕ и УБИВА
30
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше един педера.ст на спирката който си пушеше цигарата и гледаше като че ли са му набили един дебел х.й в зад.ника. Вместо да го хване и да му набие един прав между зъркелите онзи се правеше че е кьорав и глух. Що не бях в този момент там на място да му покажа на това ла.йно как се рита. Един месец щеше да си говори сам и щеше да лежи в корито гипсиран. Но на такива като мен не ние писано да сме свидетели на такива случки!
29
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой нормален човек ще извърши такова нещо? Ей това питам? Какви мотиви може да има за подобна жестокост един нормален човек?
28
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма кой да е повярвал ,че е невменяем !Няма Новина !
27
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На практика това е убийство - възрастната жена никога няма да се възстанови и всеки ден ще чувства огромни болки от тази агресия.За мен справедливата присъда е доживотен затвор, никой не гарантира, че този няма да повтори агресията си след като излезе от затвора.
26
1
 
55
 
! Отговори
1.Тази жена е баба н преди 6 години
внуците си.2.Без да съм психиатър по ПОГЛЕДА си личи, че е нормален груб ***: защо не отиде да удари млади хора- имаше мъж на спирката: просто е искал да се УПРАЖНИ в ЖЕСТОКОСТ.3.Разучете какво работи, кои са родителите, КОЙ Предложи, че мОЖЕ да е псих. болен? И се даде подробна инфо къде лежи и т.н.Сега да поеме ВСИЧКИ РАЗХОДИ по лечение, жена, която да гледа ОСАКАТЕНАТА от него жена. Знаем по-възрастните, че НЯМА ОЗДРАВЯВАНЕ при счупен таз.Горката! Знаете ли какво мъчение е да лежиш, отв
25
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искаш да кажеш БАБАрИТ.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Викаш приятелите ще му разширят кръга....ахаха
23
0
 
27
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Типичен съвременен ''БАБАИТ'',ритащ жени и баби..........
22
0
 
37
 
! Отговори
тя преди 6 години
Жесток убиец! Това явно му носи някакво удоволствие!
21
1
 
42
 
! Отговори
От Затвора преди 6 години
Чакаме те гълъбе, по-скоро да идваш, че сме си омръзнали и ни трябва нещо свежо. Редовно ще те любим, в ***, в устата, чекийки също да ни правиш.
20
1
 
47
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Ако се...измъкне с адвокатски...врътки,Перата го чака да го...поздрави от ритнатата и осакатена възрастна жена.
19
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магистратите са в шах. Как да осъдят този като имаме вицепремиер извършил същото? Нали ако го осъдят ще лъсне двойният аршин?
18
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обявите го за гюленист и го пращайте на Ердоган.
17
3
 
49
 
! Отговори
Ранърса преди 6 години
Пращайте я тая булка,не я бавете !
16
1
 
37
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
НОМЕРА НА ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ДАСЕ ИЗКАРА ЛУД И ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРАКА. И СНИМКА СТЕ МУ СЛОЖИЛИ ,В ЛЕГЛОТО ДА ГО ОЖАЛИ ЧОВЕК.ТОЗИ МОЖЕ И ДА ГО ОСЪДЯТ ЩОТО НЯМА КИНТИ ДА ШАРИ НА СЪДЙТЕ И ТЕ ЩЕ ДЕМОНСТРИРАТ КОЛКО СА СТРИКТНИ.НО ДА ДАДЕМЕ ПРИМЕР С ЕДИН ГРИША ГАНЧЕВ КОЛКО ГОДИНИ СЕ ВЛАЧИ ДЕЛОТО И НАКРАЯ ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ.САМО СИ РАЗМИШЛЯВАМ
15
1
 
37
 
! Отговори
Гостенин преди 6 години
Психо експертиза и след това максималното наказание минимум 5 години строг затвор без възможност за замяна, както и изплащане на обезщетение в размер на минимум 50000лв.