Печалба на вятъра: Баща изхарчи 100 бона за коли, а не за болното си дете

Реджеп Газиев спечелил 100 000 лева, които уж били благословия...
Обновена: 20 май 2017 12:45 | 20 май 2017 12:44,
116

В Родопите баща на дете в будна кома скандализира жителите на 2 общини. За по-малко от 3 месеца Реджеп Газиев изхарчил 100 000 лева печалба от лотария за коли и купони вместо за болната си дъщеричка.

Когато Реджеп спечели 100 хил. лева заедно с него се радваха и хората от родното му село З месеца. Всички казаха, че печалбата е чудо дошло в дома на бедното семейство, за да помогне за лечението на детето му.

Още по темата

Вече обаче всички в селото са възмутени. Бащата живее в Девин от скоро. Мъжът с гордост показва новите си придобивки. Само едната му кола струвала 40 хил., а имал и 3 по-евтини. Той сподели, че няма книжка и затова дал 10 000 за шофьор.

Екип на Bulgaria ON AIR бе поканен в квартирата, където Реджеп живее със семейството си. Детето му живее на ръба на санитарния минимум. Бащата смята, че дъщеря му няма нужда от професионална рехабилитация, тъй като те я рехабилитирали сами.

Съпругата му каза, че трябва да се наеме професионална помощ за детето им и че компаниите и нощният живот са го променили коренно.

Преди Газиев да спечели от лотарията многократно са се провеждали благотворителни кампании за болната му дъщеря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
28
 
! Отговори
Емил Колев преди 6 години
Много ***, *** и неграмотен селянин...Само такива ли останаха в тая държава скапана
53
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях гледал интервю с него, когато спечели парите. Кълнеше се, че няма да ги профука и всичко ще даде за лечението на дъщеря си. Много *** човек.
52
2
 
47
 
! Отговори
Приоритет преди 6 години
Ето още едно доказателство че на тъпия не трябва да се помага. Той като няма желание сам да си помогме колкото и да се опитваш всичко е на вятъра. Освен това тези третират децата си като имущество и едно повече или по малко много важно.
51
1
 
23
 
! Отговори
SOS преди 6 години
SOS значи- селяндурът остава ***
50
8
 
7
 
! Отговори
Чудо ! преди 6 години
На мен ми е чудно как така всеки ден измамници взимат пари от бабички .А сумите са доста впечатляващи господа спестовници .Откъде ги спестяват от високите пенсии ли .
49
3
 
19
 
! Отговори
ivailo1403 преди 6 години
До не ivailoТой и жена му явно са доволни от жилището където живеят, а детето в състоянието което е, едва ли разбира в каква обстановка е.
48
3
 
27
 
! Отговори
1 преди 6 години
То има един отгоре, който гледа. Такива хора накрая свършват много зле
47
16
 
3
 
! Отговори
Лас Вегас преди 6 години
Тука верно всички вярват в прераждането и спестяват докато дойде оная с косата .Аз живея а вие само съществувате временно .Не знаете кво е нощен живот изобщо .
46
2
 
13
 
! Отговори
не ivailo преди 6 години
Не ивайло, да ги даде за детето си, за приличен апартамент където да живеят, за малко удобства на семейството си.
45
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И една самобръсначка на жена си не взе...
44
13
 
8
 
! Отговори
ivailo1403 преди 6 години
А на лъжливите лекари, които гледат само да ти вземат парите ли да ги даде ?
43
38
 
3
 
! Отговори
Баба ти ! преди 6 години
Моя приятл спестяваше всеки ден !Дори ми се подиграваше че съм бил с широки пръсти и бохем .Обаче се разболя и умря изгни под земята е сега .Купи си апартамент дето остава на сина му -Той ще го продаде за да избяга от БГ !И защо да спестявам за децата бе селяни .На мен никой на готово не ми е давал имоти и коли и не ми трябват.Обаче бих ви опънал жените наред еи така за бройката и спорта .
42
1
 
22
 
! Отговори
до баба ти преди 6 години
Като каза 'аз мисля' и детектора на лъжата така изпищя че чак в Лондон го чух. Хората които ходят по казина и бутат пари в машини, които са създадени за да ти вземат парите не могат да мислят много
41
32
 
4
 
! Отговори
Баба ти ! преди 6 години
Аз мисля че само един живот живеем .Някой вярват в прераждането и спетявят .Тогава се появяват крадците те наблюдават много стиснатите дето и кафе не пият за да спестят .За 5 минути им взимат спестяванията и златото .Тогава се сещат - защо не са ги изхарчили по баровете и кръчмите ?????????????Ама на няма ги крадците ги взеха !
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кой е банев? и защо даваш за пример някой болен човек който ходи по казина? ако с една зависимост към хазарта не можеш да се оправиш си много слаб и елементарен характер
39
21
 
3
 
! Отговори
Баба ти ! преди 6 години
Питай Банев дали не ходи на казина бе *** .А Банев не излиза от казината и баровете ама не е беден .Обаче има охрана и бизнес а в казината оставя редовно големи суми и не е умрял .Много *** ора сте бе съдници .Да ви набия шамарите ли искате а ...
38
3
 
19
 
! Отговори
пари преди 6 години
парите, когато бъдат дадени на неправилен човек развалят. Мой познат забогатя благодарение на умната си и предприемчива жена, имоти, къщи, бизнеси колкото искаш. Сега друса, изневерява и залага, прилича на съдран терлик, но разбираш ли в Мерцедес. Сега се разбра че има цироза и то кофти стадии, даже трансплантацията не дава гаранции. Така че, всеки да си знае мястото и да си мисли
37
3
 
12
 
! Отговори
Jv преди 6 години
Намерил м.......го масло - намазал си г...а.
36
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
to deteto se rodilo nedugavo, kolite mu vinovni
35
1
 
35
 
! Отговори
до браво пич преди 6 години
Хората с много пари не демонстрират, не натрапват и имат класа, не ходят по казина и кръчми. Ти имаш голяма уста и празен джоб и много претенции профански. А този Реджеп, ***. Горкото дете с такова недоразумение за баща