Печалба на вятъра: Баща изхарчи 100 бона за коли, а не за болното си дете

Реджеп Газиев спечелил 100 000 лева, които уж били благословия...
Обновена: 20 май 2017 12:45 | 20 май 2017 12:44,
116

В Родопите баща на дете в будна кома скандализира жителите на 2 общини. За по-малко от 3 месеца Реджеп Газиев изхарчил 100 000 лева печалба от лотария за коли и купони вместо за болната си дъщеричка.

Когато Реджеп спечели 100 хил. лева заедно с него се радваха и хората от родното му село З месеца. Всички казаха, че печалбата е чудо дошло в дома на бедното семейство, за да помогне за лечението на детето му.

Още по темата

Вече обаче всички в селото са възмутени. Бащата живее в Девин от скоро. Мъжът с гордост показва новите си придобивки. Само едната му кола струвала 40 хил., а имал и 3 по-евтини. Той сподели, че няма книжка и затова дал 10 000 за шофьор.

Екип на Bulgaria ON AIR бе поканен в квартирата, където Реджеп живее със семейството си. Детето му живее на ръба на санитарния минимум. Бащата смята, че дъщеря му няма нужда от професионална рехабилитация, тъй като те я рехабилитирали сами.

Съпругата му каза, че трябва да се наеме професионална помощ за детето им и че компаниите и нощният живот са го променили коренно.

Преди Газиев да спечели от лотарията многократно са се провеждали благотворителни кампании за болната му дъщеря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
28
 
6
 
! Отговори
Баба ти ! преди 6 години
На кой му пука за детето ?То ще умре така му е писано .Хитлер е трепал болните за да създаде чиста и здрава раса поколение наред .Болните станаха повече от здравите защо да живеят инвалидите питам .Да са мъчат ли ?
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един друг случай имаше преди време пак.Тогава се събираха пари за благотворителност,а бащата ги изиграл в казино.
32
30
 
2
 
! Отговори
Али Ба ...БА... преди 6 години
Това че тука пишат само бедняци дето работят за 500 лева ми е ясно .Аз съм вадил по 5 000 на вечер и съм ги харчил .Кефа е огромен освен това всички около теб са доволни от бакшиши и изобиле .Така се задвижва икономиката не със пестене за старини .Защото пестите за децата после децата жи бият шута и ви продават панелките .Мислите се за умни но парите са оръжие което може да ви навреди -зависта няма почивен ден съдници .
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
местя
30
31
 
3
 
! Отговори
Браоо ... Пич ! преди 6 години
*** не си имал пари никога а аз съм харчил по 3000 навечер .Освен това в скай бара една вечер поръчах шампанско за всички маси .Определено съм доволен от загубата защото е само материална .Парите се печелят и губят .Въпрос на време е да станеш богат или беден .Журналистите като се интерисуват от детето му да бяха дарили поне 5 лева за баница .Големи съдници станахте на чуждите неволи и болести и печалби .
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е за електрическия стол.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите развалят хората! Типичен пример са бг политици!
27
2
 
27
 
! Отговори
Манго-Цанго преди 6 години
До Браво пич ! Малко си *** мой... това може да го правиш ако си сам, без семейство и дете. Когато имаш дете, то трябва да е пред всичко особено с тези усложнения...
26
31
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се интерисивате от чуждите печалби бе нещастни креетени .Спечелил е и се е отпуснал малко аз мога и 5 милиона да изхарча за една вечер .Щом ги е спечелил с лотария се харчат лесно .Ай да не го съдим защото всички гледаме порно макар че имаме жени .
25
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като прочетеш името Реджеп, какво да си мислиш?
24
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Материала, като е ***, и 1 000 000 да му дадеш, пак си е ***!
23
42
 
9
 
! Отговори
Браво пич ! преди 6 години
Когато имате пари ще раберете какво е нощен живот .До тогава само ще предполагате и ще се отвращавате като многознайковци .Аз го разбирам имал е пари и ги е профукал по кръчми ,хазарт и *** .Баровите са за хора с пари не са църкви нито джамии .Ще му мине но спомените остват за винаги когато е хвърлял пари на кючекчииките и оставял тлъсти бакшиши на сервитьорките ,барманките и крупиетата .Така се прави няма да живее два живота сега е млад още .После след 80 и пари да имаш не ставаш
22
1
 
35
 
! Отговори
Скрунджо преди 6 години
Бедняк като види някой лев, така става. Повечето хора изобщо не осъзнават, колко малко са милион лева и как бързо се харчат, без да остане следа от тях.
21
0
 
32
 
! Отговори
БОЖЕ преди 6 години
Къде си Господи? Слез на земята и си прибери раята? Да си *** и алчен, и то много ***, и много алчен е проклятие!
20
3
 
12
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Пази Боже сляпо да прогледне!!!Господ наистина има чувство за хумор!!!Също така има едно понятие линч.При подобно действие с участието на цяло село,вероятността от наказателна отговорност е нулева,тъй като трябва да се докаже,кой е нанесъл фаталния удар.
19
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горсов и той профука парите дарени за Мануела на хазарт.
18
0
 
47
 
! Отговори
нищо преди 6 години
Какво очаквате от неграмотен и *** човек!?
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на човека, не ме разочарова! Напълно очаквано действие от човек дето има болно дете в къщи но си дава парите за цигари и хазарт
16
1
 
40
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Не е пoмак-помаците са изключително чистоплътни хора..И турчин не е... Май е швед...Няма такъв *** като тоя !
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко стадо си има ***.