Печалба на вятъра: Баща изхарчи 100 бона за коли, а не за болното си дете

Реджеп Газиев спечелил 100 000 лева, които уж били благословия...
Обновена: 20 май 2017 12:45 | 20 май 2017 12:44,
116

В Родопите баща на дете в будна кома скандализира жителите на 2 общини. За по-малко от 3 месеца Реджеп Газиев изхарчил 100 000 лева печалба от лотария за коли и купони вместо за болната си дъщеричка.

Когато Реджеп спечели 100 хил. лева заедно с него се радваха и хората от родното му село З месеца. Всички казаха, че печалбата е чудо дошло в дома на бедното семейство, за да помогне за лечението на детето му.

Още по темата

Вече обаче всички в селото са възмутени. Бащата живее в Девин от скоро. Мъжът с гордост показва новите си придобивки. Само едната му кола струвала 40 хил., а имал и 3 по-евтини. Той сподели, че няма книжка и затова дал 10 000 за шофьор.

Екип на Bulgaria ON AIR бе поканен в квартирата, където Реджеп живее със семейството си. Детето му живее на ръба на санитарния минимум. Бащата смята, че дъщеря му няма нужда от професионална рехабилитация, тъй като те я рехабилитирали сами.

Съпругата му каза, че трябва да се наеме професионална помощ за детето им и че компаниите и нощният живот са го променили коренно.

Преди Газиев да спечели от лотарията многократно са се провеждали благотворителни кампании за болната му дъщеря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай на *** човек власт или пари и му гледай сеира.
73
0
 
6
 
! Отговори
Възмотен!!! преди 6 години
Е за това,когато потрябва да дадеш пари за добро се замисляш.Докато има такива *** ,колкото и са искаш да помогнеш се възпираш!!!!
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То само името му като чуеш и ти става ясно какъв е
71
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЕ,дадоха му пари,ама като няма акъл каква е ползата?
70
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пари ме дай, не акъл типична българска поговорка доказваща глупостта на българите.
69
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Промиването на мозъци продължава. Ще си купи точно коли а няма книжка. Измислени милионери. Народният театър ряпа да яде
68
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бъде разстрелян !!!
67
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е затова на тия не трябва нищо да им дават за нищо не са
66
28
 
7
 
! Отговори
Борис преди 6 години
Не случайно детето е болно, Бог наказва семейството, хората дето помагат са грешници.Не се бъркайте в Божите работи ...
65
1
 
45
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Поредната жертва на хазарта... ще се събуди по-беден и по-нещастен отпреди... Парите могат много да съсипят един човек...
64
9
 
54
 
! Отговори
Попов преди 6 години
Пази Боже сляпо да прогледне!!!!В България мъже няма ,те умряха на фронта!!
63
4
 
91
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Защо се чудите, тоя етнос не се грижи за децата си. Те затова ги правят по 7-8, та някое ако даде фира, не им пука, няма дори и да разберат. Ще се усетят само когато видят че помощите са им намалели, тогава ще почнат да броят ч,аветата и ще видят че едно две липсват.
62
5
 
53
 
! Отговори
много просто: преди 6 години
1.Да се ОСЪДИ да върне парите от кампаниите.2.Да се остави детето му БЕЗ ПОМОЩ.3.ЖЕНА му да се разведе и да вземе детето, защото този Осман( или какъв ) явно е БАВНОРАЗВИВАЩ се. Такъв ще бъде до края на живота си. 4.Не трябва да се страхува, че ще я убие, защото самият живот с НЕГО е равно на самоубийство. 5.НЯМА полза от ТАКИВА "СЕМЕЙСТВА".Дано родителите й да я разберат и да започне да работи.6.По-добре да не се омъжва, отколкото за някой ТАКЪВ>
61
1
 
43
 
! Отговори
не мои вервай преди 6 години
той и баща му са големи *** и не са от с.змейца а от с.стоманово дошли да живеят в змейца и там се жени баща му.не са само прости а и с ума не са добре.не знам жена му как се е излъгала да се омъжи за реджеп.утре пак ще се нареди да плаче за помощи,вие си правете изводи.и максим ставийски плати а бащата ги изигра в казино???
60
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бъде осъден за незпълнение на родителски задължения и гавра с детето!
59
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото детенце, не е случило на родители. Както и на държава...
58
0
 
66
 
! Отговори
Майна преди 6 години
40 хилки за пикап ТАТА... Тоя как са го накъпалииии... Изруд!
57
11
 
7
 
! Отговори
Али Баба преди 6 години
Другият път като спечели да ги сложи в банка за лихви .Ама да избере по така нефалираща .После да немери лекар ама по така дето не е корумпиран много да взима по 10000 за преглед . После да са олаче на някой полицай дето не работи за мафията и бандитите .И накрая му остава да пие една студена вода ама да гледа да не е с радиация .Ми то днес откриха уран и в пловдиските села ?Чушки и домати с радиация и нитрати да дава на детето за да са оправи и вода !!!!!!!!
56
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващият път като ви пуснат някоя сълзлива история по падиото и ли телевизията, и ви издекламират номера на някоя банкова сметка, или номер DMS и т.н., спомнете си за Реджеп Газиев!
55
3
 
8
 
! Отговори
Тъпака преди 6 години
Парите са само средства но не и знания умения .Умението да въртиш средства се нарича банкерство .Обаче въпреки това има фалирали банки КТБ и още мнооо други .Банка Орфияна на пешеходният мост на Пловдив също фалира .Това беше 2000 година сега КТБ и къде са парите никой не разбра .Определени кръгове около власта крадат от народа всеки ден бе слепци .С такива новини замазват положението а парите на държавата ги няма другарки и другари .