Поддържа ли някой Аспаруховия парк? Очевидно – не!

Вече има подадени сигнали, че са забелязани змии
22 май 2017 10:45,
4

Снимка: Булфото

Аспаруховият парк във варненския квартал Аспарухово е много посещавано място, особено от родители с деца. В последно време и с настъпването на пролетта обаче паркът е буйно обрасъл с вече доста висока трева.

Хората вече се страхуват да пускат децата си да играят, за да не ги загубят във високите треви, а пък има и сигнали, че на много места са забелязани змии.

В социалните мрежи хората изразяват безпокойството си и негодуват от безхаберието на кмета. Появиха се и зевзеци, които предлагат да се доставят таралежи за справяне със змийската заплаха, съобщава Булфото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Пантеона преди 6 години
Площада пак си е "оакан" и тази година.. няма промяна инак относно парка:това не е парк, а "фарс". Крайно време е някой да поеме отговорност!
3
0
 
3
 
! Отговори
коко преди 6 години
Миналата година центъра на града стоя цало лято оакан от чайките и засипан с отпадъци от дюнерджиитеза смях на туристите вие за някакъв си парк сте се хванали...
2
2
 
4
 
! Отговори
Подмазвач преди 6 години
Ей, да не сте писали нищо лошо за властта и кмета, да се свети името Му !Ако не беше Портих, още дълго време щяхме да "дишаме прахта на Бургас", нали така беше рефренът ?!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нужда от таралежи. За такава висока хубава трева се викат няколко роми с кончета и каручки, и им се предоставя сеното. Почти за без пари работа е. Да разчиташ на фирми-тарикати или на временната заетост е по-трудно, сложно и неефективно.