Двама пострадаха след удар между два тира

Няма опасност за живота им, причините за инцидента се изясняват
23 май 2017 15:15,
7

Снимка: Булфото

Виж други галерии »
Катастрофа между два ТИР-а е станала тази сутрин около в 4:40 ч. на входа на Силистра, от посока Добрич. Няма тежко пострадали, съобщиха от МВР.

Тежкотоварен автомобил, натоварен с 18 т амониева тор, бил паркиран край пътя, когато в него се ударил друг тежкотоварен автомобил, идващ от Добрич.

При произшествието са нанесени значителни материални щети, а половината от товара на първия тир се разпилял по платното.

Водачът, допуснал произшествието, получил фрактура на пръста на единия крак и след оказана медицинска помощ бил освободен. Другият шофьор не е пострадал.

41-годишна жена, която била в ударения ТИР, е настанена в МБАЛ-Силистра с мозъчно сътресение и фрактура на носа, без опасност за живота.

В района на произшествието пътни полицаи регулират движението, което се осъществява в едната лента. Причините за катастрофата се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 6 години
До ЩЕ Е НОВИНА АКО дано поне очите на шофьора на тира отзад да са се напълнили с амониева та да се научи друг път да не спи като кара
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи изцоца ли "еклерчето"? Ако вкусът ти се е сторил по-различен от този на който те свикнах да знаеш, че защото го "пълнихме" цяла компания. :-)
4
0
 
22
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
В сравнение с твоите неволи с Неблаговерната ти Е НИЩО
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БГанюви неволи
2
2
 
18
 
! Отговори
o indor преди 6 години
Estestveno tova sa maje...blondinkite ne sa tolko umni....
1
0
 
24
 
! Отговори
ЩЕ Е НОВИНА АКО преди 6 години
турците са били трезви