Пребилият лекарите в Бургас: Не си вършат работата!

22-годишният нападател бил освободен от затвора предния ден
Обновена: 26 май 2017 16:31 | 26 май 2017 16:30,
68

Снимка: Булфото

Районият съд в Бургас гледа мярка за неотклонение на Кирил Нойков. 22-годишният мъж нападна и преби преди дни двама лекари от МБАЛ "Бургасмед".

Още по темата

В съдебната зала стана ясно, че Кирил е нападнал лекарите в бургаската болница, само ден след като е бил освободен от затвора в София. Предната нощ той бил на банкет с приятели, информира Булфото.

На въпрос "Защо нападнахте лекарите", задържаният отговори: "Защото не си вършат работата".

"Нойков беше във видимо нетрезво състояние и то от различни видове алкохол и данни за гърч", разказа след нападението д-р Симеон Печев от Спешното отделение на "Бургасмед".

Реаниматорът д-р Александър Серафимов посочва, че е имало анамнестични и клинични данни за употреба на наркотични вещества от страна на младия мъж.

Малко след 16:00 ч. днес Районен съд–Бургас взе мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо обвиняемия, тъй като счете, че на този етап от досъдебното производство може да се направи обоснован извод, че обвиняемият е извършител на деянието, за което е привлечен. В подкрепа на извода са показанията на 9 свидетели.

Според магистратите, деянието на Кирил е с висока степен на обществена опасност. Престъплението е осъществено на публично място, в болнично заведение, в присъствието на множество лица, дежурните лекари в болницата, също и обслужващия медицински и помощен персонал и охрана.

Наличието на пет осъждания за престъпления против собствеността водят за съда до извода, че обвиняемият трайно не зачита закона.

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
9
 
! Отговори
pepi преди 6 години
В Италия коренни граждани с осигуровки и то Пъти повече от нашите като се разкашлят и се запишат за доктор до 2 месеца може да е датата за прием то до тогава или им е минало или...ГРЕДА. За Германия същотот. за Испания я проверете прерди да се обаждате неподготвени. За частен прием .... цената е за две години средната заплата тук. ако нямаш пари..... ГРЕДААМАН ОТ РАЗБИРАЧИ
41
1
 
8
 
! Отговори
pepi преди 6 години
Има лекари който не са много съвестни и наистина гледат да изкарат по втория начин. Но някакво *** или който и да е да ми обяснява, че били некомпетентни или не си вършели работата :) хихихии това само АБСОЛЮТЕН балък и потенциялен КАПАЦИТЕТ може да го каже. В 100 % от негативните коментари съм сигурен,че тези " РАЗБИРАЧИ" ако им се е наложило да търсят лекар в чъжбина ТЕ ПА НА. по селски пиша на селянчетата в тъпите им бърлоги да разберат.
40
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като получиш инфаркт недей да търсиш "некадърниите"
39
17
 
3
 
! Отговори
Ме преди 6 години
Всички са едни и същи.Пари пари и пак пари.Под ножа и по добре да останем без лекари,отколкото с такива като нашите некадърници !!!
38
2
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Ментури на ешафода тия дето ти диктуват такива думички.
37
11
 
2
 
! Отговори
дневен бар преди 6 години
Всеки ден си пия кафето от 9 до 12 часа и в бара се говореше ,че медиците не си вършат работата.
36
2
 
13
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Аз предлагам този екземпляр да бъде сложен на ешафода.
35
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще станем нормална държава когато отпадъци като тоя директно ги-застрелват на улицата.
34
6
 
31
 
! Отговори
Американ преди 6 години
"Наличието на пет осъждания за престъпления" - а в Амрика третата присъда задължително е доживот. Хроничните престъпници гният в нанделата, а не да тормозят населението навън..
33
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам какво толкова е станало тук. Както се казва в една поговорка - търкулнало се гърнето и си намерило похлопака. Този е доказан рецидивист и мястото му е в затвора, точно както на повечето лекари в България.
32
1
 
28
 
! Отговори
Прост преди 6 години
Простия народ си е *** каквото и да го правиш. Забелязвате ли саморазправата последните 5-6г? Да, и на мен ми прави впечатление как затъваме още по надълбоко. Сега си представете 2025г - България е вече дивия запад но се преструваме че сме Европейци защото Брюксел така каза че сме добре. Хахаха няма втора такава дупка като нашата държава.
31
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ммм да тоя мноо се заработил има и време да види че някой друг не си върши работатаТоя загубеняк кво работи???Явно е в тежест не само на роднини но и на цялото общество
30
7
 
4
 
! Отговори
eвроатлантик преди 6 години
Смиреност,толерантност ,премеримост!
29
2
 
14
 
! Отговори
Радко пиратко преди 6 години
Само да го гепна тиквата му ще цепна уууупппп саааи
28
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те такива като се надрусат стават мъжкари а не само лекари и полицаи понякога и други хора трябва да се занимават с такива болни мозъци. Алкохол и дрога не оправдават такова поведение Нещастници такива са в тежест за цялото общество после други не си вършат работатаТакива въобще да не ги преглеждат защото някъде други имат наистина нужда от медицинска помощ
27
1
 
34
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Още преди хиляди години чов.общество е разбрало че има индивиди които не могат да спазват правилаПърво са ги отлъчвали от племетоПо късно направо са ги убивалиОще по късно са ги пращали на доживотна каторгаДнес все още има разумни народи които упражняват смъртни присъдиИдеята ми е че винаги такива индивиди са отстраняваниДнрс на какви се правим незнам
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля че тепърва ще има много подобни случаи на саморазправа с лекари, и то от страна на напълно нормални и трезви пациенти, които дълго са трупали в себе си негодуванието от несправедливостите в обществото, и в един момент повод като този отпушва в тях агресия. Всеки психолог ще ви каже, че дълго трупаният гняв от несправедливо отношение, рано или късно се проявява, било под форма на автоагресия или като агресия. Истината със сигурност се премълчава, дори и пиян човек не е в състояние просто така да се нахвърли над коректно вършещ задълженията си лекар
25
21
 
13
 
! Отговори
БГ МАФИЯ преди 6 години
този може да е всякакаъв ...но вие виждате ли сте на отношението на БГ докторите към пациентите !?!?! особено към пияни или дрогирани ..... третират ги като кучета ! за това тоя ги е пребил ! и има право ! и преди д ами говорите глупости - аз лично съм свидедител на слушка където бърза помощ не искаше д апомгледне едно момче което беше друсано до козирката ... и не можеше да ходи ! вместо да го погледнат и да видят кво му е че можеше дори да умре ....те го ставиха при - 10 като в снега !
24
2
 
13
 
! Отговори
Pantene Pro V преди 6 години
До АнонименТочно така! Работа до пълно изтощение! (бих добавил и бичове, ама пусто съвремие и ще бъда обвинен във варварщина) ...
23
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали е бил пиян и дрогиран? Това твърдят лекарите. А какво очаквате, че ще кажат "ние се държахме като *** и затова ни посегна?