Тийнейджъри загинаха в катастрофа до Стара Загора

Едно от тях е юноша на "Берое" и национал на България
26 май 2017 10:23,
39
Тийнейджъри загинаха в катастрофа до Стара Загора
Снимка: архив, Bulphoto

Двама младежи, на 17 и 18 години, загинаха при тежка катастрофа край Стара Загора снощи около 21:30 ч.

Младежите са пътували с лека кола в посока старозагорското село Богомилово. Зад волана бил 17-годишно момче от село Богомилово. В района на Бетоновия възел шофьорът на автомобила предприема изпреварване, колата навлиза в насрещното движение и се удря челно в тежкотоварен камион, съобщава БТА.

Водачът на автомобила и неговият спътник загиват на място. Шофьорът на камиона е и натъртвания. Заради инцидента временно беше ограничено движението в двете посоки на пътя Стара Загора – село Богомилово.

Единият от загиналите е юношата на "Берое" и национал на България Мартин Ковачев, пише сайтът на "Берое".

Разследването на инцидента продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Expres преди 6 години
Barzal...izprevaril...stignal barzo...spestil si 5 mnogo vajni minutki...vmesto obichainoto bulgarsko menu "chakai malko"...
19
0
 
3
 
! Отговори
истина преди 6 години
повече няма да испреварват неправилно.ако ще не футболист а и на бб внучето да е.
18
0
 
11
 
! Отговори
не е чел бай Нютон преди 6 години
Водачът трябва да прецени скоростта,съобразявайки се с атмосферните условия,състояние на пътя и т.н. В този случай- тъмно,мокро,неравности по платното...В добавка-неопитен хлапак,огромно самочувствие,чалгата(или рап) бумти,изпреварване и...
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този правилник за движение по пътищата е за това за да се спазва, още повече когато си неопитен шофьор. Каквато и кола да караш , щом отсреща има предимство си длъжен да изчакаш. Тези думи "Войната по пътищата" не е ли предупреждение за всеки, че може и да не стигне до там където е тръгнал, щото отсреща някой може или да е пил или да се е надрусал или просто да е задрямал на волана. Докога ще се дават невинни жертви и държавата с новите глоби иска да пресече тази тенденция .
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До фен на танасЧети бе "автомобила предприема изпреварване" къв аквапланинк те гони
15
0
 
7
 
! Отговори
Разбирач преди 6 години
Всички шофьори в България да карат в следващите 30 дни с максимум 30 км/ ч, че дори и по магистралите, и да видят, че няма да са стигнали много по - далече в сравнение с преди. По - скоро обратното. Приятен ден.
14
0
 
16
 
! Отговори
az преди 6 години
До АнонименСтига сте ги защитавали ей, радвайте се за човека от товарния камион. С какво е виновен той? А ,ако беше отсреща ваше дете, съпруг, баща,дядо, така ли щяхте да мислите ? Или щеше да е " *** ,убиици , кой им дава книжки" Щеше ли да има тогава"искам най -тежкото наказание за тях" . Ами ей го на..
13
2
 
15
 
! Отговори
Джи преди 6 години
Единият бил националът на Берое еди-кой-си...а другото момче кучета го яли...
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ако се бяха натресли в лек автомобил, с майка с две деца вътре?Монетата винаги има две страни.
11
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм втрещена господине като вас . Дори не мога да си представя какви и що за хора са това които пишат така . Не мога да го проумея . Това са деца , единият всеки божи ден със потна фланелка е тренирал, другия в езикова гимназия е учил , а тук хвърлят кал по още не изситналите детски телца . Сърцето ме боли , плача ...
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"причината за навлизане в насрешното е поради аквапланинг"Добре. А другите причини например, че са били с 200 /може би/, надрусани /може би/, подпийнали /може би/, тях да не ги броим?Жалко за момчетата все пак, но статистиката показва други неща. Аквапланинга и околните фактори почти винаги са последни по степен на важност.
9
6
 
7
 
! Отговори
фен на танас преди 6 години
Винаги съм се изумявал на коментарите на хората. Само нещастни душици има и пишат с редки изключение то всички им пречат, младите шофьори, мотористите и кой ли не. Доказано е ,че причината за навлизане в насрешното е поради аквапланинг предизвикан от дупка, но вие си плюйте младежите. Дано не ви допре до задниците някога такава трагедия.
8
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви е срам ! Това са две деца, които никога на да бъдат абитуриенти, да целуват децата и жените си . Две ангелчета с прекършен живот ...тази държава трябва да направи нещо по пътищата , на всеки сто метра камера, на всеки 5 километра полицай и така дори и да лазят и да се възмущават-поне ще останат живи .
7
16
 
11
 
! Отговори
Серийни самоубийци преди 6 години
И без това нищо нямаха да дадат нищо за България! Добре, че не убиха някой невинен!
6
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В природата това се нарича "Естествен подбор"
5
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой му е дал кола на това хлапе? На 17 години всичко дето хвърчи се яде. Докога бе докога ще се трепят деца? Такава безотговорност на родители не съм виждал никога през живота си. Сега ревете и виите като вуци щото в главите си нямате никой. *** народ евана държава. То ако бяхте умни нямаше да ви управляват Тикви селянжъри от ямбол долни чифликчииският *** и Русенски Македонец?!!
4
9
 
28
 
! Отговори
... преди 6 години
Хубавото е, че шофьора на ТИР-а не е пострадал много и няма невинни жертви.
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалга "културата" до това доведе - футболистчета с ниско ниво на култура, дивотии, щуращини(всичко знам, всичко мога, всичко ми е позволено, изблици ненормални). жалко.
2
6
 
37
 
! Отговори
Факт преди 6 години
На 17 няма право да шофира.Каквото търсело, това и намерило.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за момчетата. Никой няма гаранции на пътя, но карат доста безумно си тия мощни коли.