2100 души са настанени в бежанските ни центрове

ДАБ: Центровете остават със същия капацитет!
10
2100 души са настанени в бежанските ни центрове
Снимка: архив, БулФото

Настанените в бежанските центрове в страната са 2 100 души, съобщи пред журналисти в Сливен председателят на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова.

Съществуващите центрове в страната остават със същия капацитет.

За Сливен - центърът в село Баня, Община Нова Загора, е с капацитет 80 души. В момента там живеят 70 души.

"В него никога не са се създавали проблеми", подчерта Първанова, цитирана от "Фокус".

Кметът на Сливен Стефан Радев изрази съгласие с намерението на правителството бежанците от село Баня да могат да се придвижват свободно само в Сливенска област.

Според него тази мярка би увеличила гаранциите за сигурността.

 

 


10
Още по темата: Бежанци
Още от
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Хех преди 10 месеца
Е защо тези бандити, престъпници и хрантутници са настанени в центрове за бежанци при положение че почти през целият им път до тук (2-3 държави са преминали) никой не заплашва нито здравето, нито живота им, нито ги е преследвал някой заради политически ужеждения??? Няма ли най- накрая да си проличи по нещо че има власт в тази държава???
5
0
 
5
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
Пуснете тези сатанисти на свобода и им дайте по 2-3 хиляди евро на калпак да се изнасят от България в посока Меркелистан (или пък във Ватикана, при папата или Падрето от Белене)! Така ще платим, но цената ще е неставнимо малка в сравнение с цената която ще платим ако ги оставим да се "интегрират" в България! Вън!
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Къде са жените и децата? Виждам само мъже. Млади мъже. Не би ли трябвало в един бежански поток мъжете, жените и децата да са долу горе по равно. А така само млади мъже? Прилича на армия?
3
1
 
10
 
! Отговори
Българина преди 10 месеца
Как се нарича някой минал границата на всяка една държава, ами нарушител. Не ме интересува как му викат съгласно наредби които не са писани от бог а от хора. Кастрация и екстрадация до един. Качвайте ги на турските конфускувани гемии и обратно в анадола при съплеменниците си ***
2
1
 
16
 
! Отговори
Циник преди 10 месеца
Къде са тези "бежанците"???
Аз виждам нарушители на държавната граница (100% престъпници) тъ*ртеи алаходупци...използвачи...горящи националното ни знаме, в знак на благодарност!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А колко шетата или са разселени в страната!