Доайенът на старозагорските жрици 250 часа ще мете съда

Мина получавала доходи по неморален начин
Обновена: 30 май 2017 08:40 | 30 май 2017 08:22,
18
Доайенът на старозагорските жрици 250 часа ще мете съда
Снимка: архив, Reuters

Истински ветеран на платената любов, 46-годишна старозагорка, която от три десетилетия "работи на улицата", за пореден път ще премине през пробация, като ще положи в рамките на една календарна година 250 часа обществено полезен труд.

В открито заседание на районния съд от 25 май неграмотната Мина Д., която има от няколкото си съпрузи 7 деца, се е признала за виновна по повдигнатото й обвинение: получаване на доходи по неморален начин, пише "Монитор".

В хода на досъдебното дирене станало ясно, че доайенката на старозагорските проститутки за пореден път е била хваната "в крачка на местопрестъплението – паркът в района на железопътната гара" с клиент късно вечерта на 10 май.

Според свидетелите този район бил "заплют" от нощната пеперуда, която дори преди време влязла в жестока разпра с конкурентка и се стигнало да сбиване между двете жени.

В рамките на следващите 18 месеца Мина ще трябва два пъти седмично да се среща с пробационен служител.

Магистрати със солиден стаж в системата коментират, че най-вероятно жрицата ще бъде изпратена с кофа и парцал да хигиенизира коридорите в Съдебната палата, тъй като от години имало недостиг от фирми, които предлагали работни места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
а преди 6 години
що шъй по немурален начин бре, чи тя любов раздавала а любовтъ цена няма, да не е отрепала некой?... а това, че и пари и давали, значи са останали доволни:))))
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ъъъ т'ва е глоба, 250 часа ще се отдава безплатно на обществото по нейната тарифа знаете ли това какви пари са??? :)ии къде къде - в съда ще я пратят, при свои хора, да види и тя на какво се нарича проституция! и да разбере че нейното си е чисто извращение и че хората за пари се продават, ама морално ;)
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръгнали нелепите милициoнepчета да ми ловят кокошки. Ми що не погнат cyтeньopите им, а? Ще секне хранилката тогава. Е там на Околовръстното и разклона за Лозен винаги има по 1-2 дърти голфа с мазни мypгaви типове вътре, ама никой не смее да ги пипне.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гущеров ще я прибере клетата женица
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По тази логика личния състав на ОП Чистота трябва да е само от плейметки и фолк певици.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е разликата между тази която намира по няколко спонсора на ден на дребно от онези другите които правят същото, но само с един спонсор в продължение на година, две или повече?
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
получаване на доходи по неморален начин Нашите политици, депутати и бизнесмени да не би да получават парите си по морален начин? Ако се изхожда само от тази гледна точка всички те отдавна трябва да са на пробациионен режим.
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да"облажи" и съдиите ;)
3
9
 
19
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Аз си мислех, че това е част от нормалното състояние и поведение на дамите в обществото, а тези съдии го изкараха неморално...
2
0
 
21
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Сега ще лишите жената от почтените и доходи и ще я оставите само на социална помощ ли ? Безсърдечни хора !
1
2
 
47
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
И за кво?! Оставете я да си храни децата бе.Ония чалгаджийки дето всеки ден ни разправяте как се ........ за пари със "бизнесмени",няма ли и за,тях порицание някво!?...А,те са стожера на новия морал ,забравих.Чалга,мутри и мангизи!!!