Въпреки мерките: Пак опашки на Кулата

Шофьори се жалват: Няма никаква промяна
30 май 2017 19:19, Красимир Ангелов
2

Отново опашки се образуваха на граничен пункт Кулата.

Стотици камиони от гръцка страна образуваха дълга колона днес следобед на влизане в България. Мерките, които вчера граничните власти взеха с пускането на трети кантар на границата, не се оказаха достатъчни и шофьорите чакаха с часове.

Още по темата
Привидно спокойната сутрин даде надежди на шофьорите, че след протеста вчера през граничен пункт Кулата вече ще се минава бързо. Около обяд обаче трафикът се засили рязко и се извиха опашки.

"Почти е същото, опашката е вече след касите, няма никаква промяна“, сподели пред камерата на телевизия Bulgaria On Air Васил, който е шофьор.

"Толкова рано никога не е имало толкова дълга опашка", допълва друг негов колега.

На трите работещи кантара на Кулата процедурата минаваше сравнително бързо. Проверките на Промахон обаче се случваха далеч по-бавно - само на едно гише и това според шофьорите създаде следобедните опашки от гръцка страна.

Асфалтираното наскоро трасе за камиони на Промахон все още стои затворено, тъй като не е изтекъл технологичния срок за изсъхване на настилката. Според шофьорите опашките ще намалеят, когато пътят бъде отворен. Очаква се това да се случи след 10 юни.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква промяна?! При социализЪма опашките са нещо обичайно. Йосиф Висарионович обяснява този феномен с повишвната покупателна спосособност на мит'ряла. Същото казва бай Х***Й - видя се мит'ряла с пари и почна да пътува!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който се жалва и в пандиза, кaмионите трябва да проверяват щателно за бомби, бежанци и терористи и ще спрат да се жалват. По 1 камион на час да влиза или да си купят кораби да пътуват по море има алтернатива нали искат демокрация и пазарна икономика има бе.