Пореден ужас на пътя: Двама загинаха, сред тях дете на 1 година

Петима са в болница след катастрофа на пътя Ямбол – Елхово
Обновена: 3 юни 2017 11:51 | 3 юни 2017 08:12, Красимир Ангелов
63
Пореден ужас на пътя: Двама загинаха, сред тях дете на 1 година
Снимка: Булфото, архив

Двама души загинаха, а петима пострадаха при тежка катастрофа на пътя Ямбол – Елхово късно снощи, съобщиха от полицията в Ямбол.

Сблъскали са се два автомобила, а сред загиналите има момченце на една годинка. Един от приетите в болницата е с опасност за живота.

Катастрофата е станала близо до разклона за село Каравелово. На този етап е известно, че пътят е бил мокър. На завой една от колите е поднесла и е ударила идващия отсреща автомобил.

Полицията изяснява причините за инцидента. Вероятна става въпрос за висока скорост, несъобразена с пътните условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: ямболкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
31
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Анонимен 1причината ВИНАГИ е несъобразена скорост, а ти явно бъркаш превишена и съобразена. като са ти стари гумите, ще караш по-бавно, ако трябва и под ограничението. това се нарича съобразяване.
9
14
 
17
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Така енямало викаш навремето толкова катастрофи, а на сайта на МВР погледна ли или така си приказваш? погледни погледни, ще си много изненадан.
8
3
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Интелектуалното ниво на...шоферите е изключително ниско.Така наречената...задкурмилна уредба,не работи,за да сработи някаква...реакция за превантивни предпазни мерки.При това положение никой не е застрахован на пътя,дори и малкото които мислят с главите си,защото едва ли могат да предотвратят действията на...изстребителя срещу тях.
7
8
 
42
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 1 Старите коли нямат нищо общо с акъла на шофьора. Това е единствената причина за ПТП.Едно време с руските коли нямаше толкова катастрофи , ама и колите бяха 100 пъти по малко и имаше страх от наказание.
6
6
 
13
 
! Отговори
Колю преди 6 години
Момци.Нема се плашите.Табели не ни трябват за камерите.КАТ се крие зад контейнерите за ***.*** си търси контейнер, знаем си го това.
5
4
 
55
 
! Отговори
георги преди 6 години
Петък вечер - пиянска история завършила с много съсипани съдби. Детенце на 1год сигурно със семейството си. Убити от някой селянин който се прибира от дискотека. В петък и събота по-добре да не се кара вечер. Става ужас кой дрифти, кой се скарал с гаджето в дискотеката и кара с 200, кой е пиян..всеки луд с номера си
4
3
 
45
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Вчера докато си вървях по тротоара видях една куха лейка,която докато шофираше си ровеше в телефона.Докато на такива к-ратуни дрънчащи на кухо им се дават книжки ще е така.Трябва щом някое у.родливо и.зчадие убие невиннен човек на пътя да изгние в затвора за да ни види бял ден и цялото му имущества да отиде в полза на семействата на пострадарите.
3
4
 
14
 
! Отговори
КАТеричоците преди 6 години
Еййй момченце, ще те ЗАСНЕМЕМ... ВНИМАВАЙ !
2
3
 
27
 
! Отговори
Бойко Тик преди 6 години
Абе ко стана бе, табелите на камерите ги махнахме, КАТ се крие в храстите с камерите, а лошия материал продължава да кара бързо и да се убива.Трябва да мислим още санкции. На всеки 5 метра камера.Не..скъпо.На всеки 5 метра гърбица.Не...скъпо.На всеки 5 метра дупка...Хитро съм БЕ !
1
14
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вероятна става въпрос за висока скорост, несъобразена с пътните условия."По-вероятно става дума за гуми "2-ра употреба, нов внос" произведение преди 7-8 години, кола на 10+ години, която няма или не й работи ABS и ESP. При такова положение, на дъжд, може да поднесеш и с 50км/ч. Ако добавиш към ситуацията и лунния пейзаж, наричан "асфалт" всичко си идва на мястото.Призовавам КАТеричоците да спрат с тази "несъобразена скорост" и да търсят реалните причини!