Тежкото ПТП в Ямболско - с трети загинал

Един от шофьорите на ударилите се коли почина в болница
33
Тежкото ПТП в Ямболско - с трети загинал
Снимка: архив, БулФото

Трима станаха загиналите при тежката катастрофа край "Каравеловско ханче", предаде БНР.

В болницата в Ямбол е починал и водачът на един от автомобилите.

Още по темата
При пътния инцидент загинаха малко дете и 43-годишна жена.

Още четирима души са настанени за лечение с различни наранявания.

Инцидентът е станал снощи вечерта, след като 23-годишен шофьор изгубил управление над автомобила си и се ударил в насрещно движещ се друг автомобил, управляван от 26-годишен водач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избирателно трият ивчо. Няма никаква логика в това. Гумичката е в тях, нищо не може да се направи. Вземат модел от правителството
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не че не нещо ама оня ден пътувах и тез румънците карат все едно тука няма правила за тях ! Не че за българите има правила...
22
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4E UMRIALI 3 GYAURA GOLIAM PRAS.POZDRAVI OT AVSTRIA
21
4
 
6
 
! Отговори
някой преди 6 години
И какво общо има правителството и изобщо управляващите с манталитета и предразсъдъците или по-точно липсата на такива у хората днес? Каква алтернатива ще предложите в случая, какво искате? Камери през 5км, стриктни мерки и затвор за всеки превишил скоростта ли? Как да стане?Това е българският манталитет - най-лесно е да говорим и да оплюваме тези, от които зависи нещо. А даваме ли си сметка изобщо за какво говорим.. ?
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо саниране да подаряват по една безопасна кола на народа! По добре да ти капе тавана на последния етаж, отколкото да пострадаш на пътя към неизвестното....
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PROST NAROD SLABA DIRJAVA
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо постоянно ни информирате за катастрофите?!? Разширете си малко кръгозора - има убийства, кражби, изнасилвания, инфаркти, инсулти и още и още...
17
4
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Едно време хората бяха ***, автомобилите бъкани с електроника и хвърчаха със 80 км/ч. Сега децата се раждат вундеркинди благодарение на свободата, която демокрацията донесе на народа. Не Нинова да приказва това - онова. Точно такива като нея демокрацията направи капиталисти и те най не искат да се връща социализма.Както някой ги обвиняват, че щяли да го върнат ако вземат власт. Нанай!
16
7
 
3
 
! Отговори
Безопасно преди 6 години
Вчера бяхме на къси по заповед за 2 юни! Затова! И не може път, който води към Турция да не е магистрала. Северна България да почака още малко.Изобщо, този начин на придвижване на дълги разстояния е вече остарял при модерните технологии и още по модерни, които неминуемо ще дойдат. Хе, направи им някакъв подобно на асансьор маркуч дълъг от Бургас до София, всеки си влиза в капсулата, натиска бутона примерно Пазарджик, ляга, спи и хвърчи посредством магнитна или въздушна възглавница със 250 км/ч.
15
2
 
17
 
! Отговори
Бойко,много си кух преди 6 години
Нали от 2ри до 5ти има акция на Кат ? Е какъв е резултата....повече жертви. Трябва Кат да работи целогодишно а не 2 акции по 3 дена и да се крият в шубраците.
14
23
 
1
 
! Отговори
мутраГенчо преди 6 години
До ЖоШа карам със 260 и без ръце ако искам разбра ли ме?
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо в Ямболската болница? Ако бе някой артист от слугинажа или спортист, веднага правителственият Спартан щеше да ги транспортира където трябва или проф. Генчо Начев щеше да пристигне на място! Каквато войната на пътя, такава и анархията и безчовечието в спешната помощ.
12
1
 
5
 
! Отговори
до Жо преди 6 години
За да се стигне до нуждата от такава реакция означава лоша преценка на обстановката. ,,Топката лети опасно към левия горен ъгъл на вратата.Трудно избивам с плонж, но за публиката е ефектно и аплодира.Ако знаеха истината.Всъщност такива прояви са резултат от грешна преценка на вратаря и заемане на неправилното място...'' - Харолд Шумахер!
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е едно време даваха книжки след 3 месеца а сега 20 дена
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Млади диванета, морето до глезен, жените и бъдещето техни, колите хвърчат, акъла малко, самочувствието огромно. Буквално настъпват до дупка. Малко са хората които знаят възможностите си, тези на возилата си, вероятните такива на другите и какво може да се очаква от тях и да се съобразят с тях. И не само на пътя. Навсякъде.
9
4
 
23
 
! Отговори
Жо преди 6 години
До КикоПРАВ СИ, "изгубил управление е престъпна небрежност". Много шофьори карат, като придържат волана с два пръста при 100 км/ч. Те си въобразяват, че ще могат да реагират и да прихванат волана с две ръце при евентуално поднасяне, придърпване на волана от локва и т.н. Само че, минималното време за реакция на човек е 1 десета от секундата- това е реакцията на Юсеин Болт. При 100 км/ч за 0,1 сек. колата изминава 3 метра и вече е в насрещното движение. А и малко хора имат такава реакция
8
4
 
9
 
! Отговори
Ластун преди 6 години
Разпоредил съм на органите да премахнат района ,,Каравеловско ханче''!
7
2
 
18
 
! Отговори
Пилоти от Ф1 преди 6 години
Тези 23 и 26 годишни са пилоти от формула 1. Знаят много добре как се управлява автомобил с 200 к/ч и претежават опита да карат много добре вечер по разбити пътища.Мир на праха на пилотите от формула 1.
6
2
 
31
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Какво означава "изгубил управление"? Това политкоректен начин да се каже "карал с престъпна небрежност" ли е? Да не би да е ром или мохамеданин шофьора, та толкова внимавате да не го обидите?
5
1
 
18
 
! Отговори
user преди 6 години
Войната по пътя ще става още по- жестока и с повече невинни жертви и деца. Крайно време е да се намеси НАТО и да помогнат за овладяване на военното положение. Толкова жертви, убити и ранени няма дори в Ирак, Авганистан, Сирия и др. размирни точки.