Хай тек в помощ на природата: Виртуална "Бедечка"

Защитниците призовават старозагорци да кажат "Да" на 18 юни
6 юни 2017 13:30,
6

Защитниците на старозагорския парк "Бедечка" прибегнаха до новите технологии, за да опазят парка.

Още по темата

Паркът беше заснет със спецкамера за виртуална реалност. Сега всеки може да го види с хай тек очила и да се потопи изцяло в атмосферата.

Очилата очакват старозагорци и гостите на града в специална шатра на най-популярното старозагорско място за срещи – гъбата.

Целта на защитниците е всеки в Стара Загора да види парка и да знае какво може да загуби.

С първата по рода си акция, старозогорци призовават съгражданите си да гласуват с "Да" в местния референдум на 18 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
1
 
! Отговори
АСЕН преди 6 години
Референдум . Старозагорци ще решават дали ще се строят къщи до река Бедечка или ще се преработи земята в парк.В смисъл, дали общината ще изкупи земята от собствениците й или собствениците на земята ще я продадат на мафиоти от града .В двата случая, собствениците печелят.Дали ще бъде парк или жилищен комплекс на богаташи, няма значение.Повечето старозагорци са бедни и не им е за разходки в парка .На референдума, ще пребройте, колко са богаташите в Стара Загора .
3
1
 
15
 
! Отговори
тТт преди 6 години
И да завърша по темата: Е*ахме му ****ката на този зелен град, ей! От зелен и красив град в момента здраво продължава бетонирането на центъра. Къде що имаше зелена площ - кооперация се вдигна. Оня ден научих, че скоро ще стоят кооперации до ЖП линията на Самара-та. СМЕХ!!!
2
1
 
19
 
! Отговори
тТт преди 6 години
До karoИ колко се похарчиха? По-добре се запитай защо не разкриват по кое време и кой е разрешил тези земи да станат неземеделски, кой ги е одобрил, допуснал и изработил ПУП, становища на РЗИ и РИОСВ и т.н. ЕЙ тука е голямото "гъчене". Колкото до информацията - МНОГО ХОРА в града още не знаят за референдума! Бъди спокоен, с тази дезинформираност гласувалите ще са под 50%.
1
18
 
4
 
! Отговори
karo преди 6 години
Толкова мастило,хартия,телевизионно време и пари се похарчиха заради един пущинак.Интересно кой ще плати самия референдум...!?!?!?! Някой се нагъчи с много,много пари