Пътни сметки: Губим в тапи 30 мин. на път за морето

Забавени ремонти вкарват в трафик по магистрала "Хемус"
12 юни 2017 08:00,
13
Пътни сметки: Губим в тапи 30 мин. на път за морето
Снимка: архив, Булфото

Пътят до Варна това лято може да се удължи поне с 30 минути, а в най-натоварените дни дори с час заради продължаващите ремонти по автомагистрала "Хемус".

Още по темата

Причината е, че има сериозно забавяне от 3 месеца на ремонта на моста след тунел "Витиня" в посока Варна и това ще създава трудности на шофьорите, обясни министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

По думите му по трасето има оголени участъци, някои с размер над квадратен метър, останали са дупки от липсата на арматура и бетон по панелите на съоръжението. В момента се работи както по трасето, така и по основите на съоръжението.

"Подмяната им обаче е по-трудна заради недобрите метеорологични условия", обясни още Нанков.

Той каза още, че ремонтите по него трябва да приключат през август, но не трябва по никакъв начин да се избързва с някои от технологичните процеси, особено за сметка на качеството и сигурността на съоръжението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГУБЕНЕТО НА 30 МИНУТИ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕСМЕТНЕ В БЕНЦИН + БРОЯ НА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА И В ПАРИ, КОЛКО Е НА ЧАС ИЛИ ЗА ЛЯТОТЛЯТОТО.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минавах миналата седмица, правят цялостно моста, не само тунела, но факта че отново ще е цяло лято си е на лице.Всичкото което правим не го правим бързо и качествено, затворили са едната тръба и могат спокойно да докарат Х човека и У машини и да стане бързо, но поръчката сигурно е спечелена от пешо с двата трактора и той не може да се разтрои на 4 места...
10
2
 
2
 
! Отговори
процедури преди 6 години
НЯКОЙ Е ПРОСПАЛ ПРОЛЕТТА ЗА РЕМОНТИ НА УЖ-БЪРЗИТЕ МАГИСТРАЛИ, ЧЕ ЕДНИ ВЕЛИКИ ФИРМИ ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ ТЪРГОВЕ, ЗНАЧИ ТЕХНИКАТА Е БИЛА ПРАТЕНА НА ДРУГ ОБЕКТ ЗА ДОБРИ ПАРИ . А СЕГА КЪРПЯТ ХЕМ ОТГОРЕ-ОТГОРЕ ..... ХЕМ ДА НЕ СЕ БЪРЗАЛО ))))
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На море у нас никога повече , само в Гърция на бялото и чисто моренце , без мутри и *** , без чалгия !
8
1
 
3
 
! Отговори
дядо Добри преди 6 години
Наякои губим,но други със сигурност печелят от чуждите загуби.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свинетка краде та се съдра!! Цялата пара на ГЕРБ е във свирката. Мина зимата и това което са "построили и ремонтирали" цъфна като Марсианска пустиня. Като чуя как нахално и нагло дебелият чичка от Банкя започне да убеждава, колко построили, колко направили, ми се драйфа. От това кой колко да окраде от поръчките, не им остана време и малко работа да свършат.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кага софиянци ще са хора първа категория, за сметка на останалите в страната? Все това чувам- с колко по-бързо ще се отиде на почивка до морето или в Гърция. В Северна България не живеят ли хора, или трябва да си направим партия като северната лига в Италия. Тия дни разговарях с шофьорите на два автовоза, превозващи коли на старо от Европа за София. Всяка кола бе на стойност почти 100 хиляди лева-суперлуксозни джипове БМВ и Мерцедес, поршета и мини купър.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трудно се замазват кражбите, затова се бавят с ремонта
4
2
 
0
 
! Отговори
Chalkidiki преди 6 години
Нещо "почивайте у нас" максимата ви съвсем загуби смисъл....
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея тунели 100 години ли ще ги правите?То бива бива,ама такова чудо не е било никога!Пък напрегнете се малко да работите!
2
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Служебното правителство е виновно за забавените ремонти защото 3 месеца умишлено не пусна поръчките за тях.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, крадци ненаядени, нека вие да виснете по задръстванията и от кола да не слезете две години, ама не НСО да ви вози, а вие да си карате и да се чудите къде ще останете.