Работник падна от строеж на вила на бизнесмен, почина

46-годишният мъж правел покрива на постройката
12 юни 2017 13:15,
12
Работник падна от строеж на вила на бизнесмен, почина
Снимка: архив Булфото

Строителен работник падна от новострояща се вила в село край Велико Търново и издъхна в болница малко по-късно.

Фаталният инцидент станал вчера по обяд. 46-годишният мъж, който от дълго време работел по градежа на вилата на бизнесмен от Стара Загора, правел покрива на постройката.

В горещото време обаче му прилошало. Строителят изгубил равновесие и полетял към земята. При падането от 3-метрова височина, той си ударил лошо главата, съобщи "Дарик".

Малко след това съседи забелязали мъжа в безпомощно състояние, и извикали линейка.

Пострадалият работник незабавно бил откаран в Спешна помощ в болницата във Велико Търново. Въпреки усилията на медиците, мъжът издъхнал.

"Пациентът беше в много тежко състояние. Имаше голяма рана на главата си, от която ясно личеше, че е от претърпяна травма", коментира трагичния инцидент завеждащата отделението по реанимация д-р Сибила Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: бизнесменвилаработник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Атанасов преди 6 години
Сега компетентните органи ако, баха компетентни щяха да потърсят договори за извършената дейност, квалификация от пострадалия разрешително за строеж от собственика на имота или възложителя, после по подробно трябва да се проследят парите които са заплащани от вузложителя дали са чисти има ли платени данъци за тези суми, пострадалия плащал ли е данък печалба има ли здравна осигуровка каде е всичко това дали има изкарани ърсове за работа на високо в цяла Европа има изисквания а България я нама!!!!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали идва една "бригада" да ми прави покрива- по къси панталони и джапанки, и маш майстора стъпа на една летва с пирон , че като прибеля и аз се чудя да го свестявам ли , на 150 ли да звъня - в чудо се видях
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутробароковите покриви са прекрасни. Събират 2-3 етажа в себе си. Мутробароковият покривът иска жертви, както изкуството.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо, ще си наеме друг. Покривът малко ще закъснее и вилата ще приеме гости по-късно.
6
3
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Който е наемал строителни работници знае, че просто няма начин да ги накараш да ползват предпазни средства. Няма и такива работници, които ползват ЛПС че да наемеш тях.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бизнесменът добре ли е? Да не се е стресирал? Че кой ще ни вади от калта, ако не са бизнесмените?
4
1
 
47
 
! Отговори
Новите роби преди 6 години
В България на мафията загиват повече работници отколкото журналисти в цял свят за година в БГ на мафията работниците дори нямат синдикат но за сметка на това всеки съдия е с резиденция на морето,а МВР са с три синдиката плюс комунизъм на 100 % сигурно и бельото им купуваме гаврата е тотална!Това не е държава а бунище за мутри и техните лакеи!R.I.P.
3
4
 
35
 
! Отговори
ИЗВЬН преди 6 години
Липсата на култура, слабото познаване на извьршваната работа и вьзможните последствия...добавяме и личните предпазни средства (които почти никой не използва), необезопасяването, твьрде вероятно липсата на договорни отношения за извьршваната работа, сьс сигурност и липсата на застраховка... до какво друго могат да доведат ? "Каска ли..на мен няма да се случи" !Сега някой ще отглежда сам сирачета, ама човек каквото си направи...
2
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки сам си избира дали да бъде "работник" или " бизнесмен"...
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости